Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont 110699-32213

399,99 TL
Beden:
XS
S
M
L
XL

Ürün Bilgileri

Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont 110699-32213

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Satıcı Ünvanı: MAVİ GİYİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613002798500012 Vergi Kimlik Numarası: 6130027985
    Bu ürün Mavi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mavi nin Kadın Koleksiyonundan Kapüşonlu Lacivert Mont Oversize Uzun Kol Model Ölçüleri: Boy: 178 cm Bel: 60 cm Göğüs: 86 cm Kalça: 88 cm Model Üzerindeki Ürün Bedeni Jeanler İçin, Bel: 25 Boy: 32 Diğer Ürünlerde: S

Ürün Özellikleri

  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Model Kapüşonlu
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont

Montlar, soğuk havalarda gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarındandır. Mavi montları yıllardır kalitesi ve şık görüntüsü ile kendini kanıtlar. Mavi kadın kapüşonlu lacivert şişme mont 110699-32213 beğenilen konforu ve kış aylarına uygun yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Dayanıklı malzemesi, kalın iç astarı ile estetik tasarımıyla aradığınız birçok özelliği tek bir üründe toplar. Uzun süre kullanım avantajı sağlayarak müşteri memnuniyetini ön plana çıkarır. Ürün tasarımı sayesinde hem spor kullanıma hem de gündelik kullanıma uygundur. Ürün sonbahar ile kış koleksiyonuna ait olup müşterilerini soğuk havalardan koruyup bunu yaparken modern tasarımından taviz vermez. Mavi kadın kapüşonlu lacivert şişme mont 110699-32213 satın alarak şık bir giyim tarzına sahip olurken aynı zamanda soğuk havalardan da korunabilirsiniz.

  • Modern ve yenilikçi tasarım
  • Konforlu kullanım
  • Kalın ve dayanıklı astar

Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont Kullananlar

Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont Kullananlar

Sıcak tutan ve müşterilerine estetik bir görüntü sağlayan montlar her zaman öne çıkar. Mavi kadın kapüşonlu lacivert şişme mont 110699-32213 kullananlar kalın, şık yapısı ile uzun süreli kullanım avantajı sayesinde ürünü tercih eder. İple ayarlanabilen kapüşonu ve uzun fermuarı sayesinde boynunuz ile başınızı soğuktan korur. Cep astarının da iç astarıyla aynı malzemeden üretilmesi sayesinde ellerinizi de sıcak tutar. Fermuarı sürekli kullanıma uygundur ve bozulma yapmaz. Dayanıklı dış ve iç malzemeleri ürünü öne çıkararak uzun süreli kullanıma katkı sağlar. Bilek kısmındaki lastikli tasarım sayesinde hava girmesini önler. Mavi dış rengi, siyah dikişleri, siyah iç astarı ve fermuarıyla ürünü estetik açıdan ileri taşır. Ürünün üzerinde dikiş uyumu ve zarafeti müşterilerinin gardırobuna farklı bir deneyim katar. Polyamid ve polyesterden üretilen 110699-32213 kodlu ürün ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Avantajlı Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont

Avantajlı Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont

Kaliteli dokusu ve ilgi çekici rengiyle ön plana çıkan Mavi kapüşonlu şişme mont kadın hem spor kullanıma hem de gündelik kullanıma uygunluğu ile yaşamın farklı alanlarında gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Bu kullanışlı ve şık ürünün bir diğer avantajı ise kaliteli malzemeler bir araya getirilerek oluşturulan dayanıklı yapısıdır. Uzun yıllar kullanılsa dahi ilk günkü gibi konfor ve estetik bir görünüm sağlar. İç astarının kaliteli ve terletmez yapısı sayesinde müşterilerini soğuklardan korumakta güçlük çekmez. Dış tarafındaki ve kapüşonundaki dikişli desenleri sayesinde müşterilerine modern ve sade bir kullanım sunar. Bilek kısmındaki lastikli yapı içeri hava girmesini önlerken bileği rahatsız etmez. Müşterisinin belini kapatan tasarımı sayesinde soğuktan ve rüzgardan korur. Tüm bu özellikleri taşıyan ürün sayesinde ekonomik olarak da kazanç sağlayabilirsiniz.

Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont Fiyatı

Mavi Kadın Kapüşonlu Lacivert Şişme Mont Fiyatı

Mavi kadın kapüşonlu lacivert şişme mont 110699-32213 fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak ve müşteri memnuniyeti sağlanan şekilde belirlenir. Bu mont kullanım alanındaki genişlik ve soğuğa yer bırakmayan yapısı sayesinde piyasada dikkat çeker. Bu özelliklerin yanı sıra estetik bir görünüme sahip olmasıyla müşteri memnuniyetini artırır. Dayanıklı dış astarı sürtünmelere, darbelere ve çizilmelere dayanıklı olan şekilde üretilmesi ile büyük beğeni toplar. İç astarı kalın dokusu sayesinde sıcak tutar. Kaliteli iç ve dış astarı ve göz alıcı duruşuyla müşterilerini ön plana çıkarır. Uzun süreli kullanım avantajı sayesinde ekonomik açıdan müşterilerini tatmin eder. Ürünün her müşterisine uygun olan genişlikte bir beden skalası vardır. Mavi kadın kapüşonlu lacivert şişme mont 110699-32213 yorumları ve ürünü satın almak için siz de Trendyol’u tercih edebilirsiniz.