MİNK Lacasa Lüks Vizon Tek Kişilik 1084 Kahve Battaniye 160x220 &hem Battaniye & Hem Yatak Örtüsü&

Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

MİNK Lacasa Lüks Vizon Tek Kişilik 1084 Kahve Battaniye 160x220 &hem Battaniye & Hem Yatak Örtüsü&

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUSTAFA GENÇ Satıcı Ünvanı: MUSTAFA GENÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3920044022
    Bu ürün MUSTAFA GENÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİNK TEKSTİL LACASA VİZON TEK KİŞİLİK BATTANİYE 160X220 &HEM BATTANİYE & HEM YATAK ÖRTÜSÜ& MARKAMİNK TEKSTİL EBAT160X220CM GRAMAJ1.850 GR İÇERİK%100 POLYESTER KARGOAYNI GÜN KARGO YAPILIR TESLİMATÜCRETSİZ KARGO Yıkama ve Kullanım Bilgileri Makinada 40 C? de narin yıkayınız. Ağartıcı kullanmayınız. Yıkama sonrası ıslak bekletmeyiniz. Açık ve koyu renkleri ayrı ayrı yıkayınız. Kullanma talimatlarına ve etiket bilgilerine dikkat ediniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Akrilik
  • Renk Kahverengi
  • Beden Tek Ebat

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Mink Düz Koyu Gri Tek Kişilik Battaniye 160X220 cm

Serin bahar günlerinin ve soğuk kış gecelerinin vazgeçilmez ürünlerinden biri battaniyelerdir. Battaniyeler, yumuşak dokusu ve sıcak yapısı ile her zaman ilgi odağındadır. Mink düz gri tek kişilik battaniye modeli, müşterilerine şıklık ve konfor ikilisini aynı anda sunar. Düz gri renge sahip bu ürün yumuşak dokusu ile birlikte sıcak bir battaniye keyfi vadeder. Kaliteli malzemelerden üretilen bu model sade ve şık tasarımı ile göze çarpar. 160x220 cm boyutlarındaki battaniye tek kişiliktir. Hafif yapısı ile ağırlık yapmadan üst düzey ısınma ve konfor sağlar. Tüm bunların yanı sıra ürünün temizlenmesi son derece pratiktir ve uygun fiyatlı yapısı ile de ilgisi odağı olmayı başarır. Siz de ekonomik fiyatlarla maksimum konfora erişmek isterseniz bu battaniyeyi inceleyebilirsiniz

  • Sade ve şık tasarım
  • Üst düzey sıcaklık
  • Ekonomik fiyat

Mink Düz Gri Tek Kişilik Battaniye Özellikleri

Mink Düz Gri Tek Kişilik Battaniye Özellikleri

Battaniyeler hem ısınma amacıyla hem de yatak üzerine örtülerek dekoratif amaçla kullanılabilen işlevsel ürünlerdir. Mink tek kişilik battaniye modeli müşterilerini estetik açıdan tatmin ederken işlevsel kullanımı ile beklentilerini karşılar. Sade ve şık yapısı ile dekorasyonunuzu tamamlayabileceği gibi sıcaklık konusunda da başarılı bir performans sunar. Ürün hava sıcaklığının düşük olduğu zaman dilimlerinde ısınmak adına her türlü konforu sağlar. Mink düz koyu gri tek kişilik battaniye 160x220 cm boyutlarına sahiptir. Tek kişilik olan bu modelle kişisel keyif ve dinlenme alanınızda rahatlıkla ısınabilirsiniz. Ürün %100 akrilik içeriğe sahiptir. Bu sayesinde doğal bir görünüme ve sıcaklığa sahiptir. Akrilik özelliği sayesinde kir ve leke tutmayan ürün çamaşır makinesinin düşük ısı programında kolaylıkla yıkanabilir. Kaliteli içeriğiyle böyle bir battaniyeye sahip olmak isterseniz bu ürünü değerlendirmeye alabilirsiniz.

Yıkanabilir Özelliği ile Tek Kişilik Gri Mink Battaniye

Yıkanabilir Özelliği ile Tek Kişilik Gri Mink Battaniye

Battaniyelerin sıcak tutması ve konforu kadar önemli olan bir başka nokta da kolay temizlenebilir olmasıdır. Mink düz koyu gri tek kişilik battaniye 160x220 cm kullananlar ürünün yıkanmasının çok kolay olduğu üzerine vurgu yaparlar. Kullanma talimatı ve etiket bilgileri dikkatle incelendiğinde ürünün makinede yıkanabildiği görülür. Bu battaniye 40°’de narin yıkama modunda rahatlıkla temizlenebilir. Ürün sahip olduğu akrilik yapısı ile beraber kolay yıkanabilme ve şeklini koruma özelliğine sahiptir. Yine akrilik yapısı sayesinde küflenmeye karşı da dayanıklıdır. Bunun yanında renk atmaz ve solmaz yapıya sahiptir. Güveye, yağa ve kimyasallara karşı dayanıklı olan bu ürün rahatlıkla makineye atılıp kolayca temizlenebilir. Eğer siz de kolay temizlenme özelliği ile müşterilerine kesintisiz ve uzun kullanım olanağı veren bu ürüne sahip olmak isterseniz sipariş verip severek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Mink Düz Koyu Gri Tek Kişilik Battaniye 160x220 cm Fiyatı

Mink Düz Koyu Gri Tek Kişilik Battaniye 160x220 cm Fiyatı

Mink düz koyu gri tek kişilik battaniye 160x220 cm yorum analizleri yapıldığında ürünün müşteriler tarafından büyük bir beğeni ile tavsiye edildiği görülür. Ürün yumuşak dokusu ve maksimum seviyede sıcak tutan yapısı ile müşterilerden tam not almayı başarır. Bu model doğal görünümü, bedeni kaplayıp sıcak tutması, yıkanabilir olması, şık rengi gibi kullanışlı özellikleri sayesinde popüler alternatifler arasındadır. Mink düz koyu gri tek kişilik battaniye 160x220 cm fiyat aralığı ile de müşterilerin memnuniyetini kazanır. Modelin sunmuş olduğu faydalar göz önünde bulundurulduğunda uygun bir fiyat bandında yer aldığı görülür. Bu battaniye müşterilerine kaliteli dokumayı ve maksimum konforu aynı anda sunar. Üst düzey konfora ekonomik fiyatlarla erişmek isterseniz bu ürünü Trendyol’dan sipariş edebilir, güvenli ödeme yöntemi ile kolay şekilde satın alabilirsiniz.