Medicaform Visco Ortopedik Yastık 60X40X15 Cm

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629 TL510,99 TL

Ürün Bilgileri

Medicaform Visco Ortopedik Yastık 60X40X15 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEW OTO AKSESUAR Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÇAYIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2320292240
    Bu ürün NEW OTO AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ebat / Beden:40X60 CMRenk Seçenekleri: BeyazYıkama Talimatı: Yıkanamaz.Medicaform Visco Ortopedik Yastık 60x40x15 Med39, ortopedik yapıda son derece rahat bir yastık modelidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Medicaform 50303578 Visco 60x40x15 cm Ortopedik Yastık

Kaliteli uyku hem fiziksel hem de psikolojik sağlık açısından son derece önemlidir. Verimli ve dinlendirici uykularla güne enerjik şekilde başlayabilir, özellikle boyun bölgenizdeki ağrılardan kurtulabilirsiniz. Bu sağlamanın yolu da doğru yastık seçiminden geçer. Medicaform 60x40x15 cm visco ortopedik yastık, bu anlamda gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Baş, boyun ve omuz bölgelerinde kolaylıkla hissedilen bir rahatlama sağlayan bu yastık, aynı zamanda malzeme kalitesiyle de öne çıkar. Konforlu ve dinlendirici uykulara kavuşmanıza yardımcı olan, uzun süre boyunca kullanabileceğiniz bir yastık arıyorsunuz bu ürün sizin için uygun bir tercih olabilir.

  • Ölçüler: 60x40x15 cm
  • Kumaş Yürü: %100 polyester
  • Rahat ve sağlıklı bir uyku için ideal

Medicaform 60x40x15 cm Visco Ortopedik Yastığın Özellikleri

Medicaform 60x40x15 cm Visco Ortopedik Yastığın Özellikleri

Medicaform 60x40x15 cm visco ortopedik yastık, üretiminde kullanılan malzemeler itibarıyla pek çok önemli özelliğe sahiptir. Viscoelastik dolgu malzemesi, ısıya göre şekil alır. Böylelikle yastık; başınızın, boyunuzun ve omuzlarınızın şekline kolayca uyum gösterir, etkili bir destek sağlar. Bu destek, rahatlık hissini arttırdığı gibi sağlık açısından da son derece değerlidir. İlgili bölgelerdeki kasları gevşeterek acı ve ağrıları azaltır. Omurganın sağlıklı yapısını korumasına ciddi katkı yapar. Her sabah tazelenmiş biçimde ve kendinizi çok daha iyi hissederek uyanmanıza yardımcı olur. Kişiler, farklı pozisyonlarda uyumayı tercih edebilir. Medicaform visco ortopedik yastık, tüm uyku pozisyonları için idealdir. Ayrıca başın ve bedenin yanlış konumlanması sebebiyle ortaya çıkabilecek horlamayı da engeller. Medicaform 60x40x15 cm visco ortopedik yastık, geniş boyutlarıyla da rahatlık hissini önemli ölçüde artırır.

Medicaform Visco Ortopedik Yastığın Temizliği Kolay mıdır?

Yastık, doğrudan insan bedeniyle temas ederek kullanılan bir ürün olduğunda temizliği büyük önem taşır. Visco yastıkların temizliğinin nasıl yapılacağı da bu sebeple sık sık merak edilen bir konudur. Medicaform visco yastık, doğrudan yıkama işlemine tabi tutulmaması gereken bir ürün olarak nitelendirilebilir. Bu durum, visco olarak bilinen dolgu malzemesinin suya karşı hassas bir yapıya sahip olmasından ileri gelir. Yoğun miktarda suya maruz kalması, ürünün yapısında bozulmalara neden olabilir. Bunun önüne geçmek adına, ürünü yıkamak yerine deterjanlı suyla az miktarda ıslatılmış bir bezle silebilirsiniz. Ardından yastığın havayla temas ederek kurumasını sağlamanız hijyen açısından yeterli olur. Medicaform 60x40x15 cm beyaz visco ortopedik yastık, kılıf ve alez gibi ürünlerle kullanılmaya uygun bir yapıdadır. Koruyucu ürünleri tercih ederek temizlik ihtiyacını ciddi oranda düşürebilirsiniz.

Medicaform Visco Ortopedik Yastığın Kalitesi Nasıldır?

Medicaform 60x40x15 cm visco ortopedik yastık, son derece kalitelidir. Viscoelastik malzemenin sağlam yapısı, yastığın formunda kullanıma bağlı bir bozulma ya da değişiklik oluşması ihtimalini ortadan kaldırır. Ürün, bu sayede ilk günkü biçimi ve özelliklerini yıllarca koruyarak çok uzun bir kullanım ömrü vadeder. Yastığın üretiminde kullanılan %100 polyester kumaş da benzer niteliklere sahiptir. Son derece dayanıklı bir dokuya sahip olan bu kumaş türü, aynı zamanda leke tutmama özelliğiyle de bilinir. Temizlik ihtiyacını azaltır, dolayısıyla yıpranma miktarını önemli ölçüde düşürür. Bu yastık, başta ISO 9000 olmak üzere birçok kalite standardı gözetilerek üretilmiştir. Medicaform 60x40x15 cm visco ortopedik yastık yorum başlığı altına gelen paylaşımlar da son derece olumludur. Geri dönüşlerin çok büyük bir kısmı, ürünün kaliteli yapısına vurgu yapar niteliktedir. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle sipariş ederek kaliteli ve rahat uykulara kavuşabilirsiniz.