Melissa & Doug Marka: – 19100 – Tekrar Kullanılabilir Gummisticker Prenses Kategori: Eğitici Oyunca

499 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Melissa & Doug Marka: – 19100 – Tekrar Kullanılabilir Gummisticker Prenses Kategori: Eğitici Oyunca

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mamanevar Satıcı Ünvanı: KAKULE ANNE VE BEBEK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0489101790700001 Vergi Kimlik Numarası: 4891017907
    Bu ürün Mamanevar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu tekrar köpük Sticker Koeniglichen cazibesi ile parlak ve ayrıntılar. adaptör ayrıntılar için çift taraflı masa birkaç kat üzerinde arka plan üst üste asil, dört ortamları ile göz alıcı Prensesler, bir veya diğer abiye ve mücevher, Zeptern, ayakkabı ve taç doldurulur. Hatta bir Prinzlicher Kaniş, daha fazla için size. Bir yukarıda Llektion – Toplam 67 Sticker – , Kids sonsuz seçenekler, yaratıcılığınızı için kullanabilirsiniz ve ile bile Erdachten çekici ilgili bebek oyun keyfi. Ziehe kolayca tekrar Sticker itibaren, Palast sahneleri değiştirmek için, Prenses yeniden Einzukleiden ve kendi fantazi asil bir tarih görüntülerde ile erfinden. sağlam tepsi, arka plan üzerinde bulunur, düzgün saklamak için çok Zusammefalten
  • bir damgalı sap sayesinde bu çıkartma Aktivitaeten taşınabilir, böylece Kids seyahatlerinde çok bitişik König yanınızda taşıyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver