Nature's Protection White Dogs Small&mini Adult Dog Food With Salmon Tahılsız Somonlu Yetişkin Küçük Irk Beyaz Tüylü Köp

Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nature's Protection White Dogs Small&mini Adult Dog Food With Salmon Tahılsız Somonlu Yetişkin Küçük Irk Beyaz Tüylü Köp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİRPİPET Satıcı Ünvanı: İZ EVCİL HAYVAN ÜRÜNLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483057681200001 Vergi Kimlik Numarası: 4830576812
    Bu ürün KİRPİPET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nature's Protection Somonlu Beyaz Tüylü Mini Irk Yetişkin Köpek Kuru Maması 1,5 kg Küçük ve çok küçük ırklardan yetişkin beyaz tüylü köpekler için tam besleyici ve dengeli kuru mama. Gözyaşı ve tükürük nedeniyle oluşan göz, ağız ve pati çevresindeki kahverengi lekelerin giderilmesine yardımcı olan benzersiz formül. Ana protein kaynağı – Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri bakımından zengin birinci sınıf Norveç somonu Bu mama, alerjik reaksiyonlara neden olabilecek tahıllar içermediğinden hassas sindirim sistemine sahip evcil hayvanlar için uygundur. Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri ile – sağlıklı cilt ve parlak tüyler için. Doğal antioksidanlar - E vitamini ve biberiye özü, hücreleri tamamen doğal bir şekilde serbest radikallerin olumsuz etkilerine karşı korumaya yardımcı olabilir. Nature's Protection Adult Superior Care Faydaları Microzeogen:?Dinamik olarak mikronize klinoptilolit, bağırsak mikroflorasını ve besin emilimini aktif olarak uyarır. Özel mikro yapısı sayesinde vücuttaki toksinlerin atılmasına ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı olabilir. Göz yaşı lekesi önleyici:?Özenle seçilmiş protein kaynakları, gözyaşının doğru bileşimini koruyabilir ve göz, ağız ve pati çevresindeki kahverengi lekelerin çıkarılmasına yardımcı olabilir. Hipoalerjenik:?Morina, mezgit ve saithe hipoalerjenik özellikleri nedeniyle değerlidir. Ayrıca beyaz balık, köpekler için hayati önem taşıyan A ve D vitaminine diğer balıklardan daha fazla sahiptir. Parlak Renkli Tüy:?Üstün Omega-3 yağ asitleri kaynakları - hodan ve somon yağları - tüyün yoğun rengini ve cildin mükemmel durumunu korumaya yardımcı olabilir. İçindekiler Badem %40 (kurutulmuş ve ince öğütülmüş), kurutulmuş patates küspesi, tatlı patates, kümes hayvanları yağı, bezelye, şeker pancarı küspesi, somon yağı, dikalsiyum fosfat, dinamik mikronize klinoptilolit (%1), keten tohumu, tapyoka, frukto-oligosakkaritler (FOS), avize özü, yeşil çay, kurutulmuş kızılcık, kurutulmuş kadife çiçeği (lutein kaynağı). Besin Katkı Maddeleri D vitamini 3 (3a671) – 1500 IU, E vitamini (3a700) – 530 mg, folik asit (3a316) – 1 mg, biotin (3a880) – 0,1 mg , niasin (3a314) – 35 mg, B 6 vitamini (3a831) – 3 mg, B vitamini 1 (3a821)– 3 mg, B vitamini 12 – 0,05 µg, demir(II) sülfat monohidrat (3b103) – 50 mg , kalsiyum iyodat susuz (3b202) – 1,5 mg, bakır(II) sülfat pentahidrat (3b405) – 5 mg, manganöz sülfat monohidrat (3b503) – 20 mg, çinko sülfat monohidrat (3b605) – 115 mg, sodyum selenit (3b801) ) – 0,1 mg. Analitik Bileşenler Ham protein – %25, ham sıvı ve katı yağlar – %15, ham kül – %9,5, ham lifler – %3,5, kalsiyum – %1,5, fosfor – %0,9, potasyum – 0 %,6, sodyum – %0,4, Omega-3 yağ asitleri – %0,50, Omega-6 yağ asitleri – %2,62.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • Aroma Somon Balığı
  • Özellik Tüy ve Deri Sağlığı
  • Boyut Küçük Boy
Geri Bildirim Ver