MinimalistTasarım Kedi Inci Kolye, Kedi Kolyesi, Incili Kedi Kolyesi, Kedi Oyuncağı, Kedi Tarağı, Kedi Tasması

112 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MinimalistTasarım Kedi Inci Kolye, Kedi Kolyesi, Incili Kedi Kolyesi, Kedi Oyuncağı, Kedi Tarağı, Kedi Tasması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MinimalistTasarım Satıcı Ünvanı: MUZAFFER EMRE ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2221034827
    Bu ürün MinimalistTasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BU ÜRÜNÜ MinimalistTasarım MAĞAZASINDAN SATIN ALDIĞINIZA EMİN OLUN VE LÜTFEN SATICIYI KONTROL EDİNİZ. Ürünümüzde kullanılan inciler 8mm AAA Yüksek kalite olup Kararma solma yapmaz ve alerjen değildir. Uç kısımındaki balık aparatı kararma solma yapmaz ve alerjen değildir. Pet severlerin dikkatine! Evcil dostlarınız için özel olarak tasarlanmış bu zarif Kedi İnci Kolye ve Köpek İnci Kolye koleksiyonumuz, onların güzelliğine güzellik katacak. Yaklaşık 8mm boyutundaki AAA yüksek kalite incilerden oluşan bu kolyeler, hem kediler hem de yavru köpekler için mükemmel bir seçim. Özellikle bir Kedi Hediyesi veya Köpek Hediyesi arıyorsanız, bu kolyeler onlar için anlam dolu bir armağan olacaktır. Her bir kolyenin uç kısmında yer alan balık şeklindeki aparat, altın kaplama ile zenginleştirilmiş, aynı zamanda antialerjik özelliklere sahiptir. Böylece hem şık hem de güvenli bir aksesuar sunuyoruz. Yavru Köpek Kolye ve Küçük Köpek Kolyesi olarak da kullanılabilen bu parçalar, evcil dostlarınızın konforunu ve sağlığını düşünerek tasarlandı. Antialerjik yapısı ile kaşıntı ve alerji gibi sorunları minimize ediyor. Ayrıca, bu koleksiyonda yer alan Köpek Tasması ve Kedi Tasması seçenekleri, günlük kullanım için ideal. Kedi Zincir Kolye ve Köpek Zincir Kolye gibi daha dayanıklı alternatiflerimiz de bulunmaktadır. Bu kolyelerle evcil dostlarınızın hem sağlığını hem de tarzını düşünmüş olacaksınız. Onları sevindirecek bu özel hediyeyle, onlara olan sevginizi gösterin.
Geri Bildirim Ver