MakeBlock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth Robot Kiti V1.1

7.174,48 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

MakeBlock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth Robot Kiti V1.1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Robocombo Teknoloji Ürünleri Satıcı Ünvanı: ROBOCOMBO TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735088651800012 Vergi Kimlik Numarası: 7350886518
    Bu ürün Robocombo Teknoloji Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth Robot Kiti V1.1

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 10 Yaş
Geri Bildirim Ver

Makeblock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth Robot Kiti V1.1

Stem eğitimi, son zamanlarda çok popüler bir uygulamadır. Amerika ve Avrupa’da birçok ülkede ders müfredatlarında bu eğitime özenle yer verilir. Bu özenli yaklaşım Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da benimsenir. Teknolojinin gelişmesiyle değişen dünyada Stem eğitimine ilgi oldukça fazladır. Stem eğitimi okul öncesi döneminden yükseköğretime kadar tüm sınıf seviyelerine uygun bir programdır. Makeblock robot bilim kiti ile Stem eğitimi, öğrencileri fen, teknoloji, matematik ve mühendislik olmak üzere bu dört dalda özel bir disiplinde geliştirmeyi hedefler. Bu dört disiplini uygulamalı olarak geliştirmeye yardımcı olan Stem eğitimi daha donanımlı ve alanında uzman öğrenciler yetiştirir. Mbot kiti, öğrencilerin problemlere karşı disiplinler arası bakış açısını kazanmalarına yardımcı olur. Siz de ister kendiniz ister çocuğunuz için bu kiti alabilirsiniz.

  • Farklı amaçlarda kullanım
  • USB bağlantı
  • Ultra dayanıklı tasarım

Makeblock Mbot Eğitimde Yenilik

Makeblock Mbot Eğitimde Yenilik

Stem eğitimi çocukların fen, teknoloji, matematik ve mühendislik alanlarında becerilerini geliştirip hayal güçlerini etkili bir şekilde artırmalarına olanak sağlar. Makeblock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth robot kiti V1.1, kolay kurulumu ile size kolaylık sağlar. Bünyesinde çıkan mcor kartını ayrı bir biçimde de kullanabilirsiniz. Mbot fiziksel yapısı ve özellikleri sayesinde kendinizi geliştirmeye yönelik bir platform sunar. Mbot üzerinde ultrasonik uzaklık sensörü, ışık sensörü, RGB LED, buton, buzer, kızılötesi alıcı, kızılötesi verici ve çizgi sensörü bulunur. Çocuklar için üretilen Makeblock Mbot V1.1 eğitim kiti, elektronik ve mekanik kısmı oldukça basit bir şekilde birleşir. Mbot robot kitinin 2.4 GHz kablosuz ve Bluetooth olmak üzere iki farklı bağlama modeli bulunur. Bluetooth özelliği sayesinde aynı ortamda farklı cihazların bulunmasıyla sinyal karışmasının önüne geçer.

Kolay Kurulum Kolaylığı ile Makeblock Mbot

Kolay Kurulum Kolaylığı ile Makeblock Mbot

Makeblock Mbot eğitim kiti ürün kutusunun içerisinden çıkan kullanım talimatı ile kolaylıkla kurulur. Ürün paketinin içerisinde bulunan birleşim araçları dışında bu ürün sadece pil ile çalışır. Ürünün güç bağlantısı piller ile sağlanır. Piller kutu içerisine dahil değildir. İçerisinden çıkan cırt bantlarla pil yatağını ürüne sabitleyebilirsiniz. Pilin şarjı için mbotu kapatıp USB bağlantı ile bilgisayarınıza takmanız yeterli olur. Pil tamamen şarj olduğunda ürün bünyesinde yeşil bir ışık yanar. Bu verdiği uyarı sinyali sayesinde ürünün pil durumunu öğrenmiş olursunuz. Makeblock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth robot kiti V1.1 fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Makeblock Mbot Bluetooth kiti, 340 g ağırlığında ve 17 x 9 x 9 cm ebatlarındadır. Hafif tasarımı ile kolaylıkla ve rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.

İşlevsel Özellikleri ile Makeblock Mbot- Mblock

İşlevsel Özellikleri ile Makeblock Mbot- Mblock

Yazılım programlama özelliği sayesinde istediğiniz modda kullanılabilir. İstediğiniz gibi çizgilerin üzerinden götürebilir, engelleri aşmayı öğrenebilirsiniz. Birçok müşterinin tercihleri arasında yer alan bu kit öğrencilerin gelişimini destekleyen programlara sahiptir. Hem kullanışlı hem de eğitici bir ürün olmasının yanı sıra öğrencileri eğlendirirken öğretmeyi amaçlar. Ürün programlama, elektronik ve robotik deneyimlerini kullanmak için hepsini bir arada bulunduran bir üründür. Makeblock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth robot kiti V1.1 yorumları, iyi yönde olup eğitimde yaygınlıkla kullanılmaya başlanır. Daha önce satın alan müşterilerin yazdığı bu yorumlar sayesinde satın almak istediğiniz bu ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Makeblock Mbot - Mblock | Stem Educational Bluetooth robot kiti V1.1 kullananların deneyimlerini okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.