Mutlusan Banyo Ve Tuvalet Aspiratörü 100'lik

179,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
170 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mutlusan Banyo Ve Tuvalet Aspiratörü 100'lik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İhsan elektrik Satıcı Ünvanı: İLKSAN AKGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0240906478
    Bu ürün İhsan elektrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutlusan banyo aspiratörü dar ve küçük camı olan banyolar için temiz hava sirkülasyonunu sağlar. Aynı zamanda sessiz çalışır.
  • Tuvalet aspiratörü plastik gövdesi darbe ve çizilmelere karşı dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Uzun vadeli kullanım ömrüne sahiptir.
  • Beyaz aspiratör kolay montaj edilen fan sistemiyle banyo içerisindeki havanın her zaman temiz olmasını sağlar.
  • Mutlusan aspiratör düzenli filtre bakımı yapıldığında her zaman yüksek performans sunmaya devam eder.
  • Mutlusan banyo tuvalet aspiratör 10 cm boru çapıyla oldukça küçük yapıdadır ve istenen yere kolayca monte edilir.
  • Mutlusan 100 aspiratör dar banyolar için ideal bir deneyim sunar.
  • Mutlusan banyo tuvalet aspiratör 100’lük banyo tavan deliklerine takılır. Montajın ardından direkt olarak kullanım için hazır hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Genişlik 90 cm +
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Mutlusan Banyo Tuvalet Aspiratör 100'lük Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Havalandırma sistemi banyolarda ve tuvaletlerde büyük öneme sahiptir. Özellikle dar ve küçük camlı banyolar için idealdir. Temiz havanın sirkülasyonunu sağlayan Mutlusan banyo tuvalet aspiratör ortamın ferahlamasını sağlar. Kötü kokuyu ve nemi dışarı açılan bir kanal sayesinde uzaklaştırır. Kurulumu profesyonellerce kolay bir şekilde yapılabilir. Küf ve bakteri birikimine karşı düzenli olarak havalandırılan banyolar kötü koku, rutubet gibi istenmeyen oluşumlardan korunabilir. Düşük maliyetli ve oldukça kolay kuruluma sahip Mutlusan banyo ve tuvalet aspiratörü sayesinde yüksek verim alabilirsiniz. Özellikle küçük alanların havalandırma sistemleri için son derece kullanışlı olan ürün özenle tasarlanıp müşteriye sunulur. Hızlı ve pratik bir şekilde kurulum yapabilirsiniz. Ürün sayesinde hem temiz kokan hem de ferah bir banyoya sahip olabilirsiniz.

  • Temiz hava sirkülasyonu
  • Plastik gövde
  • Kolay montaj fan sistemi

Kullanışlı Mutlusan Banyo ve Tuvalet Aspiratör

Kullanışlı Mutlusan Banyo ve Tuvalet Aspiratör

Ortamdaki havanın kalitesini artırmak ve ferah bir alan yaratmak için havalandırma sistemine özen göstermek gerekir. Kaliteli malzemeden üretilen Mutlusan banyo ve tuvalet aspiratörü 100'lük ET00100 uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Düzenli olarak filtre bakımı ve temizliği yaparak ortamın hava kalitesini artırabilirsiniz. Kapalı ortamlarda bulunan nem, küf, toz, polen ve virüs gibi unsurlar çeşitli hastalıklara neden olabilir. Bu nedenle düzenli filtre bakımı şarttır. Filtreye takılan zararlı mikroorganizmalar temizlenmediğinde olumsuz sonuçlara neden olabilir. Hastalık oluşumunu önlemek ve sağlıklı bir hava solumak için aspiratör temizliği büyük öneme sahiptir. Aynı zamanda uzun ömürlü kullanım sağlayan Mutlusan banyo tuvalet aspiratör 100'lük sayesinde hem sağlıklı hem de hesaplı bir alışveriş yapabilirsiniz. 10 cm boru çapı bulunan fan küçük alanları bile rahatlıkla temiz hava ile buluşturabilir. Dar banyolar için ideal bir üründür.

Banyo ve Tuvalet Aspiratörü 100'lük ile Ferah Bir Ortam

Banyo ve Tuvalet Aspiratörü 100'lük ile Ferah Bir Ortam

Nemden ve küften uzak olan, iyi havalandırılan alanlarda kötü koku oluşumu olmaz. Havalandırma sistemini alana uygun seçerek uygun bir ortam yaratabilirsiniz. Temiz bir havaya sahip olan ortamda sağlıklı bir şekilde banyo yapabilirsiniz. Mutlusan banyo tuvalet aspiratör 100'lük kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyebilirsiniz. Ürün, sessizliği ve havalandırma kalitesiyle oldukça beğeni toplar. Hava filtreleme yaparken sessiz çalışma büyük öneme sahiptir. Banyo ya da tuvalet için kullanımı uygundur. Kötü koku oluşmaması için havanın filtrelenmesi büyük önem taşır. Ürünü pratik bir şekilde monte ederek rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Hastalıklardan uzak bir yaşam için sağlıklı hava solumak gerekir. Tuvalette ve banyodaki hijyeni koruyarak hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sağlıklı alanlar oluşturabilirsiniz. Sağlığa zarar veren küf, bakteri, virüs ya da polen gibi hastalık etkenlerinden hava sirkülasyonu yardımıyla uzak durabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Mutlusan Banyo ve Tuvalet Aspiratörü

Uygun Fiyatlarla Mutlusan Banyo ve Tuvalet Aspiratörü

Uygun fiyatı ve kaliteyi bir araya getiren Mutlusan, kullanışlı aspiratör ürünü ile geniş kitlelere hitap eder. Banyonuzda havalandırma penceresi yoksa tercih edebileceğiniz Mutlusan banyo tuvalet aspiratör 100'lük fiyatları oldukça ekonomiktir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir kullanım sunan ürüne düzenli bakım yaparak yıllar boyu yüksek verim alabilirsiniz. Mutlusan banyo tuvalet aspiratör 100'lük yorumları aracılığıyla inceleme yaparak ihtiyacınıza uygun olduğunu düşündüğünüz ürünün özelliklerine göz atabilirsiniz. Küçük tuvaletler için ideal olan aspiratör dar alanlarda bile yüksek performans sağlar. Hava sirkülasyonunu güçlü filtresi sayesinde kolayca ve sessizce yapar. Aynı zamanda her bütçeye uyumlu ve hesaplı bir üründür. Banyoyu ve tuvaleti sağlıklı hale getirmek için kullanılır. Temiz havanın içeri alınıp kirli ve zararlı havanın ise dışarı çıkarılmasını sağlar. Uygun fiyatlı bu ürünü Trendyol ayrıcalığıyla güvenle satın alabilirsiniz.