Neva N2980 Sweet Premium Grizay Graye Tencere Seti

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Neva N2980 Sweet Premium Grizay Graye Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neva Satıcı Ünvanı: DİLEK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297045180200019 Vergi Kimlik Numarası: 2970451802
    Bu ürün Neva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *İndiksiyon Dahil tüm ocaklarda kullanıma uygundur. *Üstün yanmaz yapışmaz 3 kat granit kaplama iç yüzeye sahiptir. *Leke tutmayan, parlak emaye kaplamadır. *Yağsız sebze ve yumurta pişirilebilinir. *Fırında kullanılabilinir. *Uzun ömürlü, yüksek dayanıklılık, *Paslanmaz, ergonomik saplara sahiptir. *Bulaşık makinasında kullanıma uygundur. *Ebat: 18 cmdir. *Tencere ve kapak olmak üzere 2 parçadan oluşmaktadır. NEDEN GRAYE? - 3 KAT İÇ KAPLAMA VE 2 KAT DIŞ YÜZEY KAPLAMASI İLE DAYANIKLILIĞI ÜST DÜZEYDİR. -DAYANIKLI GRANİT İÇ YÜZEYİ SAYESİNDE, BİRÇOK MUTFAK GEREÇLERİ İLE GÜVENLE KULLANILABİLİR. METAL KULLANIMI ÖNERİLMEZ. -UYGULANAN İÇ VE DIŞ KAPLAMALARI SAYESİNDE ÜRÜN KALINLIĞI 1,50 MM ile 1,60 MM’E KADAR ULAŞIR VE BU KALIN YAPISI SAYESİNDE ISI İLETKENLİĞİ VE DAYANIKLILIĞI DA ARTAN EMAYE TENCERELERİNİZİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE KULLANABİLİRSİNİZ. -ISI DAĞILIMI EŞİT OLDUĞU İÇİN YEMEKLER DAHA LEZZETLİ PİŞER. -DAYANIKLILIĞI VE SAĞLIKLI YAPISI İLE YURTİÇİ / YURTDIŞI GRANİT VE EMAYE ALANINDA BİRÇOK TESTE TAABİ TUTULMUŞTUR. BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ ALMANYA’DA UYGULANAN ‘LFGB’ TESTLERİDİR VE HEPSİNDE SINIFI BAŞARI İLE GEÇMİŞTİR. -İÇERİSİNDE TÜM EN’LERİ BARINDIRAN YENİ TENCERE SERİSİ “GRAYE” EMAYE VE GRANİT’İN KOMBİNLENEREK OLUŞTURULDUĞU GÖRSEL YAPISI İLE TÜRKİYE’DE BİR İLKTİR. -1 YILLIK AR-GE SONUCU GELİŞMİŞ ÜST DÜZEY TASARIMI İLE TÜRKİYE’DE ÜRETİLMİŞTİR. -TASARIM VE FAYDALI MODEL TESCİLLERİ MEVCUT OLUP ENDÜSTRİYEL TASARIMI DÜNYA TRENDLERİNE UYGUN SON DERECE KEYİFLİ BİR GÖRÜNÜME SAHİPTİR. -“GRAYE” HAMMADDESİ SAĞLIK İÇİN HAYATIMIZIN VAZGEÇİLMEZİ OLAN, CAM İLE EŞ DEĞER ÖZELLİKLERE SAHİP ‘EMAYE’ İLE KAPLANMIŞTIR. -PARLAK VE CAMSI YÜZEY GÖRÜNÜMÜ, ÖZEL FIRINLARDA 850 DERECE DE PİŞİRİLEREK EMAYE İLE SIRLANMIŞ OLMASINDAN GEÇER.

Ürün Özellikleri

  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Dış Materyal Emaye
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Gri
  • Parça Sayısı 8
Geri Bildirim Ver