Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy Erkek Krampon Dr5941-810

3.399 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 47,5
Beden Tablosu
39
40,5
42,5
43
46
47
45,5
47,5
42

Ürün Bilgileri

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy Erkek Krampon Dr5941-810

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SPORTHAN Satıcı Ünvanı: HANTEKS SPOR GİYİM VE MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0457059887900001 Vergi Kimlik Numarası: 4570598879
    Bu ürün SPORTHAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NİKE ZOOM VAPOR 15 ACADEMY FG/MG ERKEK TURUNCU KRAMPON Futbolun gücü, hayatın her kesiminden ve dünyanın her köşesinden insanları bir araya getirerek sonsuz olasılıklar sunan, yenilmez ve evrensel bir bağ oluşturur. Dünya sahnesinin oluşturduğu bağlılık hissinden ilham alan tasarımla sporun en büyük turnuvasını kutla. Karakteristik karbon fiber krom plaka, dünyanın en iyi oyuncularına yaraşır, etkileyici ve fütüristik stille bir araya geldi. Zoom Air birimine ve olağanüstü temas sunmak için esnek NikeSkin üst kısma sahip silüetle maçın kaderini belirleyen son dakikalarda sahaya hükmedebilirsin. Sahaya Hoş Geldin, Zoom Nike, tarihinde ilk kez topuk kısmı için yepyeni bir Zoom Air birimi geliştirmiştir. Plakada yer alan bu birim, tabanda ekstra esneklik sunarak sporcuların sahada daha hızlı oynamasına ve gol atarken, topa yetişirken veya defans oyuncularını geçerken en önemli anlarda alan yaratmasına yardımcı olur. Topu Ayağında Hisset Yumuşak ve esnek file malzemeden üretilen NikeSkin, ince kaplamayla birleştirilir. Bu üst, gerçek anlamda çıplak ayakla futbol oynuyormuşsun gibi hissetmeni sağlar. Geliştirilmiş Uyum Yenilenen tasarım, geliştirilmiş yapısıyla ayağa daha iyi uyum sağlar. Tasarımı yenilemek için yüzlerce sporcuyla kullanım testleri yaptık. Bunun sonucunda şekli daha iyi ayarlanmış bir burun ve ayağı daha iyi sabitleyen bir topuk ortaya çıktı. Sabitleyici ve Hızlı Yapı Yapı içindeki hız kafesi, optimum sabitleme için ayağını ekstra ağırlık yapmadan plakaya sabitleyen, ince ve güçlü bir malzemeden üretilmiştir. Sağlam Bas, Harekete Geç Benzersiz tutuş deseni, olağanüstü tutuş sunar ve rakiplerini geride bırakmak çabucak hızlanmana yardımcı olur. Işığı Ortaya Çıkar Bakır renk, plaka boyunca benzersiz bir stil oluşturan metalik yüzeylerin arasında akan olağanüstü bir enerji kanalıdır. Kramponun çevresini sofistike ""Space Dust"" rengiyle kapladık ve kontrast oluşturması için buna beyaz, bakır ve pembe renk vurguları ekledik. Liquid Chrome, üst kısma metalik bir hava kazandırır. Tasarımdaki özel semboller, sporun dünya çapında düzenlenen en büyük turnuvasına ev sahipliği yapan şehre saygı duruşunda bulunur. Stilde WHQ koordinatlarımızın yanı sıra bu enerjinin arkasındaki bilim hakkında bilgi veren amblemleri de bulabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
  • Spor Branşı Futbol
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Kumaş Tipi Kumaş
Geri Bildirim Ver