Nillkin M4 Akıllı Bileklik Saat

59,90 TL

Ürün Bilgileri

Nillkin M4 Akıllı Bileklik Saat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ModaCepte Satıcı Ünvanı: NOKTA ELEKTRONİK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761000909400017 Vergi Kimlik Numarası: 7610009094
    Bu ürün ModaCepte tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AÇIKLAMA Adımsayar Var Cinsiyet Erkek, Kadın GPS (Küresel Konumlama Sistemi) Yok Kalp Ritmi Ölçme Var Kamera Yok Sesli Görüşme Yok Su Geçirmezlik Var Titreşim Var Uyku Takibi Var Uyumlu Marka Universal Garanti Süresi (Ay) 24 Yurt Dışı Satış Yok Stok Kodu HBV00000NJVRJ Diğer * Bluetooth 5.0 * 0,95 inç 120 x 240piksel Çözünürlükte AMOLED Renkli Ekran * 5ATM suya dayanıklılık derecesi (50 metreye kadar) * 135mAh pil ile tek bir şarjla 20 günden fazla dayanacak şekilde derecelendirilmiştir. Uyku takibi, bildirimleri/mesajları/aramaları görme, titreşim, farklı aktivitelerinizi takip edebilirsiniz. 50 metre suya kadar dayanıklılık sayesinde yüzerken de akıllı bilekliği kullanmaya devam edebilirsiniz. M4’ün batarya boyutu 135 mAh’e yükseltildi. Bu kapasite ile cihaz yine haftalar süren kullanım ömrüvadediyor. * Bluetooth 5.0 * 0,95 inç 120 x 240piksel Çözünürlükte AMOLED Renkli Ekran * 5ATM suya dayanıklılık derecesi (50 metreye kadar) * 135mAh pil ile tek bir şarjla 20 günden fazla dayanacak şekilde derecelendirilmiştir. * M4’te Türkçe dil desteği bulunmamaktadır, Wear Fit uygulaması Türkçe kullanılabilir. Saatini kullanımı
  • Ürün kutusunu açtıktan sonra kutu içerisinde çıkan kullanım kılavuzunda bulunan kare kod ile sorgulama yapıldığında Wear Fit programına yönlendir. Uygulamayı indirdikten sonra uygulamayı açıp bluetooth ile aktif edip daha sonra akıllı bilekliği bağla kısmından M4 modelini seçerek saat bağlanır. Sadece Wear Fit programını desteklemektedir. Sadece program ile çalışır. Direk bluetooth ile bağlanmaya çalışmayın desteklemez. Saat ve tarih ayarlaması otomatik programa bağlandığı zaman ayarlanır. Program üzerinden adım sayar, nabız ölçer gibi özellikleri takip edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Siyah
  • Özellik Nabız Ölçme
Geri Bildirim Ver