My Little Pony Mini World Magic Figür Anahtarlık Hitch Trailblazer F5242

229,99 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
239,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,90 TL

Ürün Bilgileri

My Little Pony Mini World Magic Figür Anahtarlık Hitch Trailblazer F5242

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Armağan Oyuncak Satıcı Ünvanı: ARMAĞAN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079037849532136 Vergi Kimlik Numarası: 0790378495
    Bu ürün Armağan Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu W010101INTF3872HT Marka My Little Pony Karakter Hitch Trailblazer Cinsiyet Kız Yaş Aralığı 3-5 Yaş, 6-9 Yaş, 10-12 Yaş, 13+ Yaş Barkod 2220001400724 Equestria'nın dört bir yanından büyülü mini arkadaşlardan oluşan bir dünya kurun!My Little Pony Mini World Magic setleri, My Little Pony: Tell Your Tale serisinden ilham alan minik sahneler ve sevimli karakterlerden oluşur. Koleksiyonluk figürler, karakterden ilham alan görünümleri ve aksesuarlarıyla 2,5 cm boyundadır.Kristal Anahtarlık setleri, hareket halindeyken eğlenmek için bir anahtarlık taşıma çantası içinde gelir.Sevimli My Little Pony dostlarıyla mini sahneler yaratmak için aksesuarları anahtarlık tabanına takın.Equestria dünyasını oluşturmak için Hitch Trailblazer, Izzy Moonbow, Princess Pipp Petals ve diğer midilli arkadaşlarını toplayın (Her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)Bu My Little Pony oyuncağı, 5 yaş ve üzeri çocuklar için harika bir bayram hediyesi veya doğum günü hediyesidir!Equestria'nın dört bir yanından büyülü mini arkadaşlardan oluşan bir dünya kurun! Midilli figürleri ve oyun setleri, 2,5 cm' lik küçük, sevimli bir büyüklükte gelir.My Little Pony: Tell Your Tale serisinden ilham alan benzersiz bir sahne yaratmak için karakterden ilham alan aksesuarları tabana takın.Figürü ve aksesuarları kristal şeklindeki anahtarlıkta saklayın, ardından hareket halindeyken eğlenmek için bir sırt çantasına bağlayın.Kristal şekilli anahtarlık kutusu, mini midilli figürü, çıkartma sayfası ve takılabilir aksesuarlar içerir. Oyuncak, kişiselleştirilebilir oyunları seven kız ve erkek çocuklar için harika bir hediye!

Ürün Özellikleri

  • Karakter My Little Pony
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver