1
Kedi Kapısı kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Mixpet 4 Yönlü Kilitlenebilir Kedi Kapısı

274 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mixpet 4 Yönlü Kilitlenebilir Kedi Kapısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Petsi Satıcı Ünvanı: BAYRAM ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3997964171600001 Vergi Kimlik Numarası: 0810257878
    Bu ürün Petsi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 yönlü kilitli kedi kapısı, kapı kiti Iç ölçüleri 18x18 cm, dış ölçüleri 22x21 cm. 4 yönlü kilitleme: Tamamen kilitli - Kırmızı ve yeşil anahtarları her iki tarafa çevirin, evcil hayvanın eve girmesi veya çıkması önlenir. ?sadece - Kırmızı ve yeşil swiftleri sağ tarafa çevirin, evcil hayvanın eve girmesine izin verilir, ancak evden çıkmasını önler. Onlyout only - Kırmızı ve yeşil anahtarları sola çevirin, evcil hayvanın evden çıkmasına izin verilir, ancak eve girmesini önler. ? tamamen açık - Kırmızı ve yeşil anahtarları ortaya çevirin, evcil hayvan her zaman ayrılabilir ve çıkabilir. Nasıl kurulur? 1. Kapıya anahat Kedi kapısı çerçevesini bir kağıt tahtasına çizin ve kesin. sabitlenmesini istediğiniz kapıdaki kesilmiş kağıdın kenarına bir kurşun kalem kullanın. 2. Bir tünel deliğini kesin Önce, anahattın köşelerinde delik açmanız daha iyi olur. bunu yapmak için tüm tünel deliği bloğunu bir testere ile kesmek içindir. 3. Tünel deliğini sarın tünel deliği Kesildikten sonra, ahşap bir parça ile etrafına sarmak daha iyidir. ve deliğiniz biraz büyük kesiyorsa, oldukça gerekli. 4. Gerekirse derinliği kesin Kedi kanat kapısı sabitlenmesini istediğiniz kapı için çok kalınsa, gösterildiği gibi a veya b hattı boyunca kesmek için bir makas, veya kesme aleti kullanın. 5. Kapıya Monte edin kedi kanadını çift taraflı bantla Kapıya monte edin. 8 vidalar kullanımınız için sağlanmıştır, her iki tarafta bir tornavida ile sıkın. 6. Tamamlandı Vida deliklerini vida deliklerine yerleştirin, bastırın. montaj işlemi daha sonra mükemmel şekilde tamamlanır. Kutuda ne var? 1 büyük cat flap kapı 8 adet vidalar 8 adet vidalı kapaklar
Geri Bildirim Ver