Nike W Air Jordan 1 Low Bayan Sneaker Ao9944-111

1.999,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
44

Ürün Bilgileri

Nike W Air Jordan 1 Low Bayan Sneaker Ao9944-111

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GREY SPOR Satıcı Ünvanı: GREY DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411082205500001 Vergi Kimlik Numarası: 4110822055
    Bu ürün GREY SPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HER ZAMAN YENİ. İlk kez 1985'te satışa sunulan orijinal modelden ilham alan Air Jordan 1 Low, tanıdık görünen fakat her zaman yeni kalmayı başaran, sade ve klasik bir stil sunar. Her stile mükemmel uyum sağlayan ikonik tasarımıyla bu ayakkabı, her zaman şık olmanı sağlar. Faydaları Kapsüllü Air-Sole birimi hafif yastıklama sağlar.
  • Üst kısımdaki gerçek deri, dayanıklı ve kaliteli bir stile sahiptir.
  • Sert kauçuk dış taban birçok zeminde tutuşu artırır.
  • Gösterilen Renk: Beyaz/Beyaz/Beyaz
  • Stil: 553558-130
  • Menşe Ülke/Bölge: Vietnam,Çin
  • Kanıtlanmış Performans Zamana meydan okuyan kauçuk çanak tabanın yumuşak taban astarı ve kapsüllü Nike Air yastıklama ile birlikteliği gün boyu rahatlık sunar. Kauçuk dış taban birçok zeminde uzun süreli tutuş sunar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Beyaz
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
Geri Bildirim Ver

Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low

Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low son derece kaliteli malzemesiyle size rahatlığı yaşatmak için özenle üretilmiştir. Ürün tercih edilen tabanı sayesinde bastığınız zeminde oldukça güvende hissetmenizi sağlar. Ayağınızın havayla temasını kesmeyen özelliği sayesinde Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low yaşayabileceğiniz olası problemlerin önüne geçmenize yardımcı olur. Dayanıklı dikişleri yıllarca giyseniz bile sağlamlığını korumaya devam eden üründe kolaylıkla yırtılma ve yıpranma sorunlarıyla karşılaşma ihtimaliniz oldukça azdır. İstediğiniz her yerde tercih edebileceğiniz bu spor ayakkabı renginin beyaz olması sayesinde de tüm kıyafetlerinizle uyumu rahatça yakalayabilir. Ayrıca ürün mükemmel tasarımı sayesinde zamana meydan okuyan bir parça olduğu için seneler sonra bile modernliğini korur.

  • Ayakkabının tabanı düzdür.
  • Ürün bağcıklı olarak imal edilmiştir.
  • Ayakkabı topuk boyu kısadır.

Nike Air Jordan 1 Low 553558-130 Ayakkabının Özellikleri Nedir?

Nike Air Jordan 1 Low 553558-130 Ayakkabının Özellikleri Nedir?

Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low bir ayakkabıdan beklenen tüm özellikleri fazlasıyla karşılar. Ürün yüksek kaliteli deri kullanarak üretilmiştir. Sahip olduğu esnek ve ergonomik yapı sayesinde Air Jordan'ı giydiğiniz süre boyunca ayağınızda yokmuşçasına bir rahatlık yaşarsınız. Sert kauçuktan imal edilmiş tabanı sayesinde oldukça fazla sayıda zeminde sağlam bir tutuş performansı gösteren ürün kayma riskinizi olabildiğince azaltır. Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low düzgün ve sağlamlaştırılmış dikişleriyle uzun yıllar kullansanız bile yeni almış gibi formunu korumaya devam eder. Ürünün iç tabanı ayağınızın duruş şekli göz önünde bulundurularak özenle tasarlanmıştır. Topuk kısımlarının arkasında Jordan kanatları logosu barındıran ayakkabı bu detayıyla muadillerine göre bir fark yaratarak neredeyse herkesin dikkatini üzerine toplamayı başarır.

Nike Air Jordan 1 Low 553558-130 Ayakkabı Konforlu mudur?

Nike Air Jordan 1 Low 553558-130 Ayakkabı Konforlu mudur?

Nike beyaz Air Jordan 1 Low son derece konforlu bir ayakkabı oluşuyla ön plana çıkar. Ürün sahip olduğu esneklik sayesinde ayağınızı rahatlıkla hareket ettirebilme imkanını sunar. Kaliteli deriden üretildiği için ayakkabı nefes alan bir yapıya sahiptir. Böylece Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low saatlerce giyseniz bile oluşabilecek kötü kokuların maksimum seviyede önüne geçer. Ayrıca ürün olası yırtık ve darbelere karşı yüksek niteliğe sahip ham maddesi sayesinde kendisini koruyabilir. Bu ayakkabıda kullanılan taban ayağınızda oluşabilecek potansiyel ağrıları minimum seviyeye indirmenize yardımcı olurken, üzerinde durduğunuz zeminin şartına göre yayılımınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcı fikirlerinden de faydalanabilirsiniz.

Nike Air Jordan 1 Low 553558-130 Ayakkabı Hangi Ortamlarda Giyilir?

Nike Air Jordan 1 Low 553558-130 Ayakkabı Hangi Ortamlarda Giyilir?

Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low birçok ortama kolaylıkla uyum sağlar. Ürünü giyebileceğiniz mekan sayısı oldukça fazladır. Okullar, spor salonları, alışveriş merkezleri veya yürüyüş yapmak istediğiniz herhangi bir yer ayakkabıyı tercih etmeniz için son derece uygundur. Ayrıca Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low beyaz rengi sayesinde çeşitli kombinlerinize değişik bir hava katar. Bir eşofmanın altında daha spor bir görüntüye sahip olmanızı sağlayan ürün, deri pantolon veya elbiselerin altında şıklığınızın yanında rahatlığınızı da yansıtabilmenize imkan verir. Böylece Nike beyaz Air Jordan 1 Low hangi ortamda giyecek olursanız olun tüm kıyafetlerinizin vazgeçilmez tamamlayıcısı haline gelir. Siz de son derece rahat ve her zaman kullanabileceğiniz tarzda bir ayakkabı arayışındaysanız, Türkiye'nin çevrimiçi alışveriş sitesi Trendyol üzerinden Nike 553558-130 Air Jordan 1 Low fiyatına bakabilir, ardından birkaç tıklama ve uygun ödeme sayesinde ürünü satın alabilirsiniz.