New Balance 530 Lifestyle Günlük Spor Ayakkabı

8.300 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 38,5
37
37,5
38
38,5
39
39,5
40
40,5
42
42,5
43
44
44,5
45
46,5
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
8.499 TL

Ürün Bilgileri

New Balance 530 Lifestyle Günlük Spor Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erzincan Store Satıcı Ünvanı: ALİ ERZİNCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3770476357
    Bu ürün Erzincan Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NEW BALANCE 530 MODELLERİNİN DİLİNDE YER ALAN KOD "QR" KOD DEĞİLDİR !. ÜRETİCİ FİRMA OLAN NEW BALANCE TARAFINDAN STOK DURUMU NETLİĞİ SAĞLAMAK AMACIYLA KULLANILAN "DATA MATRIX" KODUDUR. New Balance 530 ve 550 modelleri Unisex modellerdir ve ayakkabı numaraları erkek "MENS/HOMMES" şeklinde numaralandırılır. New Balance'ın 530 modeli ABZORB orta taban teknolojisi ile yastıklama ve sıkıştırma direncini birleştirip darbeleri yok sayarken, gün boyu rahatlık sağlar. Sentetik kaplamalar, ABZORB teknolojisi, kauçuk dış taban ve file detayları tasarımı tamamlar.

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Renk Beyaz
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Saya Materyali Tekstil
  • Astar Materyali Tekstil
  • İç Taban Materyali Tekstil
  • Taban Materyali Kauçuk
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Sürdürülebilirlik Detayı Hayır
  • Topuk Tipi Kalın Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Koleksiyon Authentic

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver

New Balance 530 Lifestyle Günlük Spor Ayakkabı

New Balance 530 Lifestyle günlük spor ayakkabı 530, kaliteli malzeme kullanılarak üretilen ve bu sayede yüksek verimlilik ve konfor sunan bir üründür. Günlük kullanımın yanı sıra spor aktiviteleri sırasında da yaygın bir şekilde kullanılan ayakkabı, dayanıklı ve nefes alabilen yapısı ile uzun süreli kullanımlarda dahi rahatlık sağlar.

  • Nefes alabilen kumaş yapısı

  • Dayanıklı

  • Günlük kullanım

New Balance 530 Spor Ayakkabı Özellikleri

New Balance 530 Spor Ayakkabı ÖzellikleriNew Balance 530 Lifestyle günlük spor ayakkabı 530 özellikleri incelendiğinde dayanıklı malzemeden üretilmiş olması, konforlu ve uzun süre kullanılabilir olması ve nefes alabilen file malzemesinin olması öne çıkar. Ayakkabının rahat hissettirmesi için önemli bir detaya sahiptir. Ayakkabının orta kısmı dayanıklı ve sentetik bir malzemeden üretilmiş olmasından dolayı ayak yapısını destekleyerek uzun süreli kullanımlarda dahi rahatlık sağlar. Ayakkabının tabanı, dayanıklı kauçuk malzemeden yapılır. Ayakkabının zemin üzerinde iyi bir tutuş sağlamasını destekler. Ayakkabının üst tarafında fileden yapılan bir kısım olması ayakkabı içinde ayakların nefes almasını sağladığı için hem kötü koku oluşumunu engeller hem de ayak sağlığını korur. New Balance 530 ayakkabının en önemli özelliklerinden biri de orta tarafında bulunan poliüretan köpük tabakasının bulunmasıdır. Ayakkabı içinde bulunan bu taban ayak yapısının özelliği göz önünde bulundurularak hazırlanmış olduğundan uzun süreli kullanım sunar.

New Balance Günlük Spor Ayakkabı 530 Kullanımı

New Balance Günlük Spor Ayakkabı 530 KullanımıNew Balance 530 Lifestyle ayakkabı ister günlük yaşamda ister spor aktiviteleri sırasında rahat bir şekilde kullanılabilir. Hem iç hem de dış mekanda yapılan sporlarda rahatlıkla kullanılabilen ayakkabı, sahip olduğu özellikleri göz önünde bulundurulduğunda oldukça konforludur. Günlük yaşantı da spor giyim tercih edenlerin hem şık hem de konforlu tasarımı ile New Balance 530, ideal bir üründür. Zeminde iyi bir tutuş sağlamasının yanı sıra kayma riskini de azalttığı için kullanımı oldukça elverişlidir. Ayakkabının tasarımında hem taban hem de yan kısımlarının desteklemesi olduğu için ayak yaralanmalarına karşı ekstra bir hassasiyet sağlar. Ayak yorgunluğu, şişmesi gibi pek çok rahatsızlığı engeller. Konforlu ve sağlıklı kullanımının yanı sıra tasarımı ile de göz alıcı bir ürün olan New Balance günlük spor ayakkabı, şık bir görünüme sahip olmasından dolayı kolay bir şekilde kombin yapılabilir. Tasarımıyla göz alıcı bir ürün olan ayakkabının ana rengi beyaz olduğu için pek çok renkle uyumlu bir şekilde kombin yapılabilir.

New Balance Günlük Spor Ayakkabı 530 Fiyatı ve Yorumları

New Balance Günlük Spor Ayakkabı 530 Fiyatı ve YorumlarıSpor giyimin yanı sıra günlük giyimde de uygun bir şekilde kullanılabilen ayakkabı, kot pantolon, şort, tayt, eşofman altı ve diğer spor giyimlerle kombin yapılabilir. Ayağı destekleyerek her zaman rahat bir kullanım sunan ayakkabı, uzun süre kaliteli bir şekilde kullanılması için bakım aşamasına da dikkat etmek gerekir. Uzun süre kirli kalmasını engelleyerek parlak ve temiz görünümünü korumak için nemli bir bez yardımı ile temizlenebilir. Beyaz renkte bir ayakkabı olduğu için uzun süre toza maruz kalması renk değişmesine neden olabileceğinden doğrudan güneş ışığından ve havasız alanlardan korunmalıdır. Düzenli olarak havalandırarak kötü koku oluşumu da engellenebilir ve bu sayede rahatlıkla kullanılabilir. New Balance 530 Lifestyle günlük spor ayakkabı 530 yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. New Balance 530 Lifestyle günlük spor ayakkabı 530 fiyat bilgilerini Trendyol üzerinden inceleyerek güvenli şekilde satın alabilirsiniz.