6
Kahve Şurupları kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Monin 1. Syrup Sugar Free Vanılla Şekersiz Vanilya Şurubu

439,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,90 TL
Kargo Bedava
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monin 1. Syrup Sugar Free Vanılla Şekersiz Vanilya Şurubu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: illy Satıcı Ünvanı: 2F GIDA PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001095946400019 Vergi Kimlik Numarası: 0010959464
    Bu ürün illy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünyanın en bilinen lezzetli şuruplarının başında gelen Monin Şurupları... 1912 Yılında Georges Monin olarak devam eden, 1975 yılından bu yana Monin adıyla harika lezzetler yaratmaya devam ediyor. Profesyonel Şurupta Dünyaca ünlü olan monin şurup bir çok barista ve barmenlerin özellikle tercih ettiği bir şuruptur.
Geri Bildirim Ver

Monin Sugar Free Vanilla Şekersiz Vanilya Şurubu 700 ml

Monin sugar free vanilla şekersiz vanilya şurubu 700 ml vanilya aroması sevenlerin favorisi haline gelecek kaliteli bir üründür. Ürün ağırlığı 700 ml değerindedir ve cam şişe formunda müşterinin eline ulaşır. İçeceklerin tadını yumuşatarak eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatır. İsteğe göre bebeklerin tüketimi için de kullanım sağlanabilir. İçerisinde sukraloz bulunur. Hamile ya da diyabet hastalığı olan müşteriler için de kullanıma uygundur. Tatlandırıcı ve doğal aromalar ile zenginleştirilmiş özel bir formüle sahiptir. Çiçeksi kokusu ile müşteri beğenisini toplar. Vegan bir vanilya şurubudur ve içerisindeki tüm maddeler oldukça doğaldır. 100 ml vanilya şurubu toplamda 13 kalori değerindedir. Kahvelere sınıf atlatan bir kaliteye sahiptir. Ürünün yaklaşık üç ay içerisinde tüketilmesi önerilir. Siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Lezzetli vanilya aroması
  • Geniş kullanım alanı
  • Şeker ilavesiz içerik

Lezzetli İçeriği ile Şekersiz Vanilya Şurubu

Lezzetli İçeriği ile Şekersiz Vanilya Şurubu

Monin şekersiz vanilya şurubu insan sağlığı için zararlı maddeler içermez. Şekersiz yapısı sayesinde diyabet hastalığı olan müşteriler de gönül rahatlığıyla kullanım sağlayabilir. İçerisinde raf ömrünü uzatmaya yardımcı olan potasyum sorbat bulunur. Çay, kahve ya da süt gibi içeceklerin içerisine eklenerek lezzet deneyimi sunar. Kaliteli ve sağlam bir paketleme seçeneği ile müşterinin eline ulaşır. Kırılma ya da akma gibi problemler ile karşılaşılmaz. Uzun ömürlü kullanım için ürün güneş ışığından uzak bir yerde muhafaza edilmelidir. İsteğe göre bebek mamalarına konularak mamanın kıvamı yumuşatılabilir. Alerjik bir etki göstermesi söz konusu değildir. Monin vanilya şurubu özen ve kalite ile üretilir. İnsan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi bulunmaz. Vanilya aroması seven müşteriler gönül rahatlığıyla bu şurubu tercih edebilir. Güzel ve eşsiz kokusu sayesinde iştah açar.

Doğallığıyla Öne Çıkan Şekersiz Vanilya Şurubu Yorumları

Doğallığıyla Öne Çıkan Şekersiz Vanilya Şurubu Yorumları

Vanilya şurubu 700 ml değerinde olan ideal boyutu sayesinde müşteriye uzun süreli bir tüketim olanağı sağlar. Şeker içermediği için oldukça sağlıklıdır. Müşteri hayatını kolaylaştırmak ve konforlu bir hale getirmek için özenle üretilir. Evinizde yüksek kalite düzeyinde eşsiz lezzete sahip tatlılar ve kahveler yapmanıza yardımcı olur. İçerisinde doğal aroma verici ve konsantre limon suyu mevcuttur ancak yağ ve kolesterol bulunmaz. İçerisine eklendiği yiyecek ve içecekleri zengin bir formüle dönüştürerek keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Bu vanilya şurubu 84,1 gram karbonhidrat ve 0,03 gram tuz içerir. Yapısında lif ve protein mevcut değildir. Doğal tatlandırıcı ve aroma vericiler kullanılarak özelleştirilir. Ürün değerlendirmelerini Monin sugar free vanilla şekersiz vanilya şurubu 700 ml yorumları bölümüne göz atarak inceleyebilir ve siz de ürün hakkında yorumda bulunabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Şekersiz Vanilya Şurubu Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Şekersiz Vanilya Şurubu Fiyatı

Vanilya şuruplarının yüksek lezzet kalitesine sahip olması oldukça büyük bir önem taşır. Monin sugar free vanilla şekersiz vanilya şurubu 700 ml fiyatı belirlenirken ürünün lezzet kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Kıvam verici, koruyucu ve tatlandırıcı ile zenginleştirilerek son halini alır. Müşteri beğenisine sunularak eşsiz bir lezzet deneyimi sağlar. Özellikle sütlü tatlılara oldukça yakışan bir aromaya sahiptir. Damak zevkinize kolayca uyum sağlayarak sizi memnun eder. Düşük besin değerlerine sahip olması nedeniyle düzenli tüketimi sonucu kilo alımı meydana gelmez. İçerisindeki vanilya tadının çiçek aromasına sahip olması nedeniyle egzotik bir lezzet ile buluşmanızı sağlar. Yüksek bir lezzet kalitesine sahiptir. İçerisinde herhangi bir yapay madde bulunmaz. Ürün hakkındaki değerlendirmelere göz atabilir ve Trendyol güvencesi ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.