Minoris Ato Nemlendirici Balm 400 ml

680 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
55 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
824,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Minoris Ato Nemlendirici Balm 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baby and mom Satıcı Ünvanı: EMİNE İREM ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1930497687
    Bu ürün Baby and mom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Minoris ATO+ Nemlendirici Balm Hassas, çok kuru ve atopik, atopiğe eğilim gösteren ciltlere özel besleyici, yeniden yapılandırıcı yoğun Nemlendirici Balm. Minoris ATO+ Nemlendirici Balm yoğun organik ve temiz içeriği ile yenidoğan'dan itibaren tüm yaşlarda, çocuk ve yetişkinlerin de kullanılabileceği şekilde formüle edilmiştir. İçeriğindeki Niacinamide ve Organik Shea Yağı, Organik Zeytinyağı, Organik Jojooba Yağı, Organik Hindistan Cevizi Yağı, Organik Itır Çiçeği Yağı ve Altın Çilek Özü ile kuruluğa bağlı sorunlar karşıtı ve cildin lipid tabakasını onarmaya yardımcı olacak şekilde geliştirilmiştir. İçeriğindeki Eşsiz Bileşenleri
  • *Cildin doğal yapı taşlarından olan Squalene hücrelerin yenilenmesinde ve cildin canlı kalmasında büyük rol oynar. Cilde nem kazandırmaya, onarmaya ve esneklik kazandırmaya. *Cildin doğal yapı taşlarından olan Ceramide ve Lecithin sayesinde cilt bariyerini güçlendirmeye, cildin nemini korumaya ve nem kaybını önlemeye, *Niacinamide sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye, cilt bariyerini güçlendirmeye ve Antioksidan özelliği ile cildi çevresel etkilere maruz kaldığında oluşabilecek hasarları azaltmaya, cilt sağlığını korumaya ve ışıltı kazandırmaya, *Çinko Oksit ile kuruluğa bağlı sorunların ortadan kaldırılmasına ve güneşin zararlı etkilerinden korumaya, *B Kompleks vitaminler Provitamin B5, B3, B6 ve E vitamini sayesinde cildin kaybettiği vitaminleri sağlayarak hızlı iyileşmeye. Organik Shea Yağı, Organik Zeytinyağı, Organik Jojoba Yağı, Organik Hindistan Cevizi, Organik Itır Çiçeği Yağı bileşenlerindeki A, E, F vitaminleri sayesinde cildi yoğun bir şekilde besler ve esnekliğini geri kazanmasına yardımcı olur. Ayrıca içeriğindeki Altın Çilek Özü'nün yoğun antioksidan özelliği ile cildin yenilenmesine, çevresel hasarlara karşı korumaya, cilt kuruluğuna bağlı sorunları engellemeye yardımcı olur. Sülfat, Phenoxyethanol, Sitrik Asit, Alkol, Parafın, Parfüm, Petrolatum içermez. Mannitol içeriği ile cildi yoğun bir şekilde nemlendirmeye yardımcı olur. Cildin daha yumuşak, pürüzsüz olmasını ve hassasiyetin azalmasını destekler. pH 5.5 değeri sayesinde hassas ciltler için en ideal şekilde, tamamen temiz, yoğun organik içerik ile özel olarak formüle edilmiştir. Minoris ATO+ Nemlendirici Balm, Atopiğe yatkın ve atopik ciltlerdeki hassasiyetin giderilmesine yardımcı olması için ileri teknoloji ile Minoris Organik Kimya Ar-Ge Laboratuvarları'nda geliştirilmiştir. Içindekiler: Aqua, Buyrospermum Parkii Butter, Methylheptyl Isostearate, Zinc Oxide, "Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Coco-caprylate/caprate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol Pentaerythyl Distearate, Sodium Polyacrylate, Sodium Steoryl Glutamate, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Ceramide NP. Sucrose Stearate, Glycolipids, Cocos Nucifera Seed Butter, Physalis Angulata Extract, Panthenol Simmondsia Chinesis Seeds Dil. Olea Europea Fruit Oil, Tocopherol, Pyridoxine. Niacinamide, Mannitol, Squalane. Benzoic Acid. Ethylhexylglycerin, **Pelargonium asperum leaf oil [ EcoCert Certified Organic Content. **Organic Farming ingredients)

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Balm
  • Ek Özellik Vegan
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver