Mutlusan Banyo Ve Tuvalet Aspiratörü 120''

259,90 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mutlusan Banyo Ve Tuvalet Aspiratörü 120''

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MMŞ Satıcı Ünvanı: SELÇUK ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7960818859
    Bu ürün MMŞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutlusan Banyo ve Tuvalet Aspiratörü 120'' Ürün Açıklaması Banyo ve tuvaletlerde oluşan kötü koku ve nemi giderir Banyo ve tuvaletlerde oluşan kötü koku ve nemi giderir Banyo ve tuvaletlerde küf ve mantar oluşumunu önler Ürün Özelikleri Voltaj 220-240 V Frekans 50-60 Hz Devir 1900 rpm Hava debisi 120 metreküp/saat Güç 15 Watt Ses 47 Desibel

Ürün Özellikleri

  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mutlusan 10 cm 120'lik Banyo Tuvalet Aspiratörü

Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörü, küçük ve orta büyüklükteki mekânlar için özel olarak tasarlanmıştır. Kapalı alanların havasının temizlenmesini sağlar. Mutlusan banyo tuvalet aspiratörü monte edilen mekânda temiz ve sağlık bir hava yaratır. Sigara içilen ortamlarda kullanılmaya uygundur. Ürünün baca giriş çapı 12 cm’dir. Küçük boyutlarda olmasına rağmen yüksek emiş gücüne sahiptir. Ürünün beyaz renkli olması kullanılan her yer ile uyumlu bir görünüm elde etmesine imkân tanır. Baca çıkışlarının çok daha şık bir görünüme sahip olmasına olanak verir. Montajı son derece basittir.

  • Mutlusan banyo aspiratörü çok ince ve zarif bir görünüme sahiptir.
  • Toza maruz kalan ön kapağı kolay şekilde sökülerek temizlenebilir.
  • Motor ve gövde yapısı ses seviyesini minimuma indirecek şekilde üretilmiştir.

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratörünün Özellikleri Neler?

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratörünün Özellikleri Neler?

Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörü, 220 volt enerji ile çalışır. Fanların bir saatte transfer ettiği hava miktarı 120 metreküptür. Yüksek kaliteli ABS plastik maddeden üretilmiştir. Bu sayede nem gibi dış etkenlere uzun süre maruz kalsa bile ilk günkü görünümünü kolay kolay kaybetmez. Kendi kendini yağlama özelliği olan motor yatakları sayesinde sessiz ve uzun ömürlü bir performans sağlar. Baca giriş çapı 12 cm olan bu ürün; banyo, tuvalet, mutfak, garaj, kiler, çamaşır odası ve işyeri kullanımı için idealdir. Zarif görünümü sayesinde kullanılan mekânın dekoratif olarak zengin görünmesini sağlar. Kafe, kahvehane veya ofis gibi çok fazla kişinin aynı anda zaman geçirdiği yerlerin havasını hızlı bir şekilde temizler. Bu ürün; duvar, tavan, pencere gibi yerlere dikey veya yatay olarak monte edilebilir.

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratörün Kaliteli mi?

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratörün Kaliteli mi?

Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörü birinci sınıf kaliteli plastik malzemeden imal edilir. Bu sayede nem ve benzeri dış etkenlere karşı koruma sağlar. Uzun ömürlü ve sağlam bir üründür. Kapakları sökülebilir olduğu için temizlik işleminin zahmetsiz bir şekilde yapılmasına imkân verir. Motorun çok daha etkili olması için özel olarak tasarlanmış gövdesi, ses seviyesinin minimize edilmesine de katkı sağlar. Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörü özellikle iş yeri gibi çok fazla insanın bir arada bulunduğu yerler için tercih edilebilir. Güçlü motoru ve pervaneleri sayesinde mekânın iç havasını çok hızlı bir şekilde kaliteli hâle getirir. Bu sayede temiz ve solunabilir bir hava ortamına sahip olan çalışanlar işlerini daha verimli bir şekilde yapabilir.

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratör Kötü Kokuları Önler mi?

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratör Kötü Kokuları Önler mi?

Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörü, yüksek emiş gücü sayesinde kötü koku ve nem gibi istenmeyen durumlara karşı üstün bir koruma sağlar. Kapalı mekân içerisinde oluşan her türlü kötü kokuyu hızlı bir şekilde tasfiye eder. Güçlü ve sessiz motoru sayesinde kötü koku temizleme işlemini yüksek performans eşliğinde yapar. Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörü, sahip olduğu özellikleri ve şık görünümü ile oldukça dikkat çekici bir üründür. Mutlusan banyo tuvalet aspiratörü yorumlarda genellikle kullanıcılardan genellikle tam puan almayı başarır. Gerçek kullanıcıların deneyimlerini paylaştıkları bu bölümü alışveriş öncesi gözden geçirebilirsiniz. Bu sayede ürünün size uygunluk durumuna çok daha kolay bir şekilde karar vermeniz mümkün olur. Mutlusan 120'lik (12 cm) banyo tuvalet aspiratörünü Trendyol üzerinden avantajlı fiyatlar ile temin edebilirsiniz.