3
KadınYürüyüş Ayakkabısı kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Nike Kadın Beyaz Günlük Spor Ayakkabı Cd7782-100 Court Borough Mıd 2gs

2.599 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 39
35,5
36
36,5
37,5
38
38,5
39
40
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
2.649 TL
Kargo Bedava
2.899 TL
Kargo Bedava
2.899 TL
Kargo Bedava
3.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nike Kadın Beyaz Günlük Spor Ayakkabı Cd7782-100 Court Borough Mıd 2gs

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: A.K Spor Satıcı Ünvanı: ABDULLAH KULOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1659584231400001 Vergi Kimlik Numarası: 5910667560
    Bu ürün A.K Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike court borough mıd 2 (gs) kadın günlük spor ayakkabı cd7782-100.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Tekstil
  • Materyal Tekstil
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Özellik Nefes Alabilen Kumaş
  • Renk Beyaz
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Desen Düz
  • Deri Kalitesi Parça Mevcut Değil
  • Koleksiyon Basic
  • Ek Özellik Ek Özellik Mevcut Değil
  • Ortam Günlük

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike Kadın Beyaz Günlük Spor Ayakkabı CD7782-100 Court Borough Mid 2GS

Pantolon, eşofman ve şort gibi kıyafetlerin altına sıklıkla tercih edilen spor ayakkabılar, stil sahibi bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Basketbol ayakkabılarından ilham alınarak tasarlanan, bağcıklı ve cırt cırtlı tasarımıyla geniş bir kitleye hitap eden Nike kadın beyaz günlük spor ayakkabı CD7782-100 Court Borough Mid 2GS günlük kullanım ihtiyaçlarınıza yanıt verir. Beyaz renge sahip olması nedeniyle birçok farklı kıyafetle şık bir şekilde uyum yakalar. Sade tasarımıyla zarif bir görünüm sunan Nike kadın beyaz spor ayakkabı orta boy bilek tasarımıyla rahat bir yapıya sahiptir. Geniş beden aralığıyla çocuklara ve yetişkinlere hitap eder. Klasik detaylara yer verilen zarif ve minimal tasarımıyla öne çıkar. Yürüyüş faaliyetlerinde ve günlük aktivitelerinizde kullanabileceğiniz ürünü satın alarak tarzınızı tamamlayabilirsiniz.

  • Bantlı ve bağcıklı tasarım
  • Şık görünüm
  • Yastıklı iç bölge

Her Tarza Uygun Nike Court Borough Mid 2GS Beyaz

Her Tarza Uygun Nike Court Borough Mid 2GS Beyaz

Nostaljik görünüm özelliklerini, modern ve yenilikçi tasarım algısıyla buluşturan ürün günlük faaliyetlerinizde konforu sağlar. Rahat taban dokusu, gün içerisinde meydana gelebilecek ağrı gibi rahatsızlıkların ortaya çıkmasının önüne geçer. Sade bir tasarım çizgisine sahip olan Nike kadın günlük spor ayakkabı geniş bir kitleye hitap eder. Spor ayakkabı gereksinimi duyan, giyim konusunda farklı zevklere sahip geniş bir kitleye hitap eder. Kauçuk taban yapısıyla yumuşak bir zemin algısı yaratır ve hareketli anlarda konfor sağlar. Basketbol sahalarına hakim olan stili günlük giyim ihtiyaçlarıyla harmanlayan Nike kadın beyaz günlük ayakkabı orta boy bilek tasarımıyla dikkat çeker. Bilek kısmının desteklenmesi yürüyüş gibi aktiviteler esnasında adımlarınızı destekleyerek rahat bir hareket alanı sunar. Sade tasarımı ve rahat dokusuyla dikkat çeken ürünü yürüyüş faaliyetlerinde ve günlük olarak kullanabilirsiniz.

Sade Tasarımı ile Nike Court Borough Mid 2GS Beyaz

Sade Tasarımı ile Nike Court Borough Mid 2GS Beyaz

Bantlara yer verilen ürün, çocuklar tarafından da sıklıkla tercih edilir. Bağcık ve bant tasarımının bir arada bulunması nedeniyle giyim esnasında kolaylık sağlar. Esnek bir yapıya sahip olan Nike kadın beyaz spor günlük aktiviteleriniz esnasında ayak hareketlerine uyum sağlar ve bölgenin şeklini alır. Sağlam bir dış yüzeye sahip olan ürün, yıpranma gibi durumlara karşı dayanıklı olmasıyla uzun ömürlü kullanım sağlar. Hafif yapısıyla ayakları zorlamadan hareket imkanı sunar. Özel yastıklama teknolojisinden faydalanılan tasarımıyla uzun vadede oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçer. Ayakların kavranması ve şeklinin alınmasıyla kişisel bir kullanım deneyimi sunar. Uygun aralıklarda yer alan Nike kadın beyaz günlük spor ayakkabı CD7782-100 Court Borough Mid 2GS fiyatı üzerinden bütçe dostu alışveriş yapabilirsiniz. Avantajlı fırsatlardan faydalanarak ayakkabı ihtiyaçlarınızı ekonomik bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Avantajlı Nike Court Borough Mid 2GS Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Nike Court Borough Mid 2GS Fiyatları ve Yorumları

Geleneksel görünüm ve modern tasarım teknolojilerinin buluştuğu ürün, rahat bir deneyim sunar. Dış bölgede yer alan delikli tasarımıyla ayakların havayla temas etmesini sağlar. Delikli tasarımıyla hava sirkülasyonu sağlayarak kötü koku oluşumunu engeller. İlkbahar ve yaz mevsimlerinde kullanıma uygundur. Kalite ve şıklığın bir arada bulunduğu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Nike kadın beyaz günlük spor ayakkabı CD7782-100 Court Borough Mid 2GS yorumları ürün hakkında detaylı bilgi edinmenizi sağlar. Fotoğraflara da yer verilen yorumlar aracılığıyla ürünün görüntüsü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayakkabı ihtiyaçlarına nitelikli yanıtlar veren ürün Nike kadın beyaz günlük spor ayakkabı CD7782-100 Court Borough Mid 2GS kullananlar tarafından beğeni toplar. Kaliteyi ve şıklığı bir arada sunan ürünü avantajlı fırsatlar üzerinden satın alarak tarzınızı çarpıcı bir biçimde tamamlayabilirsiniz.