Nike Air Force 1 '07 Kadın Ayakkabı / 315115-112

5.999,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
37,5
39

Ürün Bilgileri

Nike Air Force 1 '07 Kadın Ayakkabı / 315115-112

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AYDOS SPOR Satıcı Ünvanı: MELİK ANIL TAŞPINAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8300595598
    Bu ürün AYDOS SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nike Air Force 1 '07 Kadın Ayakkabı / 315115-112

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Koleksiyon Basic
  • Desen Düz

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Nike 315115-112 Wmns Air Force 1 '07 Kadın Spor Ayakkabı

Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force beyaz kadın spor ayakkabı tasarımı, sadeliği ve şıklığı ön planda tutar. Tamamen beyaz detayların yer aldığı Nike ayakkabı modeli, günlük kullanımlar için ideal tasarıma ve duruşa sahiptir. Farklı ayak tipleri için uygun kalıpta hazırlanan spor ayakkabı, istenen tüm parçalarla kombin yapmaya müsaittir. Düz taban tasarımıyla yürüyüşleri daha konforlu hâle getiren Nike 1 ’07 Wmns Air Force beyaz renkli spor ayakkabı, ortopedik ve şık tasarımıyla kullanıcılarından büyük beğeni toplar.

  • Marka: Nike
  • Renk: Beyaz
  • Materyal: Tekstil

Nike Air Force Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nike Air Force Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force beyaz kadın spor ayakkabı, poliüretan taban tasarımıyla yumuşak ve elastik bir yapı sergiler. Bağcıklı şekilde tasarlanan beyaz renkli spor ayakkabı, Nike klasikleri arasına giren popüler modellerden bir tanesidir. Cool Comfort olarak değerlendirilen Air Force kadın spor ayakkabı, ayak kalıbına uygun olarak standart numara seçeneği sunar. Bağcıklı yapısı sayesinde üst bölümün istenen oranda sıkılmasını sağlayan Nike Air, taraklı ayaklara da hitap eder. Suni deriden elde edilen dış kaplaması, Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force beyaz kadın spor ayakkabı fiyatını etkiler. İç materyal olarak antibakteriyel kumaş tercih edilen spor ayakkabıda, sudan etkilenmeyen dış yüzey öne çıkar. Farklı ayak tipleri için ideal seçeneklerin sunulduğu Nike Air modeli 35,5 ile 44,5 numara aralığına sahiptir.

Nike Air Force Kadın Beyaz Spor Ayakkabının Taban Yapısı Nasıldır ?

Nike Air Force Kadın Beyaz Spor Ayakkabının Taban Yapısı Nasıldır ?

Ayakları tam anlamıyla saran ve taban boyunca ortopedik destek sunan Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force kadın beyaz ayakkabı, topuklara olan baskının azalmasını sağlar. Beyaz renkli tasarımıyla her tarza hitap eden spor ayakkabı modeli, düz taban özelliğiyle günlük kullanımda ergonomik kullanımı öne çıkarır. Farklı kemik yapısına sahip olan ayaklar için konforu dikkate alan Air spor ayakkabı, yüksek taban seçeneğiyle dikkat çeker. Düz taban modeli sayesinde günlük kullanımlarda rahatlık ve şıklığı öne çıkaran Nike Air, cool comfort detayıyla bilinir. Ayakkabının alt kısmındaki oluklu tasarım, farklı zemin tiplerinde kaymayı engelleyerek adımların daha sağlam şekilde atılmasını sağlar. Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force kadın spor ayakkabı için tercih edilen ortopedik dolgu sayesinde topukların yumuşak zemine temas etmesi sağlanır.

Nike Wmns Air Force 1 '07 Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Nerelerde Giyilir?

Nike Wmns Air Force 1 '07 Kadın Beyaz Spor Ayakkabı Nerelerde Giyilir?

Her tarza uygun özelliklerde tasarlanan Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force beyaz kadın spor ayakkabı, istenen tüm ortamlarda giyilmeye uygundur. Spor tarzıyla ön plana çıkan Air spor ayakkabı tasarımı, beyaz rengi ve mat görüntüsüyle günlük kullanımlar için idealdir. Klasik kombinleri tamamlamak için de kullanılabilen bu model, düz beyaz detayları sayesinde farklı renklerle uyumluluk yakalar. Su geçirmeye karşı dayanıklı olan kumaş kaplaması ürünün her mevsim rahatlıkla giyilmesine olanak tanır. Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force kadın beyaz ayakkabının hafif yüksek tabana sahip olması boyun olduğundan daha uzun görünmesine ve bel boşluğunun desteklenmesine etki eder. Elbise, pantolon ve eşofman gibi sayısız parçanın altında kullanılabilen Nike Air beyaz ayakkabı, özellikle yaz kombinlerinde sıkça tercih edilir. Nike 315115-112 1 ’07 Wmns Air Force beyaz kadın spor ayakkabının yorumlarında ürün hakkında yapılmış sayısız değerlendirme yer alır. Trendyol ayrıcalığıyla sepete eklediğiniz Nike beyaz spor ayakkabıyı, güvenle sipariş edebilirsiniz.