Nike Off-white™ X Air Force 1 Mid 'black'

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 38
38
39
40
42,5
44
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
22.449,90 TL

Ürün Bilgileri

Nike Off-white™ X Air Force 1 Mid 'black'

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PİKOLO Satıcı Ünvanı: ALPEREN AKKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0310705068
    Bu ürün PİKOLO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Off-White™ x Nike Air Force 1 Mid 'Black'

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Çok Renkli
  • Saya Materyali Tekstil
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Ek Özellik Lisanslı
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Nike Off-White™ X Air Force 1 Mid 'Black'

Nike Off-White; çok renkli tasarımı, ortopedik taban yapısı ve ergonomik kullanımıyla ön plana çıkar. Dış materyal tasarımı tekstil malzemeden üretilir. Saya materyali tekstil malzemeden olup orijinal ve sağlam yapı özellikleri sayesinde uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Cool comfort ürün kategorisinde yer alan ve ayak konforunuz için özel olarak dizayn edilen bu model, lisanslıdır. Air Force 1 Off White dünyaca sevilen ve tanınan popüler markanın sıklıkla tercih edilen giyim ürünleri arasında yer alır. Sporcu, genç nesil ve dansçılar tarafından sıklıkla tercih edilen bu ürün, günlük kullanım için idealdir. Genç kitleye hitap eden bu model, her tarza ve beğeniye sahip kişiler tarafından yoğun rağbet görür. Suni ve gerçek deriden tasarlandığı için uzun süre yıpranmadan ya da deformasyon problemi oluşturmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Ergonomik yapı
  • Şık tasarım
  • Ortopedik taban

Rahat Nike Off White™ X Air Force 1 Mid 'Black'

Rahat Nike Off White™ X Air Force 1 Mid 'Black'

Nike Air Force 1 Off White modelin bilek tasarımı; özgür ve rahat hareket etmeniz için özel hazırlanır. Ortopedik taban yapısı, şık tasarımı ve rahat kullanımıyla dikkat çeker. Konforunu ön planda tutanların tercihidir. Astar tasarımı, şık ve dayanıklı görünmesini sağlar. Renkli, stil ve şık tasarım özellikleriyle kıyafetlerinize uyumluluk gösterir. Her ortamda dikkat çekici bakışları üzerinize çeker. Nike Off-White™ X Air Force 1 Mid 'Black' her yaşam ve cinsiyete hitap eder. Ayak numaranıza özel olarak dizayn edilen orijinal, özel üretim ayakkabıdır. Sade ve renkli tasarımlarıyla ön plana çıkan ürün, müşterilerin ihtiyaçlarına uygun şekilde özelleştirilerek tasarlanır. Sakatlanma riskini azaltan ve ortopedik taban kalitesi yüksek model; pek çok spor aktivitesini rahat şekilde yapmanıza imkan tanır. Ayak bileklerinizi sabitlediği için yürüyüş koşu ve spor aktivitelerini sorunsuz biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Estetik ve Şık Nike Off White™ X Air Force 1 Mid 'Black'

Estetik ve Şık Nike Off White™ X Air Force 1 Mid 'Black'

Nike Off-White™ X Air Force 1 Mid 'Black' kullananlar, ürünün yoğun çalışma temposu içinde dahi modelin rahatlığı artıran ortopedik taban kalitesini ilk andan itibaren fark eder. Model; günlük, iş ve spor hayatınızı canlandırır. Taban kalitesi yüksek olup estetik, modern ve şık tasarım özellikleri sayesinde son derece beğeni kazanır. Estetik duruşu, hoş tasarımı ve kaliteli materyal yapısıyla dikkat çeker. Taban ve bilek tasarımları ayak rahatlığınız için özel olarak dizayn edilir. Hareket kabiliyetinizi kısıtlamadığı için rahat kullanım avantaj sağlar. Off-White X Nike Air Force 1 Mid Black ayakkabının zevkinize hitap eden renk tasarımı, desen ve şıklığıyla pantolon, eşofman, tişört ya da mont gibi pek çok giyim seçeneğiyle stil kombinler yapabilirsiniz. Markanın ikonikleşmiş bir tasarımı olan modeli, günlük yaşam stilinizin yanı sıra profesyonel spor alanlarında da tercih edebilirsiniz.

Nike Off White™ X Air Force 1 Mid 'Black' Fiyatları

Nike Off White™ X Air Force 1 Mid 'Black' Fiyatları

Nike Off-White™ X Air Force 1 Mid 'Black' fiyat seçenekleri pek çok bütçeye hitap eder. İçyapısı yumuşak, dış tasarımı estetik ve şık görünüme sahip olan spor ayakkabıyı bütçenize uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz. Model, spor yaparken ya da günlük kullanım için idealdir. Her geçen gün popülerleştikçe geniş kullanım kitlesine hitap eder. Beğeni kazanan bu ürün, ayak rahatlığınızı ve hareket kabiliyetinizi artırır Nike Off-White™ X Air Force 1 Mid 'Black' yorum ve değerlendirmeleri ürünün gün boyunca nefes aldırıp sağlığı koruyan ortopedik taban kalitesini ortaya çıkarır. Trendyol üzerinden Nike Off-White™ X Air Force 1 Mid 'Black' satın almak için müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz. Ayak sağlığınızı koruyarak konforlu kullanım olanağı sunan bu ürün sayesinde zahmetsiz, rahat ve keyifli bir şekilde hareket edebilirsiniz.