Mehmet Sandal Tam Yağlı Koyun-keçi-inek Divle Obruk Tulum Peyniri 250 G (%50 Koyun % 50 Inek)

185 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Sandal Tam Yağlı Koyun-keçi-inek Divle Obruk Tulum Peyniri 250 G (%50 Koyun % 50 Inek)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mehmet Sandal Satıcı Ünvanı: MEHMET SANDAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1500598028800003 Vergi Kimlik Numarası: 7430066249
    Bu ürün Mehmet Sandal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Bölgemizin alameti farikalarından birisi olan obruk mağaralarımızda ürettiğimiz “Divle Obruk Tulum Peyniri” yem verilmeden
  • Toros Dağlarının eteklerinde kekik, ardıç, yaban yoncası, çiğdem, papatya, kuzukulağı, gelincik gibi bitkilerle beslenen koyun ve keçiler ile Berendi’nin sağlıklı büyükbaş hayvanlarının sütünden elde edilmektedir. Özel tat ve yoğun aroma sevenlerin tercihi olabilecek Mehmet Sandal Koyun-Keçi-İnek Divle Obruk peynirimiz diğer peynirlerimize göre biraz daha kuru, ortası tuzlu ve bazı yerlerinde küf damarları barındıran bir peynir çeşidimizdir. Yöremizin en kıymetli ve özel peyniri olan Divle Obruk Peyniri her yıl Mayıs ayının başlarında mağaralara indirilerek, 6 ay obruklarda dinlendirilmektedir. Kasım ayı başlarında ise obruklardan çıkartılarak, siz peynir severlerle buluşmaktadır. Doğal şirden mayası ile mayalanan ve oğlak derilerinin içerisinde bekletilen obruk peynirimiz, obrukların mikroflora yapısından kaynaklanan çok özel bir aromaya sahiptir. Mehmet Sandal olarak coğrafi etiket ile ürettiğimiz Divle Obruk Peynirlerimiz, kendine has kırmızı küf mantarlarının aroması ile sofralarınızın en özel peyniri olacaklar. Dünyada ilk 5 peynir arasında gösterilen Divle Obruk Peyniri ülkemizde sadece Karaman bölgesinde ve yılda sadece 70 ton olarak üretilebilmektedir.
Geri Bildirim Ver