Natura Keratin Keratin Sütü - Saç Bakım Sütü

Çok Al, Az Öde!
1 x  380 TL
%5 indirim
2 x  361 TL
722 TL
%10 indirim
3 x  342 TL
1.026 TL

Ürün Bilgileri

Natura Keratin Keratin Sütü - Saç Bakım Sütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Natura Keratin Satıcı Ünvanı: FUER KOZMETİK BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0595008036900016 Vergi Kimlik Numarası: 5950080369
    Bu ürün Natura Keratin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura Keratin Sütü 150 ML (Saçları besler güçlendir, Saç uzamasına yardımcı olur) Natura keratin sütü kuru, cansız mat ve kolay taranmayan saçlar için özel formüle edilmiştir. Kolay taranma, yumuşaklık besleyici etki ve hacim kazandırır. Saçlara dolgunluk parlak ve nemlendirme sağlar. İçeriğindeki keratin saç tellerini güçlendirerek saçları koparak dökülmelere karşı korur. Etkisi ilk kullanımdan itibaren fark edilir. Natura Keratin sütü saçları besler güçlendirir. Saçlara parlaklık ve ipeksi görünüm kazandırır. En iyi keratin markası "Natura keratin" Natura keratin sütü saçlarınızı deniz tuzu, havuz kloru ve UV filtresi sayesinde güneş ışınlarına karşı korur. Saçları hızlı uzamasını destekler. Yüksek oranda keratin İçerir. Kurumuş saçlara mükemmel nemlendirme sağlar. İncelmiş saç tellerini kalınlaştırır. Saçlarınızı fön makinesi, düzleştirici ısısına karşı korur. Natura Keratin Sütü İçeriğinde Yüksek Oranda
  • Hydrolyzed Keratin, Aloe Vera, Argan Yağı, Macadamia Yağı, Hindistan Cevizi yağı, Papatya Ekstraktı, At Kuyruğu Ekstraktı, Yeşil Çay Ekstraktı Keratin: Saçları besler, güçlendirir ve onarır ve saç tellerini kalınlaştırır. Argan Yağı: Besler, nemlendirir ve parlaklık kazandırır. Makadamiya Yağı: Besler, nemlendirir ve parlaklık kazandırır. At Kuyruğu: Kafa derisinde yer alan kan dolaşımını arttırdığı için saç köklerini besleyerek saçları güçlendirir. Aloe Vera: Nem deposudur ve saç derisini rahatlatır. Hindistan Cevisi Yağı: Saçlara mükemmel nemlendirme sağlar. Saçlara yumuşaklık ve kolay taranım kazandırır. Saçlarınızı besler güçlendirir. UV Filter: Saçlarınızı fön, düzleştirici, maşa gibi ısılı işlemlerin vereceği zararlara karşı korur. Ayrıca güneşin zararlı ışınlarına karşı da korur. Kullanımı:Şampuan ile yıkanmış havlu ile ıslaklığı alınmış nemli saçlara yeterli miktarda sıkılır. Saçlar taranır ve kurutulur. Saçlarınızdaki değişimi anında fark edeceksiniz. Dip Not: Durulanmaz Deniz havuz ve güneşten saçlarınızı ve keratin bakımınızı korumak için nasıl kullanılır? Kuru saçlara natura keratin sütü sıkılır. Sonra parmaklarınızla masaj yaparak dağıtılır. Deniz ya da havuzdan çıktıktan sonra şampuandan önce saçlar sadece su ile iyice durulanır. Sonra şampuanlanır. Bu ürün saç teliniz üzerinde bir katman oluşturarak saçlarınızı korur yine de deniz ya da havuzdan çıktıktan sonra normal su ile saçlarınızdaki tuzu arındırın. Yani akşama kadar saçınızda tuz kalmasın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim Verici
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Tutuculuk / Sertlik Orta
  • Hacim 0-199 ml
Geri Bildirim Ver