N & D Prime Tahılsız Tavuklu Ve Narlı Yavru Kedi Konserve Yaş Maması 70 gr

47,02 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

N & D Prime Tahılsız Tavuklu Ve Narlı Yavru Kedi Konserve Yaş Maması 70 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bulut Petshop. Satıcı Ünvanı: TAYFUN BULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2295783934200015 Vergi Kimlik Numarası: 1900668263
    Bu ürün Bulut Petshop. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • N&D Prime Tahılsız Tavuklu ve Narlı Yavru Kedi Konserve Yaş Maması 70 gr N&D Prime Kitten Tavuk & Nar Yavru Kedi Konservesi Yavru, gebelik ve emzirme dönemindeki kediler için formüle edilmiş tam mamadır.Tavuk (% 50), ringa, haşlanmış tavuk yumurtası, tatlı patates, balık yağı, nar (% 2), fruktooligosakkkaridler, kolin klorür, kondroitin sülfat, glukozamin, vitaminler, mineraller. Besinsel Katkı Maddeleri: A Vitamini 5600IU, D3 Vitamini 370IU, E Vitamini 185mg, metiyonin hidroksilaz analoğu çinko şelat 230mg
  • metiyonin hidroksilaz analoğu manganez şelat 46mg
  • metiyonin hidroksilaz analoğu demir şelat 78mg
  • metiyonin hidroksilaz analoğu bakır şelat 18.5mg
  • DL-metiyonin 1750mg
  • taurin 935mg
  • L-Karnitin 58mg. Beslenme Yöntemleri
  • her evcil hayvanın ihtiyacına göre değişiklik gösterir. İdeal vucüt ağırlığına gelinceye kadar ayarlama yapınız. Daha önce kullanılan mamayla karıştırılarak geçiş yapılması tavsiye edilir. Günlük besleme miktarını iki ya da daha fazla öğüne bölerek verebilirsiniz. Oda sıcaklığında servis ediniz. Daima temiz ve taze su bulundurunuz. Kapalı konserveyi serin ve kuru bir yerde saklayınız. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayarak 48 saat içinde tüketiniz.Daha önce kullanılan mamayla karıştırılarak geçiş yapılması tavsiye edilir. Günlük besleme miktarını iki ya da daha fazla öğüne bölerek verebilirsiniz. Kapalı konserveyi serin ve kuru bir yerde saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
Geri Bildirim Ver

Tahılsız Tavuk & Nar Kitten Kedi Konservesi ile Kediler Daha Mutlu

Evcil hayvan mamaları kedi maması, köpek maması, kuş maması gibi türlere ayrılmaktadır. Mamalar, canlı dostlarımızın hem doyurucu hem de vitamin ve benzeri ihtiyaçlarını gidermesi için özenle tasarlanmıştır. Bahsi geçen besinler canlı dostlarımızın türüne, yaşına ve kilosuna göre değişiklik göstermektedir. Genel olarak kedi mamaları da, kedilerin besin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan özel bir besin türüdür. Kedi mamalarındaki ayrıma baktığımızda ise yaş mama, kuru mama ve diyet mama gibi farklı alt dallar görülmektedir. Örneğin, yaşa göre kategorize edildiğinde ise yavru ve genç kediler protein ve yağ oranı yüksek besinler tüketmesi önerilir. ND kedi mamaları, evcil hayvanınızın yaşam boyu sağlığına uygun beslenmenin anahtarı olduğuna inanmaktadır. Bu doğrultuda ürettiği ürünlerden biri de ND tavuklu ve narlı yavru kedi konservesidir. Bu ürünün birçok faydalı özelliği bulunmaktadır.

  • Yavrulara Özel Beslenme
  • Sağlıklı
  • Beslenme Rehberi Özellikli

Kedi Konservesi ile Yavrulara Özel Beslenme

Kedi Konservesi ile Yavrulara Özel Beslenme

Birçok çeşidi bulunmakta olan ND kedi konservesi ürünlerinden biri de tahılsız tavuk ve narlı bu konservedir. N&D Prime Chicken & Pomegranate Kitten - Tavuk & Nar konservesi özellikle yavru kedilerin besin programına göre oluşturulmuştur. İçeriğinde yer alan protein ve yararlı besin takviyeleri yavru kedilerin gelişimini desteklemektedir. Fakat yavruların yanı sıra gebelik ve emzirme dönemindeki kediler için formüle edilmiş tam mamadır. Bu sebepten ötürü ND kedi konservesi evcil hayvanlarınız için uygun bir mamadır. ND markasına ait Prime gibi birçok alt konseptteki diğer evcil hayvan besinlerine ulaşmak ve hakkında daha detaylı bilgi almak için ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ürün sayfasında kullanıcıların ND tahılsız tavuk & nar kitten kedi konservesi 80 gr ürünü yorumlarını görmek ve deneyimleri hakkında fikir edinmek de mümkündür.

Kedi Konservesi ile Sağlıklı Beslenme

Kedi Konservesi ile Sağlıklı Beslenme

ND Prime serisi de doğadan ilham alınarak geliştirilmiş özel bir seridir. Açıklamak gerekirse, yıllar boyu süren bilimsel araştırmalarla ve kimi üniversitelerin hayvan besleme departmanları ile iş birliğinde, dört patili dostlarımız için doğalarına uygun olarak tasarlanan, profesyonel beslenme sistemini benimsemektedir. Natural & Delicious (ND) Düşük Tahıllı mamaları etoburlar için GDO’suz, %60 oranında yüksek kaliteden oluşan hayvansal içerikli ham maddelerden, az miktarlarda ilkel tahıllardan oluşmaktadır. Doğal oluşunun yanı sıra, içeriğindeki kimi vitaminler de oldukça yararlıdır. Örneğin, bahsi geçen vitaminlere A vitamini, D3 vitamini ve E vitamini gibi vitaminler örnek verilebilir. Bu vitaminler evcil hayvanınız için doğal olduğu kadar besleyici ve sağlıklı bir beslenme sunar. Bu beslenmenin sonucu olarak evcil hayvanınızda alerji, tüy dökülmesi, kızarıklık gibi problemlerin önüne geçilmesine de yardımcı olunmuş olunur.

Kedi Konservesi Beslenme Rehberi Özellikli

Kedi Konservesi Beslenme Rehberi Özellikli

ND kedi konservesi, hedeflediği beslenme kavramı sayesinde evcil hayvanlarınıza sağlıklı ve besleyici bir yaşam sürmeye yardımcı olsa da bunlar kadar önemli olan bir nokta daha mevcuttur. O da ürünün ne kadar sıklıkta ve ne kadar gramajda kullanıldığıdır. Tıpkı insanlarda olduğu gibi patili dostlarımız için de beslenme düzeni önem taşımaktadır. Yavru, hamile ya da emziren kedinize uygun beslenme düzenini belirlemek ise ND ile çok kolaydır. Pakette ve ürünün sayfasında yer alan beslenme programına bakarak evcil hayvanınıza uygun bir beslenme programı oluşturabilirsiniz. Bu program ile kedinizin mamasını günde kaç gram ve hangi ek gıdayla yiyeceğini belirleyebilirsiniz. Dilerseniz beslenme düzenini öğünlere bölebilirsiniz. ND tahılsız tavuk & nar kitten kedi konservesi 80 gr bilgilerine ulaşmak için internetten ziyaret edebilir, yorumları okuyabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.