Mariposa Ip Askılı Dantelli Kuplu Seksi Gecelik

Ürün Bilgileri

Mariposa Ip Askılı Dantelli Kuplu Seksi Gecelik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • * Kumaş içeriği: %55 Bambu %42 Viskoz %3 Likra * Manken Ölçüleri: Göğüs 85, Bel 63, Basen 92 * Manken Bedeni: S İp Askılı Dantelli Kuplu Seksi Gecelik göğüs dekolteli seksi transparan fantazi gecelik modelimiz şık bir görüntü sunmaktadır. Pijama Takımlarımızda, Seksi ve Fantazi geceliklerimizde büyük beden alternatif seçeneklerimiz bulunmaktadır. En güzel gecelik modellerimiz için mağaza sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. SEKSİ GECELİK Yumuşak ve rahat geceliklerimiz ile huzur içinde uyuyun. Ev şıklığını ikiye katlayan Mariposa gecelik sabahlık takımlar, rengarenk bahar ferahlığını bedenine taşır! Rahat gecelere uygun kadın gecelik koleksiyonumuzdan tarzınıza şık bir sıcaklık ekleyin. Harika kumaş dokusundan, en ince ayrıntısına kadar ince ince özenle dokuduk. Tiril tiril çok rahat üzerinizde yokmuş gibi hissedeceğiniz geceliklerimizi bir kez denedikten sonra asla vazgeçemeyeceksiniz. Sabah uyandığın anda, Ege sahillerinin ışıltısını selamlar gibi vakit geçirmenin en güzel yolu Mariposa sabahlıktan geçiyor! Kumaş bilgisi : Viskon hammaddesi, pamuktan daha yüksek bir nem alma oranına sahiptir. Öyle ki viskon, kendi bünyesinin %80 ila %120 oranına kadar su emebilir. Ayrıca pamuktan üç kat daha fazla ter çekmektedir. Bu kadar yüksek bir nem alma oranına sahip olduğundan, viskon kumaşlarda boyama ve baskı son derece parlak, canlı halde olabilir. Yüksek esneme kabiliyetiyle viskonun, pamuktan yaklaşık iki kat daha esnek olduğunu söylemek mümkün. Esnekliğinin yanı sıra, eklendiği kumaşa yumuşak bir doku da kazandırıyor olduğundan, viskon için konforlu nitelemesi yapılabilir. Viskon içeren kıyafetler oldukça rahat bir giyime sahiptir. Viskon ayrıca kumaşa ışıltılı bir görünüm kazandırır. Bu da şıklık seviyesi yüksek bir görsel tasarım anlamına geliyor. Viskon, kayın ağacından elde edilen bir materyaldir. Ev Giyimi Özen İster, Kendine Özen Göster Şıklık ve imaj denildiğinde ilk akla gelen çoğunlukla dış giyim olsa da
  • aslında evde ne giydiğin senin hakkında çok daha büyük ipuçları veriyor. Ev hali denilip geçilemez, burası hayatta en doğal olduğun ve gerçek kimliğini ortaya koyduğun yer. Evdeki en gerçek halin ne kadar ışıltılı ise, evin dışına da taşıyacağın bir ışıltı her zaman var demektir. İnce askılar, uçuşan kumaşlar ve nefes alan bir vücut evdeki rahatlığının ve ışıltının da dinamiklerini oluşturuyor. Sen de Mariposa’nın birbirinden güzel ev giyim ürünleri arasından çok şık bir görünüme sahip olabilir ve bu sayede de öz güvenini hem evde hem de dışarıda ikiye katlayabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Kol Tipi Askılı
  • Renk Bordo
  • Kol Boyu Askılı
Geri Bildirim Ver