Nightlight Kadın Siyah Dantelli Kısa Saten Tül Gecelik 3143

Tükeniyor!
Beden: S/M
S
S/M
M
L
L/XL
XL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)

Ürün Bilgileri

Nightlight Kadın Siyah Dantelli Kısa Saten Tül Gecelik 3143

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: enmodaiçgiyim Satıcı Ünvanı: GAYE MUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6250607695
    Bu ürün enmodaiçgiyim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadın Siyah Dantelli Kısa Saten Tül Gecelik 3143 Tüm müşterilerimiz için hijyen koşullarının çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple, her türlü korse mayo, sütyen, sütyen takımı, termal içlik,çorap, külot, string, slip, atlet ve fanila modelleri ve benzeri alt ve üst grup hijyenik ürünler ile fantazi iç giyim kategorisindeki hiç bir ürünün iadesi veya değişimi yoktur. Denenmiş veya denenmemiş olmasına bakılmaksızın bu tarz ürünlerin iadesi veya değişimi yapılamadığından renk ve beden seçimine dikkat edilmesi oldukça önemlidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Saten
  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Kol Boyu Kısa
  • Ek Özellik Saten
Geri Bildirim Ver

Nightlight 3143 Siyah Dantelli Kısa Saten Tül Kadın Gecelik

Kadınlar özel gecelerde kendilerini seksi, şık ve zarif hissetmeyi tercih eder. İç giyim konusunda özenli olanlar için Nightlight kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik oldukça iyi bir seçimdir. Bu ürün gecelik ve külot olmak üzere iki parçadan oluşur. Fantezi gecelik takımı olarak geçen bu ürün çekici ve seksi görünmenizi sağlar. Belden bağlamalı bu gecelik modeli son derece kalitelidir. Her kadının dolabında bulunması gereken parçalardan biri olan Nightlight siyah dantelli kısa saten tül gecelik, kullanıcılarını şık ve modern tasarımı ile mutlu eder.

  • İki parçadan oluşan fantezi gecelik takımıdır.
  • Dantelli ve saten bir üründür.
  • Kullanışlı ve rahat bir geceliktir.

Nightlight Siyah Dantelli Saten Gecelik Şık mıdır ?

Nightlight Siyah Dantelli Saten Gecelik Şık mıdır ?

Nightlight kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik son derece şık ve zarif bir üründür. Siyah rengi ile asil ve seksi hissetmenizi sağlayan bu ürün ile tüm gece rahat edebilirsiniz. İki parçadan oluşan bu gecelik, üstünüzdeki duruşu ile daha öz güvenli hissetmenizi sağlar. Gecelik ve külottan oluşan bu takım kısa boyuyla bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlar. Gecelik kısmı transparan ve dantellidir. Alt etek kısmı parlak siyah satendir. Sırt kısmı açık ve belden fiyonklu model son derece şık görünmenizi sağlar. Kısa ve göğüs dekolteli bu siyah gecelik sayesinde kendinizi son derece çekici hissedersiniz. Nightlight kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik; fiyatı, kalitesi ve tasarımı ile son derece kullanışlı ve şık bir fantezi takımdır.

Nightlight Siyah Dantelli Tül Gecelik Tam Kalıp mı?

Nightlight Siyah Dantelli Tül Gecelik Tam Kalıp mı?

Nightlight 3143 kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik tam kalıp bir üründür. Nightlight kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik, bedeni saran yapısı sayesinde hiçbir bölgede taşma ya da potluk yapmaz. Tam kalıp olması sayesinde doğru beden ölçüsü tercih edildiğinde geceliğin dar veya büyük gelme ihtimali çok düşüktür. Siz kendi bedeninize uygun aldığınız sürece bağlama özelliği sayesinde ürünün duruşunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Siparişinizi verirken mankenin üzerindeki duruşunu inceleyebilirsiniz. Bu sayede geceliğin vücutta nasıl durduğunu çok daha net bir şekilde görebilirsiniz. Nightlight kısa saten tül gecelik ile vücudunuza tam oturarak kendinizi seksi, tutkulu ve şık hissetmenize katkı sağlar. Aynı zamanda kullanım esnasında herhangi bir rahatsızlık vermez.

Nightlight Siyah Saten Tül Gecelik Yıkama Talimatları Nedir?

Nightlight kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik hassas bir kumaşa sahiptir. Dantelli, tül ve saten yapısıyla son derece narin olan bu ürünü elde veya çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Elde yıkama bu ürünün hasar görme ihtimalini düşürür. Öncelikle kumaşın türüne uygun deterjan seçilmesi gerekir. Bu deterjanlar ağartıcı içermemelidir. Dilerseniz geceliği doğal sabun ile de yıkayabilirsiniz. Böylece ürün deforme olmaz. Uygun deterjanı seçtikten sonra bir leğen içine ılık su doldurup geceliği çitleyerek yıkayabilirsiniz. Nightlight kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik ürününü çok sıcak su ile yıkamamanız tavsiye edilir. Sıcak su; geceliğin çekmesine, kumaşta kaymaların olmasına ya da ürünün sarkmasına yol açabilir. Çamaşır makinesinde yıkamak da son derece pratiktir. Deterjan ve yumuşatıcı seçimini ürünün kumaşına göre yapmanız tavsiye edilir. Daha sonra ürünü düşük sıcaklıkta ve minimum seviyede sıktırarak yıkayabilirsiniz. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek için Trendyol’dan Nightlight 3143 kadın siyah dantelli kısa saten tül gecelik yorumlarını okuyabilirsiniz.