Nbb 3666 Silikon Sütyen 85-ten

320 TL
Son 2 ürün!
Beden: 85
75B
80B
85B
90B
75
80
85
90
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
447,48 TL
499 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
478,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nbb 3666 Silikon Sütyen 85-ten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COCO PM Satıcı Ünvanı: RABİA AÇAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410277942
    Bu ürün COCO PM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nbb 3666 Silikon Sütyen Tüm çeşitlerimiz, teniniz ile barışık, sağlığınıza özen gösteren, cildinize nefes aldıran ve tüm gün giyime uygun şekilde tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Kumaş Tipi Dokuma
Geri Bildirim Ver

NBB 85-ten 3666 Silikon Sütyen

NBB 3666 85-ten silikon sütyen, giysi dolabınızın önemli parçaları arasında yer almaya aday bir üründür. Kadınların hayatında iç çamaşırlarının özel bir yeri vardır. Hemen her kadın için iyi giyinmenin yolu öncelikle doğru ve uygun sütyeni seçmekten geçer. Rahat ve spor kıyafetlerden hoşlananlar da her zaman şık ve zarif görünmek isteyenler de ortak bir noktada buluşur, çamaşır alırken aynı dikkat ve özeni gösterirler. NBB 3666 silikon sütyen, farklı beğenilere sahip kadınların her biri için uygun bir seçenektir. Tarzınız ne olursa olsun sütyenin sağladığı bütün avantajları kendini hiç belli etmeden ve rahatsızlık yaratmadan size sunar.

  • Göğsü mükemmel sarar.
  • Kolay temizlenir.
  • Gün boyu kullanılabilir.

NBB 3666 85-Ten Silikon Sütyen Özellikleri Nelerdir?

NBB 3666 85-Ten Silikon Sütyen Özellikleri Nelerdir?

NBB 3666 85-ten silikon sütyen, ten rengindedir. Bu sayede gerek açık gerek koyu olsun değişik tonlardaki kıyafetlere uyum sağlar. Göğüs ölçüsü 85 olan kadınlar için ideal olan iç çamaşırı, günümüzde birbirinden çok farklı alanlarda kullanılan silikondan üretilmiştir. Silikon, yumuşak yapısıyla göğsünüze istediğiniz formu vermek için yardımınıza koşan bir malzemedir. NBB 3666 ten rengi silikon sütyen, önde bulunan klipsi sayesinde kolayca sabitlenir. Özelliklerinden bir diğeri askısız olmasıdır. Böylece omuz dekolteli straplez bluzlar, elbiseler, tişörtlerle de rahatça kullanılabilir. Teni okşayan dokusu, cildinize nefes aldıran yapısıyla NBB 3666 yapışkan silikon sütyen gün boyu kullanıma uygundur. Ne zamandır dolaptaki köşesinde kendisine uygun iç çamaşırını bekleyen atıl durumdaki kıyafetleriniz, bu sütyen sayesinde gün ışığına kavuşur.

NBB 3666 85-Ten Silikon Sütyen Temizliği Nasıldır?

NBB 3666 85-Ten Silikon Sütyen Temizliği Nasıldır?

NBB 3666 85-ten silikon sütyen, elde yıkamaya uygun bir üründür. Çıkardıktan sonra sadece ılık su ve sabun eşliğinde sütyeninizi kirden, kokudan kolayca arındırabilirsiniz. Sabun, hafif ve dairesel hareketlerle sütyen üzerinde baskı uygulamadan gezdirilir. Temizlenen ürün, iyi bir durulamanın ardından kendi halinde kurumaya bırakılır. NBB 3666 85-ten silikon sütyeni her kullanımdan sonra uygun yöntemle yıkamak birkaç açıdan önem taşır. Öncelikle hijyen açısından yararlıdır. Doğru yıkamanın sütyene ikinci önemli katkısı ise ömrünü uzatmasıdır. Temizliği için yalnızca su ve sabun gibi basit iki malzemeye ihtiyaç duyan sütyen, defalarca takılabilmek üzere tasarlanmış ve kaliteli malzemeyle üretilmiştir. Sorun çıkarmadan zahmetsizce yıkanabilen NBB 3666 85-ten silikon sütyen fiyatıyla da öne çıkan bir üründür.

NBB 3666 85-Ten Silikon Sütyen Kullanışlı mıdır?

NBB 3666 85-ten silikon sütyen, gerek rengi gerek dokusuyla oldukça kullanışlı bir üründür. Öncelikle sırt, omuz ya da göğüs dekolteli kıyafetler giymekten hoşlanan kadınların yardımına koşar. Askısız bir yazlık elbisenin altında kullanmak mümkündür. NBB 3666 ten rengi silikon sütyenle göğüsler her zamankinden daha dolgun ve dik bir görünüm kazanır. Göğüs uçlarının belli olmasından rahatsızlık duyanlar ama sütyen takmayı sevmeyenler için de ideal çözümdür. Geleneksel olanlardan daha ince bir dokusunun bulunması ve göğsü yapışkanlarıyla sarması sayesinde sütyen taktığınızı hissetmezsiniz. Bazı sütyenler modelleri, renkleri nedeniyle kıyafetlerin altından kendilerini fazla belli ederler. Kimi zaman da koltuk altından taşarak istenmeyen görüntülere neden olurlar. NBB 3666 ten rengi silikon sütyen, diğerleriyle kıyaslandığında çok daha derli toplu bir görüntü sunar. Tenle aynı rengi taşımasının verdiği avantajla açık renkli üstlerle de gönül rahatlığıyla takılabilir. Günün her saatinde, farklı ortamlarda kullanabileceğiniz ürünü Trendyol’dan temin edebilir, NBB 3666 85-ten silikon sütyen yorumlarında siz de düşüncelerinizi diğer kadınlarla paylaşabilirsiniz.