MARVEL 2'li Set Lego Spidey Spiderman Örümcek Adam ve Lego Frozen Anna Elsa Kristoff Olaf Karlar Ülkesi

1.599 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
10 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL

Ürün Bilgileri

MARVEL 2'li Set Lego Spidey Spiderman Örümcek Adam ve Lego Frozen Anna Elsa Kristoff Olaf Karlar Ülkesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HNH Satıcı Ünvanı: HİLAL ÇETİNGÜRBÜZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2450615580
    Bu ürün HNH tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2'li Set Lego Spidey Spiderman Örümcek Adam ve Lego Frozen Anna Elsa Kristoff Olaf Karlar Ülkesi
  • LEGO® Marvel Örümcek Adam’ın Arabası ve Doktor Oktopus (10789) ile minikleri klasik süper kahramanıyla tanıştırın. İkonik karakterler, süper havalı bir araba ve muhteşem aksesuarlarla bu oyun seti, 4 yaş ve üzeri çocuklar için idealdir. Örümcek Adam ve Doktor Oktopus ile ağ atmalı araba aksiyonu Aksiyon, bir elmas hırsızlığıyla başlar ve çocukları sınırsız hayali maceraya götürür. Bu sette Örümcek Adam ve Doktor Oktopus olmak üzere 2 minifigür, ayrıca Örümcek Adam’ın karanlıkta parlayan 2 ağparçasına sahip arabası bulunur. Özel Başlangıç Yapım Parçası araba şasisi, minikleri Örümcek Adam’ın arabasını “kendi başlarına” yapmaya teşvik eder. Renkli, resimli hikaye şeklinde bir rehberle basit talimatlar sunulur, ekstra dijital eğlence için Builder uygulamasında ise çocukların modeli yaparken görselleştirmelerine yardımcı olan sezgisel yakınlaştırma ve döndürme araçları vardır. Ailece paylaşması eğlenceli 4+ setleri, ister deneyimli bir hayranı, ister yapım parçalarıyla ilk kez tanışıyor olsun, yetişkinlerin yapım eğlencesini küçüklerle paylaşmasının mükemmel yoludur.
  • Parlayan süper kahraman aksiyonu – LEGO® Marvel Örümcek Adam’ın Arabası ve Doktor Oktopus (10789), süper kahraman minifigürleri ile 4 yaş ve üzeri çocuklar düşünülerek tasarlanan bir araç içerir
  • İkonik karakterler – Örümcek Adam ve Doktor Oktopus minifigürlerini, ayrıca 2 adet karanlıkta parlayan ağ ile ilk kez model yapanları teşvik etmek için Başlangıç Yapım Parçası şasisine sahip Örümcek Adam’ın arabasını içerir.
  • Oynamaya ve sergilemeye değer bu LEGO® ? Disney Anna ve Elsa'nın Sihirli Atlıkarıncası (43218) inşa edilebilen oyuncak setiyle 6 yaş ve üzeri Disney hayranlarına hitap edin. Elsa’nın ikonik buz şatosundan esinlenen dönen bir atlıkarınca içeren bu sette 2 mini kızak, 3 LEGO mikro bebek figürü ve bir Disney Olaf LEGO figürü bulunur. Çocuklar, modeli inşa ederken LEGO Builder uygulamasıyla kolay ve sezgisel bir maceranın keyfini çıkarabilir. Modelleri 3 boyutlu yakınlaştırıp döndürebilir, setleri kaydedebilir ve ilerlemelerini takip edebilirler. Atlıkarıncaya binin Bu set, çocukların yapım ve hayal gücü becerilerini geliştirdikten sonra sevilen Disney Karlar Ülkesi karakterleriyle yaratıcı oyunları harekete geçirir. Bu inşa edilebilen model, oynamak veya sergilemek için yapılmıştır ve daha fazla eğlence için diğer LEGO ? Disney setlerine (ayrı satılır) eklenebilir. Karlar Ülkesi eğlencesi Çocukların yaratıcılıklarını kullanarak bol bol eğleneceği şekilde tasarlanmış bu set, 4 ünlüDisney Karlar Ülkesi karakteri içerir: Anna, Elsa, Kristoff ve Olaf. Kısa günlük oyunlar için harikadır ve Disney hayranları için eğlenceli bir ödül veya hediye olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Spider Man
  • Paket İçeriği 2'li
  • Yaş 6+ Yaş
Geri Bildirim Ver