Mi-ÇA HOME VAKUMLU YÜZ VE SİYAH NOKTA TEMİZLEME CİHAZI

845 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Mi-ÇA HOME VAKUMLU YÜZ VE SİYAH NOKTA TEMİZLEME CİHAZI

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ne Ararsan Store Satıcı Ünvanı: İSMAİL MURAT SOYARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2583500908000001 Vergi Kimlik Numarası: 7750069403
    Bu ürün Ne Ararsan Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vakumlu Yüz ve Siyah Nokta Temizleme Cihazı Vakumlu yüz ve siyah nokta temizleme cihazı, cildinizi yumuşatma, sağlıklı bir şekilde temizleme, cilt sıkılaştırma ve gözenek temizleme cihazıdır. Ayrıca,4 farklı başlık ile deri dökülmesi, cilt sıkılaştırma, gözenek temizleme vesiyah noktalardan arındırmak için kullanabilirsiniz. Lütfen dikkat!!! Bu ürünün değişimi veya iadesi hijyen açısından uygun olmadığından sadece arıza durumunda işlem yapılabilmektedir. Nasıl Kullanılır? Cihazı kullanmadan önce gözenekleri buharla veya banyo yaparak açınız. Cihazı açın ve yavaş hareketlerle cilt yüzeyinde gezdirin. Siyahaknelerin uçları çıkmaya başlayacaktır. Cildinizin zarar görmesini önlemek için kullanırken lütfen aynıbölgede çok fazla tutmayın. Gözenekleri temizledikten sonra daha iyi bir sonuç için cilt toniği kullanabilirsiniz. Adım 1: Yüz gözeneklerinizi sıcak havlu veya buharla açın. Adım 2: Yüzünüzde kullanmadan önce uygun emişi bilmek için ellerinizde kullanın. Cilt durumunuza göre doğru kuvvet seviyesini ve probları seçin. Güçlü emişe sahip 2 Büyük Yuvarlak Delik Başlığı, göz çevresi dışında herhangi bir alanda kullanılır. Siyah noktaları etkili bir şekilde giderir, kan ve lenfatik dolaşımı teşvik ederek cildin yeniden gençleşmesine izin verir. Siyah noktalara ve V yüzüne uygulanabilir. Hassas cilt bölgesi için zayıf emişli Küçük Yuvarlak Delik Başlığı kullanılır. Oval Delik Başlığı kantus, ağız köşesi ve kırışıklıkların büyümesini önlemek için ince çizgilerin kolay olduğu diğer alanlar için uygundur. Adım 3: Makul bir emiş seviyesi ile sabit bir yerde 3 saniyeden fazla emmeyin, emme kafasını yukarıdan aşağıya (gözeneklerin büyüme yönünün tersine) hareket ettirmelisiniz ve ileri geri hareket etmeyin, sadece tek yönde hareket ediyor. Açık yaralarda kullanmayınız. Adım 4: Siyah nokta çıkarıcı kullandıktan sonra, lütfen soğuk su veya maske kullanın, tedavi edilen gözenekleri eski haline getirin. Emme kafasını kullandıktan sonra hemen ılık suyla yıkayın. Ürün gövdesi su geçirmez değildir.( Cilt doktorunuza danışarak kullanmanız önerilmektedir)

Ürün Özellikleri

  • Tip Vakumlu
Geri Bildirim Ver