Mega Bloks 60'lı Blok Torbaları Mavi Cyp67-dch55

900 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.002,20 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.042,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.042,20 TL

Ürün Bilgileri

Mega Bloks 60'lı Blok Torbaları Mavi Cyp67-dch55

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fatihkitapkırtasiye Satıcı Ünvanı: FATİH KİTAP KIRTASİYE OYUNCAK İNŞAAT OTO SANAYİ VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385190515600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851905156
    Bu ürün Fatihkitapkırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mega Bloks 60'li Blok Torbalari Mavi CYP67-DCH55 Mega Bloks Blok Torbaları ile sınırsız oyun eğlencesi çocuğunuzu ve sizi bekliyor. Bu parlak ve temel renklerdeki bloklar, çocuklar hayal edip yeni şeyler yaratırken onları keşfetmeye teşvik eder. Çocuğunuz yüksek kuleler, çılgın kaleler, eğlenceli yaratıklar veya hayal ettiği ne varsa bu bloklarla inşa eder! Mega Blok'lar yaratıcılık ve ucu açık oyun eğlencesini teşvik eder. Mega Bloklar büyük boyutludur ve çocukların küçük parmaklarıyla kolayca birleştirebilmeleri ve kavrayabilmeleri için özel olarak tasarlanmıştır. Oyun saati sona erdiğinde blokları doğa dostu çantalarına koyup bir sonraki maceraya kadar saklamak için oyuncak kutusunun içine yerleştirin. 1 - 5 yaş arası için uygundur Ürün Tanımı: Mega Bloks serisinden ödüllü Blok Torbaları ile üst üste dizin ve inşa edin! Bu parlak ve temel renklerdeki 60 blok, çocuklar hayal edip yeni şeyler yaratırken, onları keşfetmeye teşvik eder. Mega Blok'lar büyük boyutludur ve minik eller için özel olarak tasarlanmıştır. Oyun bittiğinde, blokları torbasında saklayarak kaldırın. 60 adet parlak renkli First Builders bloğu Küçük ellere özel büyük bloklar kavrama için idealdir. Saklama çantası dahildir. Bütün Mega Bloks First Builders setleri ile uyumludur.

Ürün Özellikleri

  • Seri LEGO® Art
  • Parça Sayısı 60
  • Yaş 1+ Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver