Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceket 010371-900

279,99 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL
2XL

Ürün Bilgileri

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceket 010371-900

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Satıcı Ünvanı: MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613002798500012 Vergi Kimlik Numarası: 6130027985
    Bu ürün Mavi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mavi nin Erkek Kategorisinden Suni Deri Siyah Biker Ceket. Ürün Özellikleri, İç Cebi Var, Manşetler Fermuar İle Ayarlanabilir, Etek Kısmı Kemer İle Ayarlanabilir. Dar Kesim Uzun Kol Model Ölçüleri: Boy 187 cm Kalça: 95 cm Model Üzerindeki Ürün Bedeni Jeanler İçin, Bel: 30 Boy: 32 Diğer Ürünlerde: L Materiel:%100 Poliüretan, Astar %100 Polyester, Kol Astarı %100 Polyester Season:21ILK0 Fit:Dar Kesim Gender:Erkek Sleeve:Uzun Kol

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Biker
  • Model Biker
  • Renk Gri
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Ürün Detayı Fermuar
  • Dokuma Tipi Suni Deri
Geri Bildirim Ver

Mavi 010371-900 Suni Deri Siyah Biker Ceket

Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceket, geniş kullanım alanı olan son derece kaliteli bir üründür. Mavi markası tarafından imal edilen bu ceket, kalitesini her bir detayı ile yansıtır. Söz konusu ceket ile pek çok ortama girmeniz ve birbirinden değişik kıyafetlerle ürünü kombinlemeniz mümkündür. Mavi suni deri siyah biker ceket, nitelikli materyaller kullanılarak üretilir. Özellikle ilkbahar ve kış başlangıcı gibi zaman dilimlerinde kullanımı uygundur. Hem şık görünmenizi sağlayacak hem de sizi soğuktan koruyacak bu ürün, yıllarca ilk günkü görünümünü muhafaza eder. Mavi 010371-900 suni deri siyah fermuarlı biker ceket, uzun süreli kullanıma uygundur. Söz konusu dış giyim parçası, korunaklı ambalajında kapınıza kadar ulaştırılır.

  • Renk: Siyah
  • Beden Aralığı: XS-XXL
  • Materyal: Suni Deri

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceketin Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceketin Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Mavi 010371-900 suni deri siyah dar kesim biker ceket, zamana meydan okuyacak bir tasarıma sahiptir. Biker model olarak hazırlanan ceket, genellikle bisiklet ve motosiklet sürücülerinin tercih ettiği son derece popüler bir kesime sahiptir. Adı biker olarak anılsa da bu model, herkes tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Ceketin kruvaze yaka detayı, onu pek çok kıyafet ile uyumlu hâle getirir. Ürün, siyahın oturaklı ve şık bir tonu kullanılarak imal edilir. Siyah renk hem spor hem de klasik kıyafetlere uyumludur. Bu da ceketi son derece kullanışlı kılar. Biker model tasarlanan bu ceketin bel genişliği kemer vasıtası ile ayarlanabilir. Ayrıca ceketin manşetlerinde şık bir fermuar kullanılır. Bu fermuar kol genişliğini de dilediğiniz gibi ayarlamanıza olanak sağlar.

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceketin Kalıpları Nasıldır?

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceketin Kalıpları Nasıldır?

Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceketin hem dış materyali hem de iç astarı dar kalıpla hazırlanır. Ürün bu özelliği sayesinde daha fit görünmenize katkı sunar. Ceket makul; bel, kol ve boy ölçüsüne sahiptir. Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceket, geniş beden aralığında tüketicilere sunulduğu için her kullanıcı kendine göre bir ürün bulabilir. Ceketin beden seçenekleri; XS, S, M, L, XL ve XXL şeklindedir. Bu kalıplar, tüketicilerin maksimum düzeyde rahatını temin edecek şekilde hazırlanır. Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceketin kesimi ve tasarımı onu, her bedenden birey için uygun hâle getirir. İç cepli şekilde tasarlanan bu ürün, uzun kolludur. Böylece soğuk havalarda rahatlıkla kullanılabilir.

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceket Hangi Ortamlarda Tercih Edilir?

Mavi Suni Deri Siyah Biker Ceket Hangi Ortamlarda Tercih Edilir?

Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceketin kullanım alanı son derece geniştir. Söz konusu ürünü özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edebilirsiniz. Okul, iş ve alışveriş gibi ortamlara uyum sağlayacak bu ceketi yaşamın her alanında kullanmanız mümkündür. Siyah deri ceketinizle okula gidebilir, ofis işlerinizi yapabilir veya arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz. Söz konusu ürün hem klasik kıyafetlere hem de spor parçalara uyum sağlayacak niteliktedir. Dilerseniz takım elbiselerinizle veya kot pantolon çeşitleriyle bu şık ceketi kombinleyebilirsiniz. Ürün kullanışlı ve kaliteli olması sebebiyle, tüketicilerden beğeni toplar. Kullanıcı memnuniyeti Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceket yorumlarında da görülür. Siz de zamana meydan okuyacak kalıcı bir ceket almayı düşünüyorsanız, bu ürünü tercih edebilirsiniz. Trendyol güvencesiyle kapınıza kadar ulaştırılan Mavi 010371-900 suni deri siyah biker ceketin fiyatı da son derece uygunudur.