Masal Örgü Dünyası Monica Bebek Yeni Nesil Amigurumi Oyuncak Doğal Antibakteriyel Iplerden (28 CM)

747,64 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Masal Örgü Dünyası Monica Bebek Yeni Nesil Amigurumi Oyuncak Doğal Antibakteriyel Iplerden (28 CM)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Örgu Dünyası Satıcı Ünvanı: HATİCE GÜLSÜM DÜNDAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7920340179
    Bu ürün Masal Örgu Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal ve Anti-bakteriyel Amigurumi İpleriyle Örülmüş Harika Bir Oyuncak Arkadaş! Bu eşsiz el emeği bebekler, doğal ve anti-bakteriyel özel amigurumi ipleriyle titizlikle örülerek hayat buluyor. Çocuklarınız için sadece bir oyuncak değil, aynı zamanda harika bir arkadaş olacaklar. Bu bebekler, 30 derece sıcaklıkta yıkanabilir ve silinebilir özellikte iplerle örülüdür. Bu sayede, temizlikleri son derece pratik ve kolay. Yüz, ayak, kıyafet ve saç detayları, incelikle işlenmiş ve gerçekçi bir görünüm sunuyor. İçlerinde bulunan tel iskelet sayesinde, kol, bacak ve boyun şekil değiştirebiliyor ve manuel olarak hareket ettirilebiliyor. Aynı zamanda nesilden nesile aktarılacak harika bir anı olabilir ve hediye yapmak için de güzel bir tercih. Ürünlerimizi özel ücretsiz hediye paketiyle gönderiyor, isteğe bağlı olarak hediye notunuzu ekliyoruz. Bu bebekler,sadece oyuncak değil, aynı zamanda hayal gücünü ve yaratıcılığı teşvik eden birer sanat eseridir. Çocuğunuzun en değerli anlarında yanında olacaklar. Oyuncak boyu 28 cm dir. En fazla 30 derece sıcaklıkta elde yıkayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver