Mehmet Efendi K. Mehmet Efe. Türk Kahvesi Kafeinsiz 50 Gr.

71 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kurumsal Fatura
74,50 TL
Kurumsal Fatura
72,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mehmet Efendi K. Mehmet Efe. Türk Kahvesi Kafeinsiz 50 Gr.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYAT TEDARİK AMBALAJ Satıcı Ünvanı: GÜRBÜZ KILIÇOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5550222836
    Bu ürün HAYAT TEDARİK AMBALAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • K. Mehmet Efe. Türk Kahvesi Kafeinsiz 50 Gr.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 50 - 250 gr
Geri Bildirim Ver

Mehmet Efendi T5986 Kafeinsiz 50 g Türk Kahvesi

Mehmet Efendi 50 g kafeinsiz Türk kahvesi, daha hafif ve yumuşak bir tat arayanlar için idealdir. Kafein kısıtlamasına giden bireyler, bu ürünü rahatlıkla kullanabilir. Klasik Türk kahvesinin benzersiz aromasını bulabileceğiniz bu tat, organik yöntemler kullanılarak hazırlanır. Söz konusu kahveyi Türk kahvesinin klasik pişirme yöntemlerini kullanarak hazırlayabilirsiniz. Onlarca yıldır Türk kahvesi deyince ilk akla gelen markalar arasında yer alan “Mehmet Efendi” modern dünyaya ayak uydurarak bu benzersiz ürünü tüketicinin beğenisine sunar. Kafeinsiz Türk kahvesi 50 gramlık korunaklı ambalajıyla kahveseverlerin huzuruna çıkar. Bu miktar, misafir ağırlamak ve tutkunu olduğunuz tadı sık sık deneyimlemek için idealdir. Mehmet Efendi kafeinsiz Türk kahvesi, klasik tadı aratmaz.

  • Üretim Yöntemi: Swiss Water
  • Miktar: 50 g
  • Özellik: Kafeinsiz

Mehmet Efendi 50 g Kafeinsiz Türk Kahvesinin Özellikleri Nelerdir?

Mehmet Efendi 50 g Kafeinsiz Türk Kahvesinin Özellikleri Nelerdir?

Mehmet Efendi 50 g yumuşak içimli kafeinsiz Türk kahvesi, organik yöntemler kullanılarak imal edilir. “Swiss Water” adı verilen bu yöntem, kahve çekirdeklerinin suda bekletilmesi ile başlar. Tüm aromasını ve yararlı bileşenleri suya bu bırakan kahve çekirdekleri atılır. Ardından bu suya yeni kahve çekirdekleri eklenerek bu tohumların aroma ve yararlı bileşenler dışında kafein gibi maddeleri suya bırakması sağlanır. Böylece yeni çekirdeklerde kafein dışında kaliteli bir kahve çekirdeğinde olması gereken tüm ayrıntılar vardır. Su ve karbon filtre kullanılarak hazırlanan kafeinsiz kahve, bu maddenin alımını azaltmak isteyen bireyler için uygundur. Ürünün kıvamı yumuşaktır. Daha hafif ve kolay içimli bir kahve ortaya çıkaran ürün, klasik yöntemlerle pişirilebilir. Tüm bu özellikler gün içerisinde birden çok kez kahve tüketen bireylerin işini kolaylaştırır.

Mehmet Efendi 50 g Kafeinsiz Türk Kahvesi Nasıl Muhafaza Edilir?

Nemli ve ıslak ortamlar tüm gıdalar için olduğu gibi kafeinsiz kahveler için de tehlike arz eder. Ayrıca kaliteli bir kahvenin her zaman kuru ve kavruk olması gerektiği düşünüldüğünde, söz konusu ürünün bu gibi ortamlarda saklanılması gerekir. Mehmet Efendi 50 g swiss water yöntemi Türk kahvesi, iklim koşullarına göre buzdolabına konulabilir ancak ürün için ideal ortam oda sıcaklığıdır. Bu sayede kahve tozları birbirine yapışmaz ve ürün aromasını muhafaza eder. Kahvenin ambalajı açıldıktan sonra cam bir kavanoza konulup, kuru dolap içlerinde saklanması faydalıdır. Ürünün konulacağı kabın mutlaka bir kapağı bulunmalıdır. Mehmet Efendi 50 g kafeinsiz Türk kahvesi kapalı kaplarda saklanırsa ortamın neminden ve kokusundan kolayca etkilenmez.

Mehmet Efendi 50 g Kafeinsiz Türk Kahvesinin Faydaları Nelerdir?

Mehmet Efendi 50 g kafeinsiz Türk kahvesi, bu içeceğin tüketimine bağlı olarak uykusuzluk çeken bireyler için vazgeçilmezdir. Kafein nedeniyle gece saatlerinde uykuya dalamayan bireyler, gün içinde kafeinsiz kahve tüketerek bu sorunla baş edebilir. Mehmet Efendi 50 g kafeinsiz Türk kahvesi de tıpkı klasik ürünler gibi yüksek miktarda antioksidan içerir. Bu vücudun diri ve genç kalmasına olanak sağlar. Ayrıca kafeinsiz Türk kahvesi bireylerin dikkatini toplamalarına ve stresten uzaklaşmalarına yardımcı olur. Kafeinsiz kahve özellikle bu maddenin tüketimini sınırlamayı düşünen bireylerden alkış toplamayı başarır. Özellikle Mehmet Efendi 50 g kafeinsiz Türk kahvesi yorumlarında, ürünün devrim niteliğinde olduğu ve tüketicileri memnun ettiği görülebilir. Siz de kafeini sınırlandırmayı planlayan bir kahve tutkunu iseniz, bu enfes ürünü Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz. Organik yöntemlerle hazırlanan Mehmet Efendi 50 g kafeinsiz Türk kahvesi fiyatıyla da cebinizi yormaz.