Motorola Verve Buds 200 True Wıreless Kulaklık Kırmızı

489 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Motorola Verve Buds 200 True Wıreless Kulaklık Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miniöde Satıcı Ünvanı: EMPEROR TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334114169500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341141695
    Bu ürün Miniöde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 saate kadar oynatma süresi şarj ünitesi ile birlikte ( her şarj 3 saat ) IPX5 Su geçirmez Hafif ve güvenli kullanım Zengin stereo ses Voice Assistant ile uyumlu (Amazon Alexa, Siri® ve Google Assistant ™) Bluetooth 5.0 teknolojisi Akıllı cihaza otomatik bağlantı Kaymaz boyun askısı dahildir

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Motorola Verve Buds 200 TWS Bluetooth Kulaklık Kırmızı

Motorola Verve Buds 200 True Wireless kulaklık kırmızı, net ve berrak ses sunarken ergonomik tasarımı sayesinde rahat bir kullanım sağlar. Geniş kulaklığı ve IPX5 suya dayanıklılığı sayesinde egzersizler ve açık hava etkinlikleri gibi aktiviteler için oldukça idealdir. Geliştirilmiş ses aktivasyon teknolojisi ile bu kulaklıklar, sadece Siri, Google Assistant ve Amazon Alexa ile uyumludur. Böylelikle müziği kolayca duraklatmanıza ve konuşmaları sorunsuz bir şekilde dinlemenize olanak tanır.

 
  • Suya dayanıklı
  • Kaymaz boyun askısı
  • Voice Assistant uyumlu

Motorola Verve Buds 200 True Wireless Kulaklık Kırmızı Özellikleri

Motorola Verve Buds 200 True Wireless Kulaklık Kırmızı Özellikleri

Motorola Verve Buds 200 True Wireless kulaklık kırmızı özellikleri sayesinde kablosuz olarak müzik dinleme deneyimini gerçekleştirmeniz mümkün hale gelir. Kulaklığın IPX5 su geçirmezlik özelliği, hareket halindeyken kullanımının kolay ve güvenli hale gelmesini sağlar. Kulaklık, müziğinizi üç saate kadar sürekli olarak dinlemenizi sağlayan şarj edilebilir bir batarya ve mikrofonlu bir kontrol paneli ile donatılmıştır. Ayrıca, kulaklığın Bluetooth 5.0 teknolojisi, bağlantısının güvenli ve kesintisiz olmasını sağlar. Tüm gün kullanım için 12 saate kadar dinleme süresi sunar. Akıllı asistan ile ses aktivasyonu, konuşmalarınızı kolaylıkla dinlemenizi sağlarken, gelişmiş ses kalitesi net ve berrak ses sunar. Bu kulaklık aynı zamanda tam şarj edildiğinde oynatma süresini 16 saate kadar artırabilen taşınabilir bir şarj kutusu ile birlikte gelir. Ergonomik tasarımı kolay bir uyum sağlarken, geniş kulaklık başlıkları kullanım sırasında ekstra konfor sağlar. Bu hafif kulaklıklar, manyetik kılıfı ve hızlı şarj özelliği ile hareket halindeyken dinlemek için tasarlanmıştır.

 

Motorola Verve Buds 200 True Wireless Kulaklık Kırmızı Kullanımı

Motorola Verve Buds 200 True Wireless Kulaklık Kırmızı Özellikleri

Kullanımı oldukça basit olan bu cihazın öncelikle şarj edilmesi gerekir. Daha sonra kulaklıklarınızın her iki tarafını da kulaklığınızın arka tarafındaki girişe bağlayın. Bluetooth cihazınızı açın ve kulaklığı bulun. Ardından bağlantı kurmak için kulaklıklarınızın birine veya her ikisine de basılı tutun. Bluetooth cihazınız ile bağlantı kurulduğunda kulaklıklarınızı kullanmaya başlayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı ve akıllı özellikleriyle yeni Motorola Verve Buds, en sevdiğiniz müziğin veya videonun ve aramalarınızın keyfini çıkarmanız için ideal bir yol arkadaşıdır. Kulaklıklar, cihazınıza kablosuz olarak bağlanmanızı ve müzik akışı yapmanızı sağlar. Bu kulaklıklar sesli asistana sahiptir, böylece metin göndermek ve bildirim almak için konuşabilirsiniz. Tere karşı koruma için IPX5 suya dayanıklıdır, böylece istediğiniz kadar takabilirsiniz. Akıllı şarj kutusu, her zaman kolay kullanım için 16 saate kadar güç sağlar. Bluetooth 5.0 teknolojisi 10 metre/33 feet'e kadar menzil ile güvenilir kablosuz bağlantı sağlarken, suya dayanıklılık özelliği egzersiz gibi tempolu aktiviteler veya yağmurlu günler için kolaylık sağlar.

 

Motorola Verve Buds Kulaklık Kırmızı Fiyatı

Motorola Verve Buds Kulaklık Kırmızı Fiyatı

Bu kulaklık taşımak için ideal boyuta ve ağırlığa sahiptir. IPX5 özelliği kulaklıkların hava koşullarından ve terden etkilenmemesini sağlar. 12 saate kadar çalma süresi ve uzun pil ömrü ile gün boyunca kesintisiz bir şekilde dinlemenizi sağlar. Güçlü bir ses kalitesi ve ses netliği sunar. Kristal netlikte arama ve diğer sesli işlemler için mükemmel ses kalitesi sağlar. Müzik dinlemek ve arama yapmak isteyen herkes için uygundur. Bu kulaklıklar, uzun süreli rahatlık ve denge sağlamak için kulağa güvenli ve rahat bir şekilde oturan ergonomik bir tasarıma sahiptir, böylece kulaklarınız tahriş olmadan tüm gün takabilirsiniz. Aynı zamanda çift mikrofonlu ve aktif gürültü kontrolü özelliğine sahiptir, böylece arama sırasında daha net ses alınabilir. Basit, kolay ve konforlu bir kullanım sunar. Ses kalitesi kullanıcıların beklentilerini karşılamak için ideal seviyededir. Motorola Verve Buds 200 True Wireless kulaklık kırmızı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’dan Motorola Verve Buds 200 True Wireless kulaklık kırmızı fiyatı ve ilgili bilgilere de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.