Maranki Pembe Kuvars Gua Sha Masaj Taşı Model 2

1.313,95 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Maranki Pembe Kuvars Gua Sha Masaj Taşı Model 2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AHMET MARANKİ / KOZMİK YAŞAM MERKEZİ Satıcı Ünvanı: BİLGE EĞİTİM DANIŞMANLIK TURİZM TARIM GIDA DENETİM İLETİŞİM ORGANİZASYON VE SAĞLIK HİZMETL.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460030677600010 Vergi Kimlik Numarası: 4600306776
    Bu ürün AHMET MARANKİ / KOZMİK YAŞAM MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ortalama uzunluk : 10 cm Ortalama genişlik : 5 cm Ortalama ağırlık : 50 gr Ürünümüz doğal ürün olduğundan renklerinde ve şekillerinde küçük farklılıklar olabilir. Fiyatlandırma 1 adet için geçerlidir. Gua sha nedir? Antik çin’de bir güzellik yöntemi olarak kullanılan gua sha, enerji ve kan dolaşımını geliştirmek için kullanılıyordu. Sadece yüzde değil, tüm vücut için kullanılan bu yöntem, tarihte cilt kızarana kadar uygulanıyordu. Neyse ki gua sha’nın güncel uygulama versiyonu çok daha narin! Vücuda faydalı kristallerden üretilen güncel gua sha, daha küçük bir form ile yüze baskılar ile uygulanıyor. Bu teknikle
  • kan dolaşımı, lenf drenajını ve cilt elastikiyetini düzenleyen gua sha kas gerginlikleri ve kırışıklıklar gibi sorunları azaltıyor. Gua sha gerçekten işe yarıyor mu? Tıpkı tüm yeni güzellik trendleri gibi, gua sha tekniğininde de bir şüphe payı var. "eğer işe yaramıyorsa niye her gün yüzüme bir taş süreyim?” diyorsanız, araştırmalar içinizi rahatlatabilir! Gua sha üzerinde yapılan denemelere göre yüzdeki kan dolaşımı %400 oranda artıyor! Gua sha tekniği nasıl uygulanıyor? Güzellik uzmanları, şart olmasa da gua sha’yı uygulamadan önce bir yüz yağı kullanmanızı tavsiye ediyorlar. 45 derece bir açıyla tutarak aşağıdan yukarı yüzünüze uyguladığınız gua sha’yı yüzünüzün ortasından başlayarak deneyin. Maksimum sonuçlara bu tekniği her gün 2-3 dakika uygulayarak ulaşabilirsiniz. Kristal roller'ların aksine gua sha taşının soğuk olmaması gerekiyor. Soğuk, istenenin tam tersi olarak kan damarlarını daraltabiliyor bu nedenle gua sha’yı buzdolabında saklamaktan kaçının.

Ürün Özellikleri

  • Tip Gua Sha
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver