Mikado Oyun Çubuğu Zekâ Ve Beceri Çubukları Spiel

Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %2 İndirim
Kurumsal Fatura
95,27 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
1.500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
99,99 TL74,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mikado Oyun Çubuğu Zekâ Ve Beceri Çubukları Spiel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BENEVENTO Satıcı Ünvanı: MURAT CAVAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1533442206000011 Vergi Kimlik Numarası: 2030147231
    Bu ürün BENEVENTO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikado Oyun Çubuğu Zekâ Ve Beceri Çubukları Mikado Spiel

Ürün Özellikleri

  • Yaş 10+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Mikado Oyun Çubuğu Zekâ ve Beceri Çubukları Spiel

Oyunlar, çocuklar için oldukça önemlidir. Çocukların hem vakit geçirmesine hem de öğrenmesine yardımcı olur. Pek çok oyun çeşidi vardır. Bu çeşitlerden olan Mikado oyun çubuğu zekâ ve beceri çubukları spiel, 10+ yaş grubundaki çocuklar için uygundur. Eğitici ve öğretici olan bu etkinlik, çocuğun zekasını geliştirmesine olanak sağlar. Motor becerisine katkı sağlar. Çocukların eğlenerek öğrenmesine yardımcı olur. Bu zeka çubukları, zeka ve beceri gelişimine büyük oranda katkı sağlar. Zihinlerini açar ve yeni bilgiler öğrenmesini kolaylaştırır. Aynı zamanda hafızayı kuvvetlendirmesi için de oldukça tercih edilen bir etkinliktir. Birçok fayda sağlayan bu ürün, müşterilerin beğenisini alır. Kaliteli tasarımı sayesinde uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Siz de bu beceri çubuğunu tercih ederek çocuğunuzun hayal dünyasını geliştirmesine olanak sağlayabilirsiniz.

  • Eğitici ve öğretici
  • Kaliteli tasarım
  • Rahat kullanım

Eğiticiliği ile Mikado Oyun Çubuğu Zekâ ve Beceri Çubukları

Çocukların gelişiminde önemli bir rol olan etkinlik, eğlendirerek öğretmeyi amaçlar. Bu sayede çocuklar keyifli vakit geçirirken aynı zamanda zekalarını da geliştirir. Zeka oyuncakları, oldukça önemli bir yere sahiptir. Çocukların beceri ve yeteneklerinin gelişimine katkı sağlayan Mikado çubuk oyununun karakter gelişimine de faydası vardır. Çocuklar tarafından oldukça sevilen ve zeka geliştiren bir etkinlik olarak bilinir. Hayal gücü gibi zihinsel becerilerin gelişimine yardımcı olur. Çocukların birlikte keyifli vakit geçirmesine olanak sağlar. Yaratıcılık ve akıl yürütme gibi becerilere katkı sağlayarak çocuğu eğlendirir. Zararsız maddelerden üretilmemesi ile müşterilerin memnuniyetini kazanan bir aktivite türüdür. Aynı zamanda dayanıklı tasarımı ile uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Keyifli ve pratik bir aktivite sağlar. Siz de bu zeka çubuğu sayesinde çocuğunuzun eğlenerek ve öğrenerek büyümesine yardımcı olabilirsiniz.

Mikado Oyun Çubuğu Zekâ ve Beceri Çubukları Spiel Kullanımı

Dikkat ve konsantrasyon aktivitesi olarak bilinen Mikado oyun çubuğu, toplamda 31 çubuktan oluşur. Bu çubuklar birbirinden farklı puan değerlerine sahiptir. Avuç içinde toplanan çubuklar masaya bırakılır ve oyun başlar. Bu oyunun amacı, fazla miktarda çubuk toplamaktır. Çocuklar için çeşitli yönlerden geliştiricidir. Hafıza ve görsel dikkat yeteneğine büyük ölçüde katkı sağlar. 10+ yaş grubu için oldukça uygun bir oyun türüdür. Çocukların eğlenerek öğrenmesine yardımcı olur. Ürün, kanserojen ve kimyasal maddeler içermez. Bu sayede gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Mikado oyun çubuğu zekâ ve beceri çubukları spiel yorumları, bu ürünü kullanan müşterilerin olumlu görüşlerini içerir. Müşteri yorumlarını okuyarak ürün hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtlarına pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bu oyun çubuğunu tercih ederek çocuklarınızın becerilerine ve yeteneklerine katkı sağlayabilirsiniz.

Mikado Oyun Çubuğu Zekâ ve Beceri Çubukları Spiel Fiyatı

Zeka oyunları, gelişim ve beceri açısından önemli bir yer tutar. Çocukların ilgisini çekecek bir aktivite olduğu için sık bir şekilde oynanır. Bu sayede sürdürülebilir dikkat ve düşünme yeteneğine katkı sağlar. Oyun, çocukların zihinlerini açarak yeni bilgiler öğrenmeyi kolay bir hale getirir. Aynı zamanda da hafızayı kuvvetlendirir. Pek çok açıdan fayda sağlayan bu oyun, müşterilerin memnuniyetini kazanır. Dayanıklı tasarımı ile uzun bir zaman boyunca kullanım imkanı sağlar. Mikado oyun çubuğu zekâ ve beceri çubukları spiel fiyatı, müşterilerin bütçelerine uygun bir şekilde belirlenir. Bu oyun çubuğu uygun fiyat aralıklarına sahip olduğu farklı bütçe aralıklarına hitap eder. Aynı zamanda sunduğu özellikleri ile de pek çok avantaj sağlar. Bu 10+yaş grubu oyununu Trendyol üzerinden inceleyebilir, güvenli ve hızlı bir biçimde satın alabilirsiniz.