Mücevher Dünyası 6 Gram 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik 6mm (hediyelik)

18.070,99 TL

Ürün Bilgileri

Mücevher Dünyası 6 Gram 22 Ayar Işçiliksiz Bilezik 6mm (hediyelik)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mücevher Dünyası Satıcı Ünvanı: SULAR DEĞERLİ MADENLER SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0783058370600001 Vergi Kimlik Numarası: 7830583706
    Bu ürün Mücevher Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Altın ağırlığı: 6 gram altın ayarı: 22 ayar 916 milyem (damgalı) çap: 6,5 cm (65mm) kalınlık: 6 mm orijinal ürün sertifikası ile birlikte gönderilir. Adınıza faturalıdır. Gram, ayar ve fiyat bilgisi faturada ve sertifikada yazmaktadır. Tüm ürünlerimiz gerçek altından imal edilir. Kesinlikle sahte ya da imitasyon altın satışımız yoktur. El işçiliği olan ürünlerde %5 gramaj değişebilir. Ücret farkı iade edilir. Ziynet altında iade olmaz. Altın alış satış fiyatları anlık değişiklik göstermektedir. Değişim için iletişime geçebilirsiniz. Ürün size ulaşana kadar mücevher dünyası koruması kapsamındadır. Paketlerimiz sigortalıdır. 1952 yılından günümüze altının en güvenli adresi mücevher dünyası.
Geri Bildirim Ver