Nike Sportswear High-waisted Dance Dj4130-010 Kadın Tayt

609 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M

Ürün Bilgileri

Nike Sportswear High-waisted Dance Dj4130-010 Kadın Tayt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SportNet Satıcı Ünvanı: CEMRE CAN SÜRAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7870418085
    Bu ürün SportNet tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike sportswear high-Waisted dance leggings kadın tayt nike sportswear high-Waisted dance leggings kadın tayt, canlı tasarımı ve esnek yapısıyla aktif yaşamı tercih eden kadınlar tarafından en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Esnek ve ter tutmayan yapısıyla ön plana çıkan bu dans taytı, dansın yanında pek çok aktivitede de kullanıma uygundur. En yoğun anlarda daha sizi kuru tutmak için tasarlanmış olan nike sportswear kadın tayt tasarımı, konforu ve rahatlığı ile dikkat çeker. canlı ve hareketli nike sportswear tayt tasarımı ve dokusuyla dikkat çeken nike sportswear high-Waisted dance leggings kadın tayt, yüksek belli tasarıma sahiptir. Göbek deliğinin tam yukarısında biten bel kısmı ürünün kısa üstler ile rahatlıkla kombinlenmesine olanak tanır. Dans için üretilmiş olan bu tayt her detayı ile dansın dinamizmine vurgu yapar. Kendinizi özgür, rahat ve olabildiğince esnek hissetmeniz için özel nike teknolojileri ile üretilmiş olan nike sportswear high-Waisted dance leggings kadın tayt sizinle birlikte her yöne hareket eder. yüksek bel tasarımı nike sportswear high-Waisted dance leggings kadın tayt, kıvrımlı hatları ve yüksek belli tasarımı ile fiziğinizi en iyi şekilde ortaya çıkartır. Vücudunuzla mükemmel uyum yakalayan nike tayt, hareketli deseni ve esnek kumaşı ile dans etmek için idealdir. Ter tutmayan kumaşı sayesinde en hareketleri anlarınızda bile kuru kalmanın konforunu deneyimleyebilirsiniz. Yüksek bel kısmını oluşturan bel bandı beli sıkıca kavrar ve bel bölgesine destek sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Ortam Sportswear
Geri Bildirim Ver