Nestle Damak Baklavalı 60gr

40,42 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Damak Baklavalı 60gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tüketici Sepeti Satıcı Ünvanı: HACER DİLEK GÖZBAŞI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Yalova Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3090055883
    Bu ürün Tüketici Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Damak Baklavalı 60gr
Geri Bildirim Ver

Nestle Damak Baklavalı 60 gr

Her geçen gün farklı tatlarda atıştırmalıklar daha önce denenmemiş lezzetlerle birleşerek müşteri ile buluşur. Nestle Damak baklavalı 60 gr ürünü beyaz çikolata, Antep fıstığı ve baklava lezzetinin bir arada sunar. Ürün içerisinde Nestle’nin klasikleşen çikolata ve Antep fıstığı lezzetine ek olarak baklava parçaları da yer alır. Beyaz çikolatanın farklı tadı ile en özel Antep fıstığı tanelerinin birleşimi ile ortaya çıkan Damak beyaz çikolata, baklava tadı ile birleşir. 60 gramlık Nestle baklavalı ürününün içerisinde %13 oranında Antep fıstığı, %12 oranında ise çıtır baklava parçaları bulunur. Kare şeklinde tablet çikolata olarak müşterilere sunulan ürün farklı tadı ile dikkat çeker ve beğeni toplar.

  • Baklava, beyaz çikolata ve Antep fıstığı birleşimi
  • Damak lezzetine farklı bir dokunuş
  • Çıtırlık ve yumuşak tat bir arada

Nestle Damak Baklavalı Çikolata İçeriği ve Özellikleri

Nestle Damak Baklavalı Çikolata İçeriği ve Özellikleri

Çıtır baklava parçaları, hafif beyaz çikolata tadı ve Antep fıstığının eşsiz dokunuşu ile atıştırmalık keyfini zirveye çıkaran Nestle Damak baklavalı tablet çikolatanın 100 gramında, 594 enerji (kcal), 2293 enerji (kj), 53 gram karbonhidrat, 49 gram şeker, 33 gram yağ, 18 gram doymuş yağ, 1 gram lif, 9,3 gram protein ve 0,3 gram tuz bulunur. Ürünün içeriğinde ise beyaz çikolatanın yanı sıra; %13 Antep fıstığı, %12 baklava parçacıkları, şeker, tam yağlı süt tozu, peyniraltı suyu tozu, kakao yağı, emülgatör, tereyağ, glukoz şurubu ve doğal aroma verici (vanilin) yer alır. Süt ürünleri, buğday, fındık ve badem gibi alerjen bileşenler içerir. Beğenilerek sıklıkla tüketilen şerbetli tatlılardan biri olan baklavanın çıtır dokusunun beyaz çikolata lezzeti ile birleşimi Nestle Damak çikolata lezzetini ortaya çıkarır.

Uygun Nestle Damak Baklavalı 60 gr Fiyatı

Uygun Nestle Damak Baklavalı 60 Gr Fiyatı

Nestle Damak Baklavalı 60 gr fiyatı ürünün tüm özellikleri gözetilerek belirlenir. Damak’ın efsaneleşen çikolata ve Antep fıstığı lezzeti, çıtır baklava parçacıkları ile buluşur. Beyaz çikolata ile sarma baklava tadını birleştiren Bu atıştırmalık saatlerini daha eğlenceli hale getirir. İster evde ister işyerinde yemeklerden sonra ya da içeceklerin yanında bu ürün tüketilebilir. Yumuşak beyaz çikolata içerisinde yer alan çıtır parçacıklar ve bütün Antep fıstıkları ürünün tadını artırır. Baklavanın kendine özgü tadı beyaz çikolata ile birleşerek farklı bir lezzet ortaya koyar. Yufkadan yapılan baklava beyaz çikolatanın içerisine dağılarak kendine özgü tadının ortaya koyar. 60 gramlık paketin %75’i beyaz çikolata, %13’ü Antep fıstığı %12’si ise baklava parçacıklarından oluşur. Üç farklı lezzetin eşsiz uyumu Nestle Damak ürününü yaratır. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Nestle Damak Baklavalı 60 gr Yorumları

Nestle Damak Baklavalı 60 Gr Yorumları

Nestle Damak baklavalı 60 gr yorumları arasında ürünün içerisinde yer alan lezzetlerin birleşiminden doğan tat öne çıkar. Öte yandan yorum kısmında üründe yer alan baklavanın tadının yoğun bir şekilde geldiğine dikkat çekilir. Kaliteli ambalajı ile de öne çıkan ürün keyif zamanlarında çay ve kahve ile birlikte tüketilir. Evde ya da işyerinde dilediğiniz zaman tüketilen ürünü atıştırmalık olarak çantanıza da atabilirsiniz. Misafirlere ikram etmek için de tercih edilen ürün, kolayca dilimlenerek içeceklerin yanında servis edilir. Lezzetli tadı ile beyaz çikolata ve baklava birleşimini müşterilere sunan ürün, müşteriler tarafından beğeni toplar. Ürün, sunduğu lezzet deneyimi ile sıklıkla tercih edilir. Beyaz çikolatanın benzersiz lezzeti, Siz de Antep fıstığının kendine has tadı ve baklavanın çıtırlığını birleştiren bu ürüne Trendyol aracılığı ile dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.