Müstesna Big Bang Pegasus 4d Beyblade Bayblade Fırlatıcılı Tam Set Bb105 Bb-105

1.280,87 TL

Ürün Bilgileri

Müstesna Big Bang Pegasus 4d Beyblade Bayblade Fırlatıcılı Tam Set Bb105 Bb-105

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Müstesna Satıcı Ünvanı: ESRA KIRLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1960391673
    Bu ürün Müstesna tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beyblade Metal Fusion Fırlatıcılı Tam Set.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Müstesna Big Bang Pegasus 4D Bayblade Fırlatıcılı Tam Set BB105

Çocuklar için takip ettikleri çizgi filmlerin figür oyuncaklarıyla oynamak son derece büyük bir öneme sahiptir. Çizgi film karakterleri ile kurdukları bağları oyuncaklarla ve figürlerle pekiştiren çocuklar için piyasada satışa sunulan çok sayıda figür oyuncak grubu bulunur. Son dönemlerde çocukların sıklıkla takip ettiği çizgi film grupları arasında eğlenceli ve aksiyon türünde olması ile dikkatleri üzerine çeken Big Bang Pegasus özellikle erkek çocuklar tarafından sıklıkla takip edilir. Animasyonun içerisinde geçen materyallerden bir tanesi olan Beybladeler, oyuncak formatında müşterinin karşısına çıkar. Müstesna markası tarafından üretimi gerçekleştirilen ürünler rahatlıkla tercih edilebilir. Müstesna Big Bang Pegasus 4D Beyblade fırlatıcılı tam set BB105 online olarak incelenebilir. Bu kaliteli ürünle çocuklarınız eğlenceli vakitler geçirir.

  • Eğlenceli tasarım
  • 8 yaş ve üzeri
  • Fırlatıcılı

Big Bang Pegasus 4D Bayblade ile Eğlenceli Vakitler

Big Bang Pegasus 4D Bayblade ile Eğlenceli Vakitler

Çocuklar için oynadığı oyunlardan alacakları keyif son derece önemlidir. Oyuncak seven çocuklar için takip ettikleri çizgi filmlerin karakter oyuncakları dikkat çekici olur. Bu karakter ürünleri arasında Bayblade çeşitleri eğlenceli tasarımlarıyla yoğun talep görür. Big Bang Pegasus çizgi filminden esinlenerek üretim gerçekleştirilmiş olan oyuncaklar özellikle erkek çocukların yakından ilgilendiği ürün grupları arasında bulunur. Aksiyon çizgi filmle bütünleşebilmelerini sağlayacak bir yapıya sahip olan Müstesna Beyblade fırlatıcılı tam set masa oyunları sınıfında yer alır. Tema ve konsept olarak figür serisinde bulunan ürünler manuel oynama özelliklerine sahiptir. Çocuklarınızın arkadaşlarıyla geçireceği vakitleri çok daha kaliteli bir hale getirebilir. Özel detaylara ve tasarımlara sahip olan Müstesna Big Bang Pegasus 4D Beyblade fırlatıcılı tam set BB105 kullananlar yüksek memnuniyetle karşılaşabilir. Ürünü satın almadan önce incelemesini yapabilir ve çocuklarınıza uygunluğunu gözden geçirebilirsiniz.

Eğlenceli Big Bang Pegasus 4D Bayblade Özellikleri

Eğlenceli Big Bang Pegasus 4D Bayblade Özellikleri

Ebeveynler için çocukları adına tercih ettikleri oyuncaklarda dikkat etmesi gereken önemli detaylar bulunur. Çocukların ilgiyle takip ettiği çizgi filmin karakteri oyuncakları olarak piyasada satışa sunulan ürünler online olarak da incelenebilir. Farklı birçok müşteri tarafından bırakılan Müstesna Big Bang Pegasus 4D Beyblade fırlatıcılı tam set BB105 yorumları sizin için yol gösterici olabilir. Oyuncak özelliklerini inceleyebileceğiniz gibi aynı zamanda farklı müşterilerin bıraktığı yorumları okuyarak daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Muadil ürün olarak üretim gerçekleştiren Müstesna markası ürünleri tema ve konsept oyuncaklar sınıfında müşteri beğenisine sunulur. Sekiz yaş üzeri çocuklarınızın rahatlıkla oynayabileceği bu özel seri manuel kontrol mekanizmasına sahiptir. Son derece keyif veren eğlenceli özelliklere sahip olan oyuncaklar sayesinde çocuklarınızın oyundan alacağın verim maksimum seviyeye ulaşır.

Big Bang Pegasus 4D Bayblade Fırlatıcılı Tam Set Fiyatları

Big Bang Pegasus 4D Bayblade Fırlatıcılı Tam Set Fiyatları

Müstesna Big Bang Pegasus 4D Beyblade fırlatıcılı tam set BB105 fiyatı müşteriler için son derece uygun aralıklarda yer alır. Ürün tasarımı, materyal kalitesi, rengi ve özellikleri fiyatın belirlenmesinde rol oynar. Ebeveynlerin rahatlıkla tedarik edebileceği ve bütçesini sarsmadan satın alabileceği oyuncaklar online olarak da tedarik edilebilir. Fiyat incelemesi yapabilmenize de imkan tanıyan alanlar sayesinde uygun oranda alışveriş imkanı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın oynarken keyif almasını sağlayacak özelliklerle üretilmiş olan ürün de kullanımı gerçekleştirilen ana materyaller fiyat üzerinde etkili olur. Çocukların keyif alacağı kaliteli düzeyde üretilmiş olan ürünleri online olarak hızlı ve pratik bir şekilde tedarik edebilirsiniz. Siz de oyuncaklardan faydalanmak ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz. Bütçenizi aşmadan ürün tedariğinde bulunabilir, çocuklarınızın oyundan maksimum faydayı almasını ve keyifle oynamasını sağlayabilirsiniz.