Meleni Home 2'li Set Katlanabilir Çamaşır Sepeti Katlanır Akordiyon Su Kovası Temizlik Seti

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
633,06 TL

Ürün Bilgileri

Meleni Home 2'li Set Katlanabilir Çamaşır Sepeti Katlanır Akordiyon Su Kovası Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MeleniHome Satıcı Ünvanı: MÜCAHİT ERKAM KILIÇKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5540304360
    Bu ürün MeleniHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni Nesil Meleni Home Katlanabilir Set Katlanabilir silikon çamaşır sepeti 25 Litre hacmindedir. Katlanabilir Akordiyon Su Kovası 12 Litre Sepet Ölçüleri: Açık Hali: 54x39x23.5 cm Sepet Katlanmış Ölçüleri: 54x39x8 cm Meleni Home sepet katlanabilme özelliği sayesinde, alandan tasarruf etmenizi sağlar Uzun ömürlü ve kolay taşınabilme Birinci sınıf silikon ve plastik malzemeden üretilmiştir PS05 hammaddeden üretilmiştir. Yıkanabilir, çevre dostudur Sağlığa zararlı madde içermez

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Pembe
  • Hacim 20-49 L
  • Boyut/Ebat 60 x 40

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni%30 Silikon, %70 Polipropilen

Yıkama Talimatları

  • • Detaylı bakım talimatları için lütfen ürün etiketini kontrol ediniz.
Geri Bildirim Ver

Meleni Home 2'li Set Katlanabilir Çamaşır Sepeti Katlanabilir Akordiyon Su Kovası Yeni Nesil Temizlik Seti

Katlanabilir özelliğe sahip çamaşır sepeti ve su kovası modelleri, portatif yapısı ile dikkat çeker. Temizlik seti halinde satışa sunularak çok amaçlı kullanım imkanı sunar. Meleni Home 2'li set katlanabilir çamaşır sepeti katlanabilir akordiyon su kovası yeni nesil temizlik seti birinci sınıf plastik ve silikon malzemelerden üretilir. Bu nedenle son derece dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kova iç hacmi 12 litre olduğundan temizlik işlemlerinizin kolay bir şekilde yapılmasına yardım eder. Çamaşır sepetinin 27 litre hacme sahip olması da yıkanan ve kuruyan eşyaların hızlı şekilde toplanmasına imkan sunar. İnsan vücuduna zararlı olmayan kimyasallardan üretilen bu temizlik seti, kanserojen madde içermez. Bu sayede anti bakteriyel özelliğe sahiptir. Katlanabilen özelliği sayesinde alandan tasarruf ederek kolay bir şekilde depolayabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme
  • Hijyenik yapı
  • Sağlıklı kullanım

Dayanıklı Meleni Home Akordiyon Su Kovası

Dayanıklı Meleni Home Akordiyon Su Kovası

Dayanıklı malzemelere sahip olan çamaşır sepeti ve su kovası, uzun süreli kullanım imkanı sunar. Meleni Home katlanabilir çamaşır sepeti geniş iç hacmi sayesinde istediğiniz kadar kıyafetin içine sığmasına yardım eder. Hafif bir yapıya sahiptir. Bu açıdan da portatif bir kullanım imkanı sunar. Kurumuş çamaşırlarınızı içine koyarak kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Su sızdırmaz özelliği sayesinde makineden çıkardığınız kıyafetleri de güvenle asabilirsiniz. Meleni Home akordiyon su kovası 12 litre hacme sahiptir. Böylece temizlik işlemlerinizin hızlı bir şekilde gerçekleşmesine yardım eder. Ayrıca toz alma ve yer silme işlemlerinizi de hijyenik olarak yapabilmenizi sağlar. Kırılmayan ve çatlamayan özel yapısı ile birlikte güvenli bir kullanım elde edebilmenize yardımcı olur. Kaliteli malzemeleri sayesinde uzun süre kullanım sağlar. Böylece temizlik işlemlerinizi kolay bir şekilde yerine getirebilirsiniz.

Hijyenik Meleni Home 2’li Katlanabilir Temizlik Seti

Hijyenik Meleni Home 2’li Katlanabilir Temizlik Seti

Çamaşır sepeti ve su kovasının güvenli kullanım sağlayabilmesi için hijyenik yapıya sahip olması müşteriler açısından oldukça önemli bir faktördür. Meleni Home yeni nesil temizlik seti detaylı bir temizlik işlemi sağlayarak yüksek verim elde edebilmenize yardımcı olur. Katlanabilen özel yapısı sayesinde alandan tasarruf imkanı sağlar. Bununla birlikte dilerseniz dar mekanlarda dilerseniz de dolap ve makine yanlarında güvenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Portatif yapısı sayesinde istediğiniz zaman kolaylıkla açıp konforlu bir şekilde taşıyabilirsiniz. Rahatlıkla kavranabilen silikon kulpları ile birlikte taşıma esnasında elinizin acımasını önleyebilirsiniz. Ergonomik özelliği sayesinde de konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de hijyenik özellik gösteren yeni nesil bir temizlik setine sahip olmak istiyorsanız bu ürünü güven içinde satın alabilirsiniz. Dilerseniz sevdiğiniz kişilere hediye de edebilirsiniz.

Cazip Meleni Home Yeni Nesil Temizlik Seti

Cazip Meleni Home Yeni Nesil Temizlik Seti

Sağlıklı kullanım imkanı sunan Meleni home markalı katlanabilen temizlik seti, ortamlarda hijyenin korunmasına yardım eder. Katlanabilen yapısı sayesinde kolaylıkla kullanarak istediğiniz yerde saklayabilmenizi sağlar. Meleni Home 2'li set katlanabilir çamaşır sepeti katlanabilir akordiyon su kovası yeni nesil temizlik seti fiyatı ürün özellikleri kapsamında belirlenir. Rakamlar ise farklı bütçelere hitap eder. Meleni Home 2'li set katlanabilir çamaşır sepeti katlanabilir akordiyon su kovası yeni nesil temizlik seti kullananlar genel olarak ürünün dayanıklı malzemelerinden ve katlanabilen özelliğinden son derece memnundurlar. Bu sayede uzun süre kullanım imkanı elde ederler. Ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilmek için yorumları da okuyabilirsiniz. Pek çok kişi tarafından beğeni kazanan bu ürüne Trendyol aracılığıyla hem kolay şekilde hem de kısa sürede sahip olabilirsiniz. Kaliteli yapısı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanabilirsiniz.