Musullu MSF-1819 SFT Andız Duvar Vantilatörü

2.719 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Musullu MSF-1819 SFT Andız Duvar Vantilatörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUSULLU ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: MUSULLU ELEKTRONİK NAKLİYE TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624025940600019 Vergi Kimlik Numarası: 6240259406
    Bu ürün MUSULLU ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vantilatör Tipi: Duvar Tipi Renk:Siyah Yuvarlak Yüzey Boyut: 18 Inch (45 cm) çap Pervane Sayısı: 5 Kanatlı Pervane Hız Kademesi: 3 Yön Salınımı: 2 Güç: 85W Montaj Ölçüleri: 46 x 18 x 46 cm Voltaj: 220V - 240V Musullu MSF-1819 SFT Andız Duvar Vantilatörü Geniş Etki Alanı Musullu duvar vantilatörü, 5 adet pervane ucu ile geniş bir alan üzerinde etkili serinlik sağlar. Bulunduğunuz ortamın eşit bir şekilde serinlemesini sağlar ve yayılan havanın odada bulunan en uzak noktaya kadar iletilmesine olanak verir. Kolay Temizlik Vantilatörün üzerinde bulunan pervane koruma kafesi, istediğiniz zaman açabileceğiniz özelliğe sahiptir. Aralıklı kafes, toz tutması durumunda kolay bir şekilde temizlenir. Vantilatörü etkili bir şekilde temizlemeniz için saf su ile ıslatılmış yumuşak bir bez kullanmanız yeterlidir. Ayarlanabilir Çalışma Hızı Duvar vantilatörü, farklı hız kademeleri ile istediğiniz miktarda serinliğin sağlanmasına yardımcı olur. 3 farklı hız kademesi, üzerinde bulunan ergonomik yapılı düğmeler aracılığıyla kolay bir şekilde ayarlanarak kullanılır. Ergonomik Tasarım 2 farklı yöne salınım sağlayan vantilatör, ergonomik tasarımı ile homojen bir serinlik sunar. Vantilatörün kaliteli malzemeler kullanılarak geliştirilen dayanıklı gövdesi, uzun süreli bir kullanım ömrüne sahiptir. Düşük Enerji Tüketimi Musullu duvar vantilatörü, en fazla 85 W enerji harcayan bir motora sahiptir. Yüksek enerji tasarrufu yapan vantilatör, sizi yüksek performans ve düşük enerji kullanımı arasında seçim yapmaya zorlamaz. Korumalı Motor Vantilatörün etkili motor koruma sistemi, yüksek ısı nedeniyle yaşanabilecek problemlerin önüne geçer. Ürün, uzun saatler boyunca aralıksız şekilde kullanılır ve ısı kaynaklı performans düşüşleri yaşanmasını da engeller.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tip Duvar Tipi
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik Soğutucu
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver