Moli Toys Zeka Küpleri ( Q-bitz )

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Moli Toys Zeka Küpleri ( Q-bitz )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 3TGRUP Satıcı Ünvanı: KOÇAK GRUP TİCARET BİLİŞİM TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0572056538600001 Vergi Kimlik Numarası: 5720565386
    Bu ürün 3TGRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tek bir pakete sığmayan çoklu alımlarınız birkaç paket halinde ve farklı zamanlarda teslim edilebilir.
  • Tüm dünyada Q-Bitz adı ile bilinen ve çok eğlenceli bir oyun olan Zeka Küpleri, çocukların özellikle el ve göz koordinasyonunu geliştirmek için tasarlanmıştır. Zeka Küpleri oyunu 2, 3 ya da 4 kişi ile oynanabilir. Zeka Küpleri Kutu İçeriği Zeka Küpleri oyununun kutusunda 77 adet görev kartı, kırmızı, mor, yeşil ve mavi renklerde ise 4 adet oyun tablası bulunuyor. Bu oyun tablalarının üzerine koymak iç in 16 adet, her yüzü farklı küpler de mevcut. 4 adet ıstaka her bir ıstakaya 16 küp olmak üzere toplamda 64 adet küp bulunmaktadır. Zeka Küpleri Nasıl Oynanır? Zeka Küpleri oyununun kuralları oldukça basit aslında. Oyunun amacı kart üzerindeki şekli tabla üzerinde oluşturmak. Ortaya 77 kart arkası dönük şekilde üst üste konur. Her oyuncu istediği renkteki tablayı ve küpleri alır. En üstteki kartın ön yüzü çevrilir ve zamanla yarış başlar. Oyuncular en hızlı şekilde karttaki şekli tablalarında da oluşturmaya çalışırlar. Doğru yaptığını düşünen oyuncu Zeka Küpleri diye bağırır ve tabladaki şeklin doğruluğu kontrol edilir. Eğer doğruysa oyuncu 1 puan kazanır(puanlama sistemini siz de belirleyebilirsiniz). Oyunun süresi ya da kaç tur olacağı ile ilgili de bir kısıtlama yoktur. Bu kurallar esnektir ve istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. İşte Zeka Küpleri oyununu oynamak bu kadar basit. Ama kazanması göründüğü kadar basit değil. El ve göz koordinasyonunun yanında ciddi bir dikkat de gerektiriyor. Hatalar sık sık başınıza gelebilir. Oyunun Kazanımları 8 yaş üstü kişiler için görsel dikkat, zihinsel-görsel dikkat, parça-bütün ve şekil-zemin ilişkisi, odaklanma gelişimi sağlayan ödüllü bir oyundur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 7+ Yaş
Geri Bildirim Ver