neşeli ahşap Ipli Sarkaç Takımı Oda , Kapı , Duvar , Balkon , Bahçe ,yazlık Süsü. Okul Etkinlik ,ham Ahşap Boyama

89 TL
Boya Ağırlığı: 42 gr
42 gr

Ürün Bilgileri

neşeli ahşap Ipli Sarkaç Takımı Oda , Kapı , Duvar , Balkon , Bahçe ,yazlık Süsü. Okul Etkinlik ,ham Ahşap Boyama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: neşeli ahşapp Satıcı Ünvanı: MEDYAPORT YAYIN REKLAM İLETİŞİM DANIŞMANLIK PRODÜKSİYON SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Osmaniye Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614129599200001 Vergi Kimlik Numarası: 6141295992
    Bu ürün neşeli ahşapp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarkaçlarımızın boyları 12 cmdir. Ahşap kalınlığı 6 mm dir.Zarif ve sağlam bir kalınlıktır.3 mm ürünler gibi kırılgan değildir. İp boyuortalama 20 cm dir. Her sarkacımızda 3 boncuk bulunmaktadır. Boncuk renklerirastgeledir.
  • Sarkaç takımlarımızın yanında 6 lı mini şerit boya ve biradet fırça gönderilmektedir.Boya takımındaki boyalarla bu sarkaç takımınırahatlıkla boyatabilirsiniz. Çok geniş kullanım alanı mevcuttur. Çocuk odalarında çocukodası süsü olarak. Kapı ön ve kenarlarında kapı süsü olarak. Balkonunuzdabalkon süsü olarak. Bahçenizde yazlığınızda dış dekor olarak rahatlıklakullanabilirsiniz. Her ortama yakışacak dekoratif bir üründür.
  • dilediğinizrenklere boyayıp zevkinize göre süslediğinizde beğeneceğiniz süs eşyalarıolacaktır. 100 + sarkaç modelimiz bulunmaktadır. Sarkaçlarımızı 3 lü ve 5 lü takımlarhalinde satışa sunduk. Takım kombinasyonlarını türlere göre kategorize etmeyeçalıştık. Eğitim kurumlarında özel eğitim merkezlerinde anaokulu kreş gibiçocukların hem eğlenip hem geliştiği yerlerde çocuklara yaptırılabilecek güzelbir aktivitedir. Çocuklar boyadıkları sarkaçları eve hediye olarak götürmeninzevkini yaşarlar. Ahşap boyama hem rahatlatıcı hem de keyifli biruğraşıdır.Boya setimizdeki boya bu sarkaçları boyama yeterlidir. Dilediğiniz boyayıp renklendirip süsleyebilirsiniz. Çok fazla suya maruz kalmadıkça zarar görmeyecektir. Akrilikboyalar günşete solmaz kaybolmaz. Ahşap boyama , Ahşap boyası , Hobi boyama, Ev dekoru , Duvardekoru , Balkon dekoru , bahçe dekoru , Yazlık dekoru , Sarkaç , Melekler ,balıklar , deniz temalı ürünler , Çocuk boyama , boyama etkinlik , Okul etkinlik , okul aktivite , okuleğlence , Hayvanlar. Ahşap hobi. Ahşap boyama. Ham ahşap. Ahşapoyuncak. Boyama seti. Boya seti. Ahşap boyası. Oyuncak. Oyuncak boyama. Çocukboyama. Çocuk eğlence. Çocuk eğitim. Çocuk aktivite. Çocuk etkinlik. Okuletkinlik. Okul faaliyet. Okul çalışma. Öğrenci çalışma. Boyayarak öğrenme.Akrilik boya. Su bazlı boya. Sağlıklı boya. Okul set. Eğitim set. Eğlence seti.Çocuk eğitimi. Eğlenerek eğitim. Eğlenerek öğrenme. Eğlenceli etkinlik. Okuldaboyama. Okulda etkinlik. Boyama seti. Boya seti. Çocuk hediye. Hediye gönder.Doğum günü hediyesi. Yaş günü hediyesi. Doğum günü süsü. Kutlama süsü. Boyamapartisi. Parti etkinlik. Parti malzemesi. Okul hediyesi. Karne hediyesi. Evdeetkinlik. Evde boyama. Kaliteli zaman geçirme. Birlikte boyama. Aileaktivitesi. Aile eğlencesi. Arşivimizde bulunan çeşitli setlere dağıtılmışhayvan figürlerimiz : aslan , geyik , at , sallanan at , unicorn , tavşan ,sincap , kedi , sevimli kedi , köpek , sevimli köpek , gergedan , dinozorçeşitleri , aslan , fil , zürefa , timsah , ördek çeşitleri , flamingo ,ejderha , şirin zürafa , inek , boğa ,keçi, ayı , tavuk , horoz , kanguru , kelebek , yunus , kuş , melek figürleri ,deniz temalı ürünler , yılbaşı temalı ürünler , kaplumbağa , kuğu , penguen ,maymun , 9 farklı ağaç modeli , erkek çocuk figürü , kız çocuk figürü , annefigürü , baba figürü , denizatı , deniz kızı ,

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver