MF PRODUCT Akıllı Saat Mavi 0261

207,90 TL

Ürün Bilgileri

MF PRODUCT Akıllı Saat Mavi 0261

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dokunmatik alan, 0.96 inch TFT ekran, 90 mAh batarya, Nabız sensörü, Adım sensörü, Arayan kimliğini gösterme, Sosyal medya bildirimi, 5-7 gün kullanım süresi,

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Beyaz
  • Özellik Uyku Takibi
Geri Bildirim Ver

MF PRODUCT MF10522 Mavi Akıllı Saat

MF Product 0261 mavi akıllı saat zamanı takip etmenin çok ötesinde faydalar sunar. Saatin kaç olduğunu görebileceğiniz dijital ekran size gününüzü kolay geçirmenizi sağlayan pek çok bilgiyi de verebilir. Mobil cihazınızla eşleme özelliği bulunan bu saat telefonunuzla gerçek zamanlı bir uyumluluk içindedir. Ekran, arayan kişinin kimliğini gösterir, dinlediğiniz müziği kontrol etmenize imkân tanır. Günlük ve zamanlanmış hatırlatmaları bildirir. Sosyal medya hesaplarınızdaki hareketlilikleri yansıtır. MF Product 0261 mavi akıllı saat birçok işlemi kolayca gerçekleştirmenizi mümkün kılar. Attığınız günlük adımı sayısını kaydeder ve nabzınızı ölçer. Bu ürün, tam anlamıyla kişisel bir asistandır.

  • Renk: Mavi
  • Batarya Kapasitesi: 90 mAh
  • İşletim Sistemi: Android

MF PRODUCT 0261 Mavi Akıllı Saatin Özellikleri

MF PRODUCT 0261 Mavi Akıllı Saatin Özellikleri

Spor görünümlü MF Product 0261 mavi akıllı saat pek çok farklı kişinin beğenisini kazanmıştır. Kısa mesafelerde veri aktarımı yapmaya yarayan Bluetooth 4.0 bağlantı özelliğine sahiptir. Android 5.0 ve İOS 8.0 sürümlerine sahip mobil cihazlarla ve bunların daha ileri versiyonlarıyla eşleşebilir. Ürünün kullanım kılavuzunda bulunan uygulamanın indirilmesi ile eşleştirme işlemi kolaylıkla gerçekleştirilir. Dokunmatik ekranı ile kontrolü kolay kılan bu cihazın titreşimle haber alma özelliği vardır. Aydınlatmalı ekran günün her saatinde kolay okunabilirlik sağlar. Konum ölçümünde mesafe tespiti, bir adresi aradığınız esnada vakit kaybetmenizi önler. Cihaz, günlük adımlarınızın sayısını kontrol ederek sedanter yaşam tarzından uzaklaşmanızda motive edici bir rol oynar. Yaktığınız kaloriyi hesaplayabildiğiniz için kontrolü elde tutarak formda kalabilirsiniz. Ürün, fonksiyonel özellikleri sayesinde adından sıkça söz ettirir.

MF PRODUCT 0261 Mavi Akıllı Saatin Şarj Kapasitesi Nasıldır?

MF PRODUCT 0261 Mavi Akıllı Saatin Şarj Kapasitesi Nasıldır?

Giyilebilir bir teknolojik ürün olan MF Product 0261 mavi akıllı saat tek şarjla uzun süreli kullanım imkânı sunar. 90 mAh batarya, kısa sürede tamamen dolar. 7 gün 24 saat bileğinizde işlevini yerine getirecek olan MF Product akıllı saati tam dolu bir batarya ile 5 – 7 gün kadar kullanmak mümkündür. Bu değer, kişilerin kullanım alışkanlıkları doğrultusunda farklılık gösterebilir. Yoğun bir kullanım söz konusu olduğunda cihazın şarjının belirtilenden daha kısa sürede tükenmesi doğaldır. MF Product 0261 mavi akıllı saati Bluetooth 4.0 bağlantısı aracılığıyla mobil cihazlarla eşleştirirken dikkat edilmesi gereken nokta, ürünün şarj seviyesidir. Söz konusu cihaz, geniş kapasiteli bataryası sayesinde gün boyunca tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Kısa sürede tamamen şarj edilebilen bu ürün, zamandan tasarruf etmenizi mümkün kılar.

MF PRODUCT 0261 Mavi Akıllı Saat Dayanıklı mıdır?

MF PRODUCT 0261 Mavi Akıllı Saat Dayanıklı mıdır?

Spor görünüme sahip olan MF Product 0261 mavi akıllı saat aynı zamanda hafiftir. Aktif spor yaşamı süren kişiler için oldukça elverişlidir. Suya dayanıklılık, sporcuların bu akıllı cihazı tercih etmesinin sebeplerinden biridir. Tere ya da yağmura karşı dayanıklılık gösteren akıllı saati denize ve havuza girerken kullanmamanız önerilir. Resmi distribütör garantili bu cihaz CE standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Ürün, özel koruyucu paketiyle tarafınıza ulaşır. Paketin içinde şarj kablosu ve kullanım kılavuzu da bulunur. Saatin kayışında kordonu bileğinize göre ayarlayabilmeniz için delikler bulunur. Bu saat bileğinizi kavrar ve yüksek tempolu yaşam tarzına uygundur. Sağlam materyallerden imal edilmiş olan cihaz, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde ilk günkü formunu kaybetmez. MF Product 0261 mavi akıllı saat yorumlarını okuyarak bu çok işlevli cihazı tercih etmiş olan kişilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Uzun ömürlü bir kullanım imkânı tanıyan söz konusu akıllı cihazı Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.