Muggo Eva02 Kadın Ev Terlik

79,90 TL
Beden:
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41

Ürün Bilgileri

Muggo Eva02 Kadın Ev Terlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUGGO Satıcı Ünvanı: SVM TEKSTİL TEMİZLİK İNŞAAT KOZMETİK KIRTASİYE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781049269700014 Vergi Kimlik Numarası: 7810492697
    Bu ürün MUGGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Marka : Muggo Taban : Yumuşak Termo Taban , Kaydırmaz Özellikli Taban Malzeme : Peluş Kumaş , Isı Koruyan İç Kumaş Üretim Yeri : Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Materyal Peluş
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Gri
  • Bağlama Şekli Bağcıksız
Geri Bildirim Ver

Muggo Kadın Gri Ev Terliği

Muggo kadın gri ev terliği, ev kullanımı için tasarlanmış bir giyim ürünüdür. Kullanım amacı ev içerisinde ayakların rahat etmesini sağlamak ve ayakları sıcak tutmaktır. Son derece şık olan bu ürün, açık gri renktedir. Kullanıcı ihtiyaçları ve ayak sağlığı düşünülerek tasarlanan bu terlik, ortopedik özelliğe sahiptir. Geniş beden aralığı ile her ayak tipine kolaylıkla uyum sağlayabilir. Ürünün modern bir tasarım çizgisi vardır ve her yaş grubundan kullanıcıya hitap eder.

  • Taban: Yumuşak termo
  • Malzeme: Peluş kumaş, ısı koruyan iç kumaş
  • Özellik: Kaydırmaz özellikli

Muggo Kadın Gri Ev Terliğinin Özellikleri Neler?

Muggo Kadın Gri Ev Terliğinin Özellikleri Neler?

Muggo kadın gri ev terliğin sahip olduğu taban; ev, iş yeri gibi kapalı mekânlarda kullanıma son derece uygundur. Eşofman, pijama ve sade günlük giyim gibi pek çok farklı tarza kolayca uyum sağlar. Kaygan olabilecek mermer ve fayans gibi yüzeylerde güvenle kullanılır. Muggo kadın gri ev terliği, özel yapısı sayesinde kullanıcıya kolay hareket imkânı sunar. Islak zeminlerde bile güvenli hareket imkânı sağlayan tabanın bir diğer özelliği ise sıvı geçirmez yapısıdır. Ürün, bu özellikleri sayesinde son derece fonksiyonel ve kullanışlıdır. Muggo kadın gri ev terliğinin iç tabanı, ayakları sıcak tutmak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Termo iç taban, yumuşak peluş malzeme ile kaplıdır. Bu malzeme, şıklığın yanı sıra son derece büyük bir konfor da sunar. Muggo kadın gri ev terliği, 4 mevsim boyunca gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Muggo Kadın Gri Ev Terliği Rahat mı?

Muggo Kadın Gri Ev Terliği Rahat mı?

Muggo EVA02 gri kadın ev terlik, rahatlık ön planda tutularak tasarlanmıştır. Ayak konforu düşünülerek tasarlanmış iç taban, ayak anatomisi ile son derece uyumludur. Ortopedik yapısının yanı sıra ayakların rahat etmesi için yumuşak peluş iç malzeme ile kaplıdır. Ayak iç kısmına gelen yüzey, ayak tabanını destekleyerek gün içerisindeki aktivitelerde minimum yorulma yaşanması için özel olarak tasarlanmıştır. Muggo kadın gri ev terliği, kaymaz tabanı ile hareket rahatlığı da sağlar. Terliğin kaymaz tabanı, kaygan yüzeylerin yanı sıra halı ve parke gibi yüzeyler ile de uyumludur. Evin her bölümünde rahatlıkla kullanılabilen Muggo kadın gri ev terliği, her yaştan kadının beğenisini toplayan son derece şık tasarımlı bir üründür. Kolay temizlenebilir materyaller ile hazırlanan Muggo kadın gri ev terliği, makinede kısa süreli programlarda yıkanmaya uygundur. Temizlemesi rahat ve kolay olan ürün, böylelikle uzun süre boyunca temiz bir biçimde kullanılır.

Muggo Kadın Gri Ev Terliğinin Kalitesi Nasıldır?

Muggo Kadın Gri Ev Terliğinin Kalitesi Nasıldır?

Muggo kadın terliği, son derece kaliteli bir üründür. Sağlam bir iç iskelete, dolgu malzemesi ve uzun süreli kullanıma dayanıklı bir peluş kaplamaya sahiptir. Dayanıklı yapısı sayesinde balkon ve bahçe gibi yarı açık alanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Ürün birleşim yerleri dikiş ile sağlamlaştırılmıştır. Ürünün taban kısmı oldukça sağlam ve yumuşaktır. Bu sayede hareket sırasında rahatsız edici sesler oluşturmaz. Bu özelliği ile sessiz ortam ihtiyacı duyulan çalışma alanları ve bebek odası gibi yerlerde de kullanıma son derece uygundur. Ürün yapısında cilt için zararlı boya ve plastik gibi petrokimya ürünleri bulunmaz. Cilt sağlığına uygun olan ürün, hipoalerjeniktir. Dilerseniz Trendyol üzerinden Muggo MGEVA02 kadın gri ev terliği yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı bir şekilde satın alabilir, kolay ve güvenilir alışveriş deneyiminin tadına doyasıya varabilirsiniz.