My Little Pony Sunny Starscout Smoothie Arabası

999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %20 İndirim
Kargo Bedava
1.189,90 TL995 TL

Ürün Bilgileri

My Little Pony Sunny Starscout Smoothie Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ju-ju Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YUSUF BİKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1969966925200001 Vergi Kimlik Numarası: 1700277420
    Bu ürün ju-ju tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sunny Starscout Smoothie Truck 2'si 1 arada My Little Pony oyun seti ile biraz sihir sunun. Sunny, My Little Pony: Make Your Mark şovunda mobil smoothie kamyonunda tatlı ikramlar yapan maceracı bir Earth Pony'dir. My Little Pony set, çocukların farklı şekillerde poz verebilecekleri 3 inçlik ölçekli eklemli bir midilli figürü ile birlikte geliyor. Çocuklar için bu yemek kamyonu oyun seti, taklit yiyeceklerle dolu bir oyun mutfağına açılıyor! Fırında taklit cupcake'ler veya blender aksesuarında smoothie'ler yaptığınızı hayal edin. Neon ışığını açmak ve kamyon camını açmak için bu Sunny Starscout oyuncağının toynağını kamyonun koluna bastırın. Ardından, içindeki oyun mutfağını ortaya çıkarmak için kamyonu açın. Bazıları Sunny'nin toynağına takılan 15 aksesuar içerir. Küçük Midilli yemek kamyonum, çocuk oyun setlerim ve küçük bebekler, 5 yaş ve üstü kızlar ve erkekler için harika doğum günü hediyeleri yapıyor. (Ek oyuncakların her biri ayrı satılır. Müsaitlik durumuna bağlıdır.) My Little Pony ve ilgili tüm karakterler Hasbro'nun ticari markalarıdır. 5 yaş ve üstü. Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için geçerli değildir. 3 LR44 pil gerektirir (Dahil) Figür, smoothie kamyonu ve 15 aksesuar içerir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter My Little Pony
  • Yaş 5+ Yaş
Geri Bildirim Ver