Nike Dunk Low Next Nature 'Blue Whisper Iridescent' (GS)

6.500 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 39
38
38,5
39

Ürün Bilgileri

Nike Dunk Low Next Nature 'Blue Whisper Iridescent' (GS)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RESELL DEPARTMENT Satıcı Ünvanı: CENGİZHAN GÜLYAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4230475478
    Bu ürün RESELL DEPARTMENT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Nike Dunk Low Next Nature Blue Whisper Iridescent (GS), klasik bir silüeti alıp büyüleyici bir renk grubuyla giydiriyor ve ilkokul çağındaki çocuklar için özel olarak boyutlandırıyor. Nike Dunk Low-Top Next Nature Blue Whisper Iridescent'in üst kısmı beyaz deriden yapılmıştır ve burun kısmındaki özel delikler daha fazla nefes alabilirlik sağlar. Burun kapağı, vamp, bağcık delikleri ve yakadaki deri kaplamalar açık gri olup bağcıklar, çorap astarı ve koyu mavi fırıldak logolu iç tabanla uyum sağlar. Nike Swoosh, topuk şeridi ve dil şeridi, dil etiketi ve topuktaki Nike logosu boyunca bile parlak maviden İnci Beyazı'na kadar değişen yanardöner renklerle parlıyor. Bu göz alıcı spor ayakkabının en çok sevdiğimiz yanı, spor ayakkabı yapımı sırasında kalan veya atılan parçalardan geri dönüştürülen bir malzeme olan öğütülmüş kauçuktan yapılmış benekli Yelken rengi çanak taban ve benekli Soluk Mavi dış tabandır. İlkokul çağındaki çocuklar için özel olarak tasarlanmış bir spor ayakkabı olan Nike Dunk Low Next Nature Blue Whisper Iridescent (GS), 13 Haziran 2023'te piyasaya sürüldü.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver