MEŞELER Döküm Gözleme Tava Fma05460

584 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
950 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

MEŞELER Döküm Gözleme Tava Fma05460

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Meşeler Döküm Gözleme Tavası SiyahGözleme, Et, Balık, Hamur, Krep gibi birçok kullanıma uygundur. Malzeme: Döküm Granit Kalınlık: 5mm Ağırlık: 1750 g Ebatları: Çap 36 cm, Boy 53 cm.

Ürün Özellikleri

  • Özellik BPA Free
  • Ürün Tipi Gözleme Tavası
  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Boyut/Ebat 35 x 55
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Meşeler FMA05460 2019ST001257 Döküm Gözleme Tava

Meşeler döküm 35x53 cm gözleme tava, mutfakta konforlu bir deneyim yaşamanız için özenle üretilir. Tava, granit kaplamaya sahiptir. Yapısı sayesinde darbelere karşı dirençli olan ürün, son derece fonksiyonel özelliklerle sunulur. Tavayı kullanarak; krep, gözleme, et ve balık yemekleri yapabilir, misafirlerinize şölen sofraları kurabilirsiniz. Ürün, donanımlı yapısı sayesinde her mutfağın baş köşesinde olmaya adaydır. Üst düzey kalitesiyle bu döküm tava, kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. İdeal ölçüleri sayesinde tavayı çok amaçlı şekilde kullanabilirsiniz. Siyah rengi ve ısıya dayanıklı ahşap sapıyla modern bir imaj çizen ürün, uzun yıllar boyunca mutfağınızdaki yerini korur.

  • Ürün Rengi: Siyah
  • Yapımında Kullanılan Materyal: Granit
  • Ürün Ölçüleri: 35x53 cm

Meşeler Döküm Gözleme Tavanın Özellikleri

Meşeler Döküm Gözleme Tavanın Özellikleri

Meşeler döküm 35x53 cm gözleme tavası, pek çok alanda kullanılabilme özelliğine sahiptir. Bu tavada gözleme yapabileceğiniz gibi et, hamur, balık ve krep gibi yemekleri de tam kıvamında pişirebilirsiniz. Döküm tavayı kullanarak pişireceğiniz her yiyecekle sevdiklerinize âdeta ziyafet yaşatırsınız. Tavanın yardımıyla nar gibi kızarmış gözlemeler yaparak profesyonel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ürün, düz bir tabana sahiptir. Bu sayede ısı, her yere eşit şekilde dağılarak yiyeceklerinizi uygun ayarda pişirmenize katkıda bulunur. Meşeler döküm siyah gözleme tavasının yapımında kullanılan materyal, granittir. Granit sayesinde tava, yanmaz yapışmaz özelliğe sahiptir. Özel yapısı sayesinde ürün, yemeklerinizin yanma riskini minimum seviyeye indirir. Tüm bu özellikleriyle Meşeler döküm 35x53 cm gözleme tavası, kaliteli ve güvenli bir mutfak deneyimi yaşamanıza imkân tanır.

Meşeler Döküm Gözleme Tavanın Ebatları Nasıldır?

Meşeler Döküm Gözleme Tavanın Ebatları Nasıldır?

Meşeler döküm 35x53 cm gözleme tavası, yemek pişirmek için son derece uygun ebatlara sahiptir. Ürün, bu ölçüleri sayesinde et ve balık gibi yiyecekleri bile oldukça kolay şekilde pişirebilmenizi sağlar. Döküm tavanın kalınlığı da 5 cm’dir. İdeal kalınlığı sayesinde tavanın tabanında bulunan ısı, yiyecekleriniz için yeterli miktarda sabitlenir. Meşeler döküm 35x53 cm siyah gözleme tavanın ağırlığı ise 1750 gram olarak ölçülür. Eşsiz tasarımı ve uygun ebatları sayesinde ürün, hemen her mutfağı tamamlayan niteliklere sahip olduğunu kanıtlar. Meşeler döküm tava, ısıya dayanıklı tahta sapıyla dikkat çeker. Ürünü teslim aldığınızda sap, demonte hâldedir. Tavayı kullanmadan önce sapı kendiniz rahatça monte edebilirsiniz. Sap, kolay çıkıp takılabilme özelliğiyle pratik bir kullanım vadeder.

Meşeler Döküm Gözleme Tavanın Kalitesi Nasıldır?

Meşeler Döküm Gözleme Tavanın Kalitesi Nasıldır?

Meşeler döküm 35x53 cm gözleme tavası, son derece kaliteli özelliklerle zenginleştirilerek kullanıcıların beğenisine sunulur. Ürün, donanımlı niteliklerini yapımında tercih edilen malzemelerden alır. Döküm tava olarak belirtilen ürünün ana materyali, granittir. Granit, yüzeye yanmaz yapışmaz özellikler kazandırır. Böylelikle tava üzerinde ne pişirirseniz pişirin, yemeğiniz lezzetinden ödün vermeden masadaki yerini alır. Granit kaplama, pişirme konusunda kullanıcılarına kolaylık sağlar. Kapladığı yüzeyi dayanıklı hâle getiren granit, tavanın dıştan gelebilecek darbelere karşı dirençli bir yapı kazanmasına yardımcı olur. Bu sayede tavayı dikkatli kullandığınız takdirde ürün yüzeyinde herhangi bir deformasyon problemi yaşamazsınız. Granit kaplama, ısıyı yüzeye eşit şekilde dağıtması ve zeminin hemen ısınmasını sağlamasıyla da bilinir. Meşeler döküm tavayı kullanarak yemeğinizi ideal ısıda pişirmeniz çok daha kolay bir hâle gelir. Siz de mutfakta uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz kaliteli bir tava arayışındaysanız bu ürünü sadece birkaç tıkla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Öncesinde, Meşeler döküm 35x53 cm siyah gözleme tava yorumlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.