Nehir Granit Gözleme Tavası 33 Cm M03004

519,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nehir Granit Gözleme Tavası 33 Cm M03004

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mamma Türkiye Satıcı Ünvanı: MAMMA BEBEK VE ÇOCUK ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0611160469000001 Vergi Kimlik Numarası: 6111604690
    Bu ürün Mamma Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nehir Granit Gözleme Tavası 33 Cm M03004 Ürün Özellikleri
  • -Fırında kullanım için çıkarılabilir ahşap sap. -Yanmaz yapışmaz yüzey. -PFOA içermez. Set İçeriği
  • -1 Adet Gözleme Tavası. -2 yıl garantilidir. -Renk:Siyah. -Ebat:33 Cm.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Gözleme Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Nehir Alüminyum Döküm 36 cm Gözleme Tavası

Görünüşüyle ve tadıyla iştahları kabartan gözlemeler için Nehir alüminyum döküm 36 cm gözleme tavası 1121192.0001 modelini kullanabilirsiniz. Kolay temizlenebilen yüzeyi sayesinde vakit kaybetmezsiniz. Yapışmaz özelliği, gözlemelerinizi rahat pişirmenizi sağlar. Isıyı dengeli dağıtan özel tasarımı, gözlemelerinizin yanmasını veya çiğ kalmasını önler. Çıkarılabilir kulpu sayesinde Nehir döküm gözleme tavası kurtarıcınız olur. Lezzetli börekleri pişirdikten sonra ürünün kulpunu çıkartarak zahmetsizce makinede yıkayabilirsiniz. Çıkarılabilir kulpu sadece temizlik konusunda değil, ürünü fırında kullanmanız konusunda da size avantaj sağlar. Pfoa, kurşun, kadmiyum gibi zararlı maddeler içermeyen iç yüzeyi sayesinde ürünü sağlıkla kullanabilirsiniz. Yapışmaz iç yüzeyi, pişirdiğiniz böreklerin tavaya yapışmadan ve şekli bozulmadan servis edebilmeniz için tasarlanır. Eşit olarak pişen gözlemeler için bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Yanmaz ve yapışmaz iç yüzey
  • Homojen pişirme
  • Kolay temizlik

Nehir 36 cm Gözleme Tavası Özellikleri

Nehir 36 Cm Gözleme Tavası Özellikleri

Gözleme tavası alırken birçok özellik göz önünde bulundurulur. Bu ürün, çıkarılabilir kulpu sayesinde sadece ocakta değil fırında da kullanılır. Kaliteli materyaller kullanılarak üretilen Nehir 36 cm gözleme tavası, sizin ve sevdiklerinizin sağlığını korur. Nehir döküm tava 36 cm geniş yüzeyi sayesinde istediğiniz boyutta gözlemeler pişirebilirsiniz. Şık tasarımı, ürünü keyifle kullanmanızı sağlar. Isıyı dengeli dağıtan özel tasarımı, böreğin her tarafının eşit derecede pişmesini sağlar. Yanmaz iç yüzeyi sayesinde gözleme yapmaya yeni başlayanlar da bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Ürünün yapışmaz iç yüzeyi sayesinde yufkayı tavaya yapışmadan rahatlıkla ters çevirebilirsiniz. Aynı zamanda piştiğinde tavadan hiç zorlanmadan alabilirsiniz. Bu sayede oldukça pratik ve rahat bir kullanım sağlar. Gözlemelerinizde sadece ufak eklemeler yaparak lezzet katmak isterseniz Nehir alüminyum döküm gözleme tavasını tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Nehir Alüminyum Döküm Gözleme Tavası Avantajları

Kullanışlı Nehir Alüminyum Döküm Gözleme Tavası Avantajları

Nehir alüminyum döküm 36 cm gözleme tavası, mutfakta az zahmetle güzel gözlemeler pişirmenizi sağlar. Zararlı maddeler içermeyen iç yüzeyi, sağlığınızı tehlikeye atmadan uzun süre kullanım imkanı sağlar. Yapışmaz iç yüzeyi uzun süre korunur bu sayede yufkaları yapışmadan pişirebilir ve afiyetle tüketebilirsiniz. Ayrıca yapışmaz iç yüzeyi kolay temizlik imkanı sağlar. Ürünün kulpunu çıkararak makinede yıkamak mümkündür. Gözlemelerinizi yaptıktan sonra çeşitli malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Mutfakta sağladığı rahatlık ve kullanım kolaylığı sayesinde Nehir alüminyum döküm 36 cm gözleme tavası kullananlar, üründen memnun kalır. Özel tasarımı ve kaliteli yapısı sayesinde ürün, mutfaktaki yeni yardımcınız olur. 36 cm ölçüsü ile ideal bir modeldir. Hafif tasarımı ile beğeni toplar. Gözleme ve tava böreği gibi yemekler için uygun tasarımdır. Şık ve lezzetli kahvaltı sofraları için ürüne göz atabilirsiniz.

Nehir Alüminyum Döküm 36 cm Gözleme Tavası Fiyatları

Nehir Alüminyum Döküm 36 Cm Gözleme Tavası Fiyatları

Nehir alüminyum döküm 36 cm gözleme tavası fiyatları ürünün birçok özelliği göz önünde bulundurularak belirlenir. Kaliteli yanmaz iç yüzeyi, yapışmaz ve kolay temizlenebilir özelliği, bir gözleme tavasında aranan özellikleri karşılar. Çıkarılabilir kulpu ile mutfakta avantaj sağlar. Kolay temizlenen yüzeyi, mutfakta size vakit kaybettirmez. Tam kıvamında bir börek lezzeti için ideal tasarımdır. Nehir alüminyum döküm gözleme tavası, dayanıklı malzemelerden üretilerek uzun yıllar kullanım sağlar. Uzun ömürlü performansı ile bir fiyat performans ürünüdür. Yufkaları, şeklini bozmadan çevirmek için uygun bir ölçüye sahiptir. 36 cm geniş yüzeyi sayesinde böreklerin boyutunu istediğiniz şekilde ayarlarsınız. Nehir alüminyum döküm 36 cm gözleme tavası yorumlarını inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretilen ve zararlı madde içermeyen bu ürünü uygun fiyatlara Trendyol’dan satın alabilirsiniz.